Arkadaşlar bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?

Ayse1201

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
14
5
1
28
Adetim 5 gün gecikti ilk gün pembe bi leke geldi ama kanama degil bir kere geldi sadece dünde aynı şekikde ama kahverengi leke oluştu bugünde kahverengı leke geldi ne oldugunu bilen varmı bi yerde okudum düşük olabilirmiş çok korkuyorum hastaneye de gidemiyorum korkudan eşimde bende bebek istiyoruz eger öyleyse ikimizde çok üzülürüz bilgisi olan var mı

Büyük ihtimalle yerleşme kanaması yaşıyorsun cnm test yaptinmi

Hastaneye gitmeden bilemezsin,yerleşmede olabilir,kan testi yaptırın kafanız rahatlsısn,duruma fgöre takviye alman gerekebılır geç kalma lütfen

e 5 gun gecikmiş hala niye test yapmadın

doktura git akıntın varsa bide 5 gun gecikmiş teste yapmamışsın bide duşuk olabilirmi diyosun bence doktura git derim

Millet selam ben şuana kadar hayızlı olmam lazımdı ama hayız günümden itibaren leke kahverengi olarak geldi üç gün olacaktı ama olmadı kahverengi lekeyle devam etti hala arada oluyor şimdide test yaptım ama korkuyorum yanlış olma ihtimali de varmış bir de numaraya yüklemek istedim bakıp dönerseniz sevinirim

Eklentiler

• image.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 23
tebrikler hamilesiniz net cift cizgi cikmis yanlis olma ihtimali yok

Yerlesme kanamasi olabilir benimde hep kahverengi gelmisti 1 hafta sonra kan tahlili yaptirmistim.Korkudan hastaneye gidemiyorum neden korkuyosunuzki bence bir an once gidin benim 15 gun surdu kahverengi kanama dusuk tehlikesi vardi progestm verdi dr.

Canım bence hemen kan testi yaptır korkma rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…