arkadaşlar ben yeni evliyim eşimle birlikte olamıyorum yani korkuyorum biri bana yardımcı olun lütfn

İnsanları,ya dalga geçerlerse diye konu acmayacak hale getirmeyin arkadaşlar!
Ben o duruma geldim zaten, bu forumda dert anlatılmaz. Destekten çok köstek olan var.
Ettiğin bir yanlış lafı cımbızlayıp seçerler, ordan vururlar seni. Ama sonra aynı hataya kendileri düşerler.

bdv topiklerinde beni insanların dertleri ile alay eder pozisyona sokan arkadaşların burada bir nevi vajinismus yaşayan bir kadına böyle sapkın takılmalarına ahanda gözlerle bakıyorum..jinekolojik bir sıkıntıyla bir kadın özellikle nasıl alay edebilir o kadının kadınlığından şüphe ederim.isim vermiyorum bir kaç iyi kadın kendilerini gayet iyi bilirler bence..
bu arada konuı sahibi sana link vermişler burda bu insanlarla muhattap olana kadar git ora takıl,iyileşen durumu doktotra bile gitmeden toparlayan kadın sayısı bir hayli fazla zira.

ne oldu şimdi ben anlamıyorum kimisi gelip burada önemli bir mevzu için soru soruyor konu cinsellik olunca herkesin antenleri bi cızırdıyor.Ne oldu şimdi şu benim kocam duramaz korkuyorsan evlenmeseydin yada o saçma sapan tutayım ittirelim yorumu yapan şahsiyetler.Sol kulağınız çınladı iyi geldi mi? Çok mu hora geçtiniz.Ne gerek vardı? Mutlu musunuz. Ha gidin şimdi sevgili kocacığınızın kollarında uyuyun içiniz rahatlamış rahat rahat uykuya dalın. Çok büyük iş becerdiniz alkış size

konu sahibi arkadaşım
bunca gürültünün içinde istersen sorulara cvp vermeye çalış canım
korkun acıycak korkusu mu yoksa istemsiz kendini sıkmak mı
inşallah vajinismus değilsindir

şimdi o insanları ben tutayım sen kara deliğe it dombik de haydi

konu sahibi arkadaşım
sen olsan bunca olaydan sonra buradaki kadınların sözlerine itibar edermisin?

konu sahibi arkadaşım
Özelden konuşuyoruz, ben yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Siteyi bilmediği için burda çıkan tartışmaya anlam verememiş.
Acıyor, kasılıyorum vs diyor. Çok panik bi halde.

Özelden konuşuyoruz, ben yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Siteyi bilmediği için burda çıkan tartışmaya anlam verememiş.
bende sana mesaj atmıştım..
sen hatırlamazsın belki ama güzel yönlendirmiştin..
eminim gene yardımın dokunacaktır.

bende sana mesaj atmıştım..
sen hatırlamazsın belki ama güzel yönlendirmiştin..
eminim gene yardımın dokunacaktır.
Hatırlamıyom ama ben bana mesaj atanları hiç karşılıksız bırakmadım şimdiye kadar Hatta bikaç hafta önce biri daha kurtuldu mesajlaştığım kişilerden. Çok seviniyorum valla. Eskiden topikte yardım ediyordum, sonra vaktimi çok almaya başladı orası, şimdi özelden ulaşanlara yardım etmeye çalışıyorum tabi kendi tecrübeme dayanarak, doktor değilim sadece bildiklerimi paylaşmak hoşuma gidiyor

İyi bari sevindim yardım alabilmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…