• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar ben yeni evliyim eşimle birlikte olamıyorum yani korkuyorum biri bana yardımcı olun lütfn

tansum36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
13
4
3
Arkadaşlar ben yeni evliyim iki hafta oldu hatta daha fazla zaman oldu eşimle birlikte olamıyoruz moral diye bişey kalmadı sanki hiç yapamayaz eşime de çok yükleniyorum ama suç hep benim ne olur yardım edin

Arkadaşlar ben yeni evliyim iki hafta oldu hatta daha fazla zaman oldu eşimle birlikte olamıyoruz moral diye bişey kalmadı sanki hiç yapamayaz eşime de çok yükleniyorum ama suç hep benim ne olur yardım edin

tek sorun sadece senin korkmanmı yoksa başka sağlık problemi varmı ?

Burdan sağlıklı bilgi alamazsın kızkardeşim, mesajların yarısı fake üye olup olmadığın ve cinsiyetin üzerine olacak.
Seni şu konuya yönlendiriyorum, sorunun için bilgi deryası adeta:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/

VARİJAMUS HASTALIK DERKEN psikolojik bir rahatsız zaten .o konuları okusan iyi olur :)

Back