- Konu Sahibi alevprenses
Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu sizlerden bilgi alabilmek için açtım. İstanbul da yaşıyoruz fatihte oturuyoruz Kardeşimle birlikte bir iç çamaşırı dükkanı kurmak istiyoruz sermayemizin tamamı kredi olacak kendimize ait hiç paramız yok dolayısıyla gelen para ile kredi ödeyeceğiz ve tabi kira ödeyeceğiz aynı zamanda da geçinmemiz de lazım onun için bilgilerinize ihtiyacım var bu işi yapanlarınız varsa sizlerden yada çevrenizde eşiniz babanız gibi yakınlarınızda bu işi yapan varsa kazancını sormak istiyorum nasıl yapmalı nerede kurmamız gerektiğini nasıl tespit etmeli neye bakmalı bide aşağı yukarı ne kadara kurabiliriz böyle bir yeri 60 -70 bin TL gibi düşünüyorum doğru mu zarar etme batma şansım yok kar oranı nasıl bu düzeni çevirebilirmiyiz sizce bu arada kardeşim evli kocası çalışıyor ama imkansız o da kredi ödemesi yapamaz batma halinde zaten evleri de kira bense işimden ayrılıyorum hiç bir desteğimiz yok korkuyorum da bi yandan bilgi akıl ve fikirlerinizi bekliyorum danışacak kimsem de yok aklıma burası geldi