- 20 Haziran 2012
- 993
- 1.223
- 158
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.461
Tabiki yapabilirsin yetiyor önceden uzun yapıyordum ama şimdi daha kısa 10 dk.yetiyor.Koşu ,ip atlamak nefes nefese kaldığımız kalbimizin hızlı attığı çalışmalar yalnız kızlar nabız atıma göre yapılması gerek yani konuşabiliyor olmanız lazım yanındakiyle fazlası sizin kalbinize sıkıntı vermesin.Yaşa göre,kondisyona göre yapın lütfen sağlık sorunu olmasın.Uzman değilim ama uzun süre spor yapan ve öğrendiğim bilgiler dahilinde bilgi veriyorumintervali ben disarda kosu olarak yapabilir miyim canim süre olarak az bir sure yetiyor diye biliyorum 10 dk falan sen hic yaptin mi interval
canım ilk sayfadaki hareketin adı bent knee ,parallel lifts yani dizler bükük paralel diz kaldırma , makas hareketi yan yatıp üstteki bacağı kaldırmaKizlarr geçen yazdım ama cevap veren olmadı makas hareketinden bahsettiginiz yan yatıp bacağını zi açıp kapattiginizmi yoksa bacakları çapraz hareket ederek mi ???
Aynen bende yapamadım zaten bir günde vücudu dinlendirmek gerek kaslar daha iyi dinlenir ,Bu arada tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun kızlarCanım bugün o kadar çok yogundum ki egzersizlerimi yapmaya zamanım bile olmadı.
Ben bir dönem 1 hafta falan sanırım interval programını uyguladım ama hem fark görmedim hem de zaten yapısal olarak kalın olan bacaklarım kaslanıp, kalınlaşır korkusuyla bıraktım .Koşunu önce 5 dk yavaş sonra 1 dk hızlı yapararakta intervalli koşu yapmış olursun .Ara ara temponu hızlandırarak yapabilirsin canım
evet öyle bir etki var gibi alt bacaklarım kalınlaştı ama hızlı kilo vermiştim zaten amacım vücudumu şaşıtmaktı başardım şimdi daha çok sıkılaşıp şekillenmek istiyorumBen bir dönem 1 hafta falan sanırım interval programını uyguladım ama hem fark görmedim hem de zaten yapısal olarak kalın olan bacaklarım kaslanıp, kalınlaşır korkusuyla bıraktım .
Zayıflamaya , kas yapmadan bacakları inceltmeye faydası var mı ?
Teşekkür ederim , uzak durmam gereken bir spor çeşidi durumda .evet öyle bir etki var gibi alt bacaklarım kalınlaştı ama hızlı kilo vermiştim zaten amacım vücudumu şaşıtmaktı başardım şimdi daha çok sıkılaşıp şekillenmek istiyorum
Canim ben iki gun bir sey yapamadim. Asiri bir uyku hali çöktü sebebini bilmiyorum. Yarin annem gelecek. O bana yardim ederken ben sporumu yapacagim. Kardiyolu olarak.
Gunluk egzersiz yapiyorum ama gelip yazamadim. Zaten sayilari cok az 15 dk da bitiyor..
Yok yok zorla.. rahatsizken homini girtlak yemeyi biliyoruz. 10 hareketten de ölmeyiz heralde. Ama ben topige gelip bildirim yapamiyorum. Onun icin haber vereyim dedim. Cunku sirf buraya yazmak icin bile girsem oraya yazdin buraya yazmadin denilebilme ihtimali olan yerler var daRahatsızsan seni EgzersizlerE zorlayamam canım.
Bir an önce toparlanmaya bak ölçüm gününde suratının asık olmasını istemem
Nick | Başlama tarihi | Eski Basen cm | Yesi Basen cm | Eski kalça cm | Yeni Kalça cm | Eski Üst Bacak Cm | Yeni üst Bacak Cm |
| 15.02.2016 | 106 | 101 | 104 | 103 | 60 | 58 |
C cranial | . | 101 | 101 | 102 | 102 | 59 | 59 |
| 15.02.2016 | 98 | 96 | 100 | 98 | 58 | 56 |
@rise_rainbow | 15.02.2016 | 98 | 96 | 99 | 96 | 60 | 56 |
| 15.02.2016 | 103.5 | 103 | 102 | 102 | 55 | 55 |
| 17.03.2016 | 104 | 102 | 94 | 93 | 57 | 56 |
| 21.04.2016 | 90 | . | 95 | . | 56 | . |
| . | 100 | . | 97 | . | 60 | . |
| 03.05.2016 | . | . | 100 | . | 55 | . |
[td]03.05.2016 | 106 | . | 109 | . | 64 | . | |
| 04.05.2016 | 104 | . | 98 | . | 59 | . |
. | . | . | . | . | . | . | . |
. | . | . | . | . | . | . | . |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?