Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

geldim canım geldim.
elde olmayan sebeplerden dolayı giremedim siteye yksa bırakırmıyım burayı:halay::halay:
senin paşa niye erken bıraktı ki.
valla benım kız mememde uyuyor bırakmaya da uzun bir süre nıyetı yok gibi. :KK53:
Hee o yüzden merak ettik ya.
Benim kız da öyleydi. 17. ayda zor bıraktırmıştım. Oğlum çok emmek istemedi. Sanırım sütüm çok azalmıştı. Kasten ısırıp duruyordu o sıralar. Yağlı yüzlü yemek seviyor. :hamarat:
Ama normal bir bebek kilo olarak. Bakalım yakın zamanda bir yaşını dolduracak.

Bu arada iki üç güne bir yapabiliyorum spor. Ders çalışma kampına girmem lazım. Ama benim kafa on parça ve hiç yerinde değil. Eee senin yokluğunda tuz biber oldu bana.:KK48:

oruclu oruçlu zor olur ya hareketlri yapmak:confused:

ben bu sene tutamıyorum maalesef
sütüm az geliyor niyetlensem oruca tamamen gider diye korkuyorum..:KK17:

Canım 9 a doğru yemek zaten sonrasında kalkmak istemiyor insan . Bir şeylerle uğraş , çocukları uyut falan derken büyük ihtimal yapamam diye akşama bırakmamaya çalışıyorum . Gün içinde henüz halsizlik çökmeden bitirmeye bakıyorum . :KK48:

sende yap düzenli hareketlerini
mübarek karabatak gibisin bacım bir bakıyorum burdasın bir bakıyorum hazaldan ses seda yok:KK53::KK53:

ben bu sene tutamıyorum cnm.:KK43:
Ahahahha ay Allah iyiligini yaa sesli güldüm.:KK70: :KK70:
Kötü bisey yok yya canim hasta falan degilsin dimi
Hayırlısı olsun canim :KK43:
Ben bugun insallah olculeri vercem :KK15:

Canım 9 a doğru yemek zaten sonrasında kalkmak istemiyor insan . Bir şeylerle uğraş , çocukları uyut falan derken büyük ihtimal yapamam diye akşama bırakmamaya çalışıyorum . Gün içinde henüz halsizlik çökmeden bitirmeye bakıyorum . :KK48:
Canim gunduz mu yapiyon sporunu yani

Slm kizlarrr valla beni kimse merak etmemiş bugün ölçüm gunumdu:110:

Bel=73 _70
Göbek =94 _90
Kalça =109_108
Basen=106_104
İç bacak=64_63

Ve kilooooo 70.9==》69.0
Kızlar diyet te yaptığım için üst baya bir gitti ama alt kısım 1 2 santim yinede çok şükür 15 gün için iyiii kendimi tebrik ediyorum :KK68::KK71::KK9::KK9::KK39:
Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi canım sen yoktun sanırım bu başladıktan sonraki 15.gun ölçümum

Yeni ölçüm
Kilo 70.9---》68.2
Göbek =90
Bel =70
Kalça = 106
Basen 100
Üst bacak =60
Bu da neredeyse 1 aylık süreç yaklaşık 4 kilo sadece bu zamanda gitti sanırım ondan yada hızlı veren biriyim yanlış mı ölçüm duye tekrar tekrar ölçüm yaptım dogru

Cok sagol canım 5 haftalik oldu benimde daha aslında çok bir bilgim yok henüz hamilelikte ilgili burda önce sağlık ocağına gidiyormussun gittiğimde de sadece folik asit verdi ne kan testi aldı tekrar ne de başka birşey bende onların evraklari olmadan devlet hastanesine gidemiyorum özelde 350 tl muayene test sadece 150 tl beklemedeyim o yüzden de spor yapmaya korkuyorum herhangi bir tehlike varmi yokmu olurmu diye o yüzden 1 ay geçsin istiyorum
Canım spor yapma sakın ilk 3 ay bebek yerleşmeye çalıştığı için yasak.dusuk riskinin en çok olduğu dönem.hareketlerini bile kısıtla anı hareket yapma bir yere uzanarak birşey alma ağır kaldırma.yoruldugun zaman ne yapıyorsanız bırak dinlen.anca yavaş yavaş yürüyüş yapabilirsin o da kısa süreli nefes nefese kalmadan.normalde hcg bakildiktan 2 gün sonra tekrar bakılır 2 katına çıkmış mı diye.sen nerde yaşıyordun canım yurt dışı mı

Oruç tutan arkadaşlar için en uygun zaman sabah saatleri bence.sahurda yenilenlerin enerjisi olur hala.aksama doğru enerji kalmaz.iftardan sonra ağırlık çöker.ben yapamıyorum ya size karışıyorum :KK70: :KK70:

Canım spor yapma sakın ilk 3 ay bebek yerleşmeye çalıştığı için yasak.dusuk riskinin en çok olduğu dönem.hareketlerini bile kısıtla anı hareket yapma bir yere uzanarak birşey alma ağır kaldırma.yoruldugun zaman ne yapıyorsanız bırak dinlen.anca yavaş yavaş yürüyüş yapabilirsin o da kısa süreli nefes nefese kalmadan.normalde hcg bakildiktan 2 gün sonra tekrar bakılır 2 katına çıkmış mı diye.sen nerde yaşıyordun canım yurt dışı mı
Evet canım yurtdışı nda kuveyt te 22 sine gün verdi sağlık ocağı . dikkat ediyorum spor yapmıyorum yürüyüş te yapmıyorum ilk 3 ay geçsin diyor esim de sonra yürürsun diyor . Sanirim biraz farklı uygulama var ingilizce de çok iyi bilmediğim için tam olarak derdimi anlatamıyorum öyle işte dikkat ediyorum yinede Sağol canım

Evet canım yurtdışı nda kuveyt te 22 sine gün verdi sağlık ocağı . dikkat ediyorum spor yapmıyorum yürüyüş te yapmıyorum ilk 3 ay geçsin diyor esim de sonra yürürsun diyor . Sanirim biraz farklı uygulama var ingilizce de çok iyi bilmediğim için tam olarak derdimi anlatamıyorum öyle işte dikkat ediyorum yinede Sağol canım
Ordaki sistem nasıl merak ettim canım öğrendikce beni de bilgilendir:KK60:

X