Gebeliğe Hazırlık arkadaslar bilginize ihtiyacim var....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim de adet tarihim 19 mayıs ama daha olmadım,hiçbir belirti de yok :KK43: bu yüzden cesaret edip test yapamıyorum

sende benim gibisin desene en iyisi biraz daha bekleyelimsonuc negativ cikinca insan yikiliyor resmen ama bu pazara adet lmazsam ben test yapmayi düsünüyorum sen nezaman yapmayi düsünüyorsun

sende benim gibisin desene en iyisi biraz daha bekleyelimsonuc negativ cikinca insan yikiliyor resmen ama bu pazara adet lmazsam ben test yapmayi düsünüyorum sen nezaman yapmayi düsünüyorsun

evet canım ya durumumuz aynı :1hug: açıkcası geçen ay da gecikme olduğu için pek ihtimal vermiyorum hamileliği... canım benim hiç belirtim yok :1no2: sende var mı belirtiler

evet canım ya durumumuz aynı :1hug: açıkcası geçen ay da gecikme olduğu için pek ihtimal vermiyorum hamileliği... canım benim hiç belirtim yok :1no2: sende var mı belirtiler

bende gögüslerim cok hassas bu hassaslik iki hafta önceden basladi ve bide bilmiyorum hamileliktenmi nedense ben cok cikolata yerdim bi gün yiyemesem canim cok isterdi özellikle adet olacgim zaman cok düserdim cikolataya ama simdi en azin iki hafta oldu hala cikolata yiyemiyorum

X