Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen sorayım :dance:
Babetlerim ayağımı fena halde vuruyor. Ayakkabıcıyada götürdüm , çekiçlede vurdum arkasına ama sonuç alamadım :çok üzgünüm: Ne önerirsiniz![]()
:1rolleyes:
canı aslında babet yada topuklu ayakkabı ne olursa olsun ilk aldığınızda nemli bir bezle silin çünkü içinde pudra oluyo ondan sonra evde bi çorapla yarım saat 1satt giyerseniz hem açılacaktır hemde ayağının şeklini alacaktır ondan sonra çıplak ayak kullanın ozaman ayaakkabı vurmaz ama genede yanına yara bandı almanı tavsiye ederim
Merhaba...Çok teşekkür edrim öncelikle..a.s.Benim sorunum ayakkabılarımın deri, emitasyon rugan farketmeden çoğunun ayağımı vurması..Topuklarımın arkasında oluyor bu sorun...Aslında ayağımda öyle kemik bozukluğu da yok..Neden böyle oluyor..:uhm:Bunu nasıl önleyebilirim..:sm_confused:Ayakkabıları kalıba mı koydurmalıyım?
bence sen ayağın daha tam iyileşmeden aynı aykkabıyı giyiyosun oda tekrar yarayı açıyor yada aldığın ayakkabının yapım aşamasında bi problem olmuş olabilir bi ayakkabı en fazla 1hafta sıkar ondan sonra açılır
Benimde sorum olacak; ben sağ ayağımı dışa basıyormuşum aldığım yeni ayakkabılarımın şekli bozulunca anladım bunu,artık düz basmaya çalışsamda ayakkabı yamulmuş ve ayağım ister istemez kayıyor ne yapabilirim...
Birde hafif sıkan ayakkabının açılması için ne yapmalıyız...
Şimdiden teşekkürler...
Senede 1 veya 2 kere anca giyebiliyorum , çok fena vuruyor , hatta sonrasında bir müddet ayakkabı giyemiyorum , acaba şu ıslak bez ve çekiç olayını bende denesem işe yararmı CADIARZU
ayakkabıyı kalıba koydurman sadece ayakkabıyı açar ama ayakkabının sıkmasını engellemez topuk kısmında sorun olması ayyabının kalıba çekilirken arka derisinin sert kullanılmasından kaynaklanmış olabilir.evde ıslak bir bezi ayakkabının bilek kısmına koy ve üstüne çekiçle minik minik vur her yerine böylece hem sertliği gider hemde yumuşar bence ayakkabı alırken seçimlerinde arkası yumuşak alonları tercih etmelisin topuğunun vurmasını engellemek için
Çok teşekkür ederim...Deniycem aynen..Ayaklarıımın arkası yara bere içinde sanki öyle kaldı gibi:1no2:
onun için bişey yapamam çünkü bende dışa doğru basıyorum benim ayakkabımında şekli bozuk ama genelde topuklu ayakkabularda ayakkabının şekli bozulmaz düz taban babetlerde ve spor ayakkabılarda bu sorun olur.ayyakkabının hafif açılması için ayyakkabı içinin nemli bi bezle silinip çorapla kullanılması lazım bir gün yarım saat falan çorapla kullanırsan yarım santime kadar açılır canım
olabilir canım peki ilk aldığında ayakkabı ayağını sıkıyormuydu yoksa daha sonradanmı başladı her ayakkabıda aynı sorunu yaşıyomusun eğer yaşamıyorsan bence bu ayakkabı da bir hata olabilir canını çok yakıyosa kullanma bence ama alırken şekline değil rahatlığınada bakın ayak sağlığı için çok önemli
Hemen sorayım :dance:
Babetlerim ayağımı fena halde vuruyor. Ayakkabıcıyada götürdüm , çekiçlede vurdum arkasına ama sonuç alamadım :çok üzgünüm: Ne önerirsiniz![]()
aynen yukseltım bu sefer ayagımdan cıkıoo bügün düşüyodum:mymeka: modelıde çok güzell napıcamı şaşırdımmÇok üzgünüm çoook
aynen yukseltım bu sefer ayagımdan cıkıoo bügün düşüyodum:mymeka: modelıde çok güzell napıcamı şaşırdımmÇok üzgünüm çoook
hadı bı soruda benden benım ayaklarım taraklıymııs ( ayakkabıcı oyle dedı) aldıgım ayakkabılar az bı sure sonra seklı bozuluyo nasıl modellerı tercıh etmemı onerırsınıza.s.