- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Ben o duruma geldim zaten, bu forumda dert anlatılmaz. Destekten çok köstek olan var.İnsanları,ya dalga geçerlerse diye konu acmayacak hale getirmeyin arkadaşlar!
Sen ne kadar yaşadın Kajmery?çok şükür aştım. bu bir psikolojik rahatsızlık hanımefendi kimsenin elinde değil yani..
1.5 yıl canım tam yendim sayılmaz ama iyiym şuan neyse yaşamayan bilemez arkadaşım..Sen ne kadar yaşadın Kajmery?
bilmiyorumSizden önce napıyordu eşiniz, uçan kaçan kurtulmuyordu herhal...
şimdi o insanları ben tutayım sen kara deliğe it dombik de haydine oldu şimdi ben anlamıyorum kimisi gelip burada önemli bir mevzu için soru soruyor konu cinsellik olunca herkesin antenleri bi cızırdıyor.Ne oldu şimdi şu benim kocam duramaz korkuyorsan evlenmeseydin yada o saçma sapan tutayım ittirelim yorumu yapan şahsiyetler.Sol kulağınız çınladı iyi geldi mi? Çok mu hora geçtiniz.Ne gerek vardı? Mutlu musunuz. Ha gidin şimdi sevgili kocacığınızın kollarında uyuyun içiniz rahatlamış rahat rahat uykuya dalın. Çok büyük iş becerdiniz alkış size
sen olsan bunca olaydan sonra buradaki kadınların sözlerine itibar edermisin?konu sahibi arkadaşım
bunca gürültünün içinde istersen sorulara cvp vermeye çalış canım
korkun acıycak korkusu mu yoksa istemsiz kendini sıkmak mı
inşallah vajinismus değilsindir
şimdi o insanları ben tutayım sen kara deliğe it dombik de haydi
haklısın kajmerysen olsan bunca olaydan sonra buradaki kadınların sözlerine itibar edermisin?
Özelden konuşuyoruz, ben yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Siteyi bilmediği için burda çıkan tartışmaya anlam verememiş.konu sahibi arkadaşım
bunca gürültünün içinde istersen sorulara cvp vermeye çalış canım
korkun acıycak korkusu mu yoksa istemsiz kendini sıkmak mı
inşallah vajinismus değilsindir
Allah yardımcısı olsunÖzelden konuşuyoruz, ben yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Siteyi bilmediği için burda çıkan tartışmaya anlam verememiş.
Acıyor, kasılıyorum vs diyor. Çok panik bi halde.
bende sana mesaj atmıştım..Özelden konuşuyoruz, ben yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Siteyi bilmediği için burda çıkan tartışmaya anlam verememiş.
adaletine güveniyorum Mune abla...Bravo son zamanlarda ne kadarda misafirperver davranıyorsunuz yeni üyelere, bir sürü bildirim gelmiş konuyla ilgili, bende o bildirimlere şefkatle yaklaşayım.
Hatırlamıyom ama ben bana mesaj atanları hiç karşılıksız bırakmadım şimdiye kadarbende sana mesaj atmıştım..
sen hatırlamazsın belki ama güzel yönlendirmiştin..
eminim gene yardımın dokunacaktır.
Allah yardımcısı olsun
saol yasemin
sevgiler..
İyi bari sevindim yardım alabilmesineÖzelden konuşuyoruz, ben yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Siteyi bilmediği için burda çıkan tartışmaya anlam verememiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?