• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne düşünmem gerekiyor?

kız da onun koyduğu bir fotoğrafı beğenmiş. zaten erkek arkadaşım son 6-7 aydır iki fotoğraf koydu. birini beğenmiş ama son ağustos ayında koyduğu fotoğrafı beğenmemiş. yani kız sanırım haziran ayındaki fotoğrafını beğendiğine göre çok da boş değil ona karşı.
evet bu erkeklerin çoğunda olan bir durum maalesef ama hiç hoş değil. sonuçta biz nasıl ki kendimizden küçük erkeklere o gözle bakmıyorsak onların da bakmaması gerekir. yoksa aile düzeni nasıl devam edebilir ki.
Bir beğeniden bunları nasıl çıkarıyorsunuz anlamıyorum. İnsanlar fotoğraflarını beğenilmesi için koyuyor ve herkes birbirinin fotoğrafını beğeniyor. Bence erkek arkadaşım dediğiniz insanla aranızda doğru düzgün bir ilişki yok. Konuşmanız gereken konuşmak istediğiniz şeyleri konuşmuyorsunuz. Bir beğeni üzerine bu kadar düşünüp fikir yürütmek sizin için sağlıklı değil.

sanırım kız ona bakmış ki fotoğrafını beğenmiş.
yoksa ben o yaşlarımda düşünüyorum da benimle ilgilenen 40 yaşında bir erkeği yanıma yaklaştırmazdım. daha doğrusu doğru olmadığını düşünürdüm. kızın da ilgisi var gibi geldi

Ohoo her fotograf begenileşen birbirine aşik olsaydi...
Fotograf begenmek aşık olmak veya ilişki yasamak değildir. 🙄🙄

hmmm, yok. keşke öyle olsaydı. yani o zaman sosyal biri derdim. ya da ona göre karar verirdim
ancak çok fazla bayan resmi beğenmez. genelde iş arkadaşları vardır sosyal hesabında. bu kızın dikkati çekmesi de bu nedenle. yani başka öyle beğenenler arasında dikkat çeken biri yok.

Bu adam tanımadığı insanları ekleme potansiyeline sahip değil mi yani?
Bu sosyallik değil ki asosyallik zaten.

Back