Merhaba Arkadaşlar,
Eşimle 4 senedir evliyiz ve bu benim 2. Evliliğim 2 de çocuğumuz var. Çok severek evlendik çok da iyi anlaşıyorduk, 2 ay öncesine kadar...Aralık'ta ikinci Çocuğum Doğdu onun Doğumu için yurt dışına gittim doğuma 4 hafta kala, o zamana kadar herşey çok güzel di normaldi her şey, doğuma 1 hafta kala eşim de geldi ve sanki o bir başkasıydı, sürekli sinirli herşeye kızan hiç birşeyden memnun olmayan, sanki ben ağzımı açıp konuşayım da o da bana kızsın diye bekliyor! Neyse sabrettim ve doğum sonrası anladım ki sigaraya Başlamış benden gizli içiyor ve tabi içemeyince hep sinirli sürekli azarlıyor beni ama ben de içmesini kesinlikle kabul edemiyorum, biz 4 sene önce çocuklarımız olacak diye beraber bıraktık ve bir birimize söz verdik, hem maddi Açıdan hem sağlığı açısından istemiyorum...en önemlisi de ben istemiyorum içmesini en başta bana olan saygısından bıraksın istiyorum ama ne yaparsam Yapayım nasıl yaklaşırsam yaklaşayım olmuyor güzellikle de denedim ben içicem işine gelirse diyor Buda benim çok ağrıma gitti, geçen gün kavga ettik şimdi 3 gündür konuşmuyoruz