Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Ne küsüyon olum bebe misin sen :KK11:

Salivermek yok Hazal bacı:duduk::duduk: aha sana kırmızı kart geç tek ayakta bekle 10 dk:KK70::KK70::KK70:

Yarından tezi yok hemen ölçülerini ekleyip katılıyorsun aramıza

Bu kez de kaytarirsan o basenlerin Gülazerin ki gibi olsun :KK70::KK70:
:KK70: :KK70:
Kuserim tabi insan sevdiğine kusrrmis. :lülülü:
Aman diyim ramazan ramazan kabul olur falan naptin seen :olamaz::KK48:
Tamam söz ama bise diycem ramazanda da mi yapiyonuz aç acina :oha:o_O:KK17:

Ne zamandır buraya bakmıyorum bir hamişimiz daha olmuş:KK9:
serapozcan3343 serapozcan3343 canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.testte çift çizgiyi görmek sonra hastanede sonucun çıkmasını beklemek çok heyecanlı :KK71: ilk hamileliğin mi merak ettiğin birşey varsa bana sorabilirsin benim 3 aylık oldu baya tecrübe kazandım :KK73:
Cok sagol canım 5 haftalik oldu benimde daha aslında çok bir bilgim yok henüz hamilelikte ilgili burda önce sağlık ocağına gidiyormussun gittiğimde de sadece folik asit verdi ne kan testi aldı tekrar ne de başka birşey bende onların evraklari olmadan devlet hastanesine gidemiyorum özelde 350 tl muayene test sadece 150 tl beklemedeyim o yüzden de spor yapmaya korkuyorum herhangi bir tehlike varmi yokmu olurmu diye o yüzden 1 ay geçsin istiyorum

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi gelmene çok sevindik canım sensiz eksik ti burasi
Kızlar 70.9 la başladığım kilo çöl şükür 68.2 ile bitti ve hamileligimi öğrendiğim de bu kilo daydim
Basen kalça nasıl olacak bilmiyorum ölçüm yapayim bakalım . doktordan net birsey duyan a kadar ara vermeyi düşünüyorum ınsallh sağsalim alırım kucağıma bebisimi

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi canım ben hareketleri sabah , yürüyüşü ise öğleden sonra yapmaya çalışıyorum . Şimdi de yürüyüş sonrası dinlenme molasındayım . Akşama kalsa yapamam herhalde
oruclu oruçlu zor olur ya hareketlri yapmak:confused:

ben bu sene tutamıyorum maalesef
sütüm az geliyor niyetlensem oruca tamamen gider diye korkuyorum..:KK17:

:KK70: :KK70:
Kuserim tabi insan sevdiğine kusrrmis. :lülülü:
Aman diyim ramazan ramazan kabul olur falan naptin seen :olamaz::KK48:
Tamam söz ama bise diycem ramazanda da mi yapiyonuz aç acina :oha:o_O:KK17:

sende yap düzenli hareketlerini
mübarek karabatak gibisin bacım bir bakıyorum burdasın bir bakıyorum hazaldan ses seda yok:KK53::KK53:

ben bu sene tutamıyorum cnm.:KK43:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi gelmene çok sevindik canım sensiz eksik ti burasi
Kızlar 70.9 la başladığım kilo çöl şükür 68.2 ile bitti ve hamileligimi öğrendiğim de bu kilo daydim
Basen kalça nasıl olacak bilmiyorum ölçüm yapayim bakalım . doktordan net birsey duyan a kadar ara vermeyi düşünüyorum ınsallh sağsalim alırım kucağıma bebisimi

canım doğum sonrası bekliyoruz artık seni aramıza Allah göstermesin bir sakatlık falan olmasın..

gerçi insanın üzerine ağırlık çöküyor demi o zaman :KK53:

En iyisi sahir oncesi gece. Ama ben yapmayacagim. Sen yokken konusmustum arkadaslarla da. Ramazanda geceler kisa olunca cok bereketsiz oluyor. Gecenin 9 unda ye sonra 5 saat sonra mecbur gene ye. Ustune uyu. Kesin kilo alacagim ben ya.. neler cektiydim 50 leri gorecen diye ben ya :KK51:

En iyisi sahir oncesi gece. Ama ben yapmayacagim. Sen yokken konusmustum arkadaslarla da. Ramazanda geceler kisa olunca cok bereketsiz oluyor. Gecenin 9 unda ye sonra 5 saat sonra mecbur gene ye. Ustune uyu. Kesin kilo alacagim ben ya.. neler cektiydim 50 leri gorecen diye ben ya :KK51:

oo sen erken pes etmişsin be gülüm..

iftardan sonra uzan biraz tamam ona bir sey demıyoruz da
saat 10 11 gibi yapabilirsin.:sinirli:
kolay değil o bıngıl bıngıl yagları erıtmek hacı abla:KK53:

oo sen erken pes etmişsin be gülüm..

iftardan sonra uzan biraz tamam ona bir sey demıyoruz da
saat 10 11 gibi yapabilirsin.:sinirli:
kolay değil o bıngıl bıngıl yagları erıtmek hacı abla:KK53:
Ozlemisik su merdaneleri ya.. bir daha net baglantisi giderse taciz edelim servis saglayiciyi :))) iyi ki geldin...

Aaaa gelmişsin kuzum. Bayağı endişelenmiştik.

geldim canım geldim.

elde olmayan sebeplerden dolayı giremedim siteye yksa bırakırmıyım burayı:halay::halay:
Benim küçük adam 8. ayda gündüz emmeyi, 9. ayda gece emmeyi bıraktı. O yüzden benim kaçışım yok oruçtan:KK39:.

senin paşa niye erken bıraktı ki.

valla benım kız mememde uyuyor bırakmaya da uzun bir süre nıyetı yok gibi. :KK53:

X