• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bana akıl vermenizi istiyorum yardıma ihtiyacım var

alevprenses

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
3
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu sizlerden bilgi alabilmek için açtım. İstanbul da yaşıyoruz fatihte oturuyoruz Kardeşimle birlikte bir iç çamaşırı dükkanı kurmak istiyoruz sermayemizin tamamı kredi olacak kendimize ait hiç paramız yok dolayısıyla gelen para ile kredi ödeyeceğiz ve tabi kira ödeyeceğiz aynı zamanda da geçinmemiz de lazım onun için bilgilerinize ihtiyacım var bu işi yapanlarınız varsa sizlerden yada çevrenizde eşiniz babanız gibi yakınlarınızda bu işi yapan varsa kazancını sormak istiyorum nasıl yapmalı nerede kurmamız gerektiğini nasıl tespit etmeli neye bakmalı bide aşağı yukarı ne kadara kurabiliriz böyle bir yeri 60 -70 bin TL gibi düşünüyorum doğru mu zarar etme batma şansım yok kar oranı nasıl bu düzeni çevirebilirmiyiz sizce bu arada kardeşim evli kocası çalışıyor ama imkansız o da kredi ödemesi yapamaz batma halinde zaten evleri de kira bense işimden ayrılıyorum hiç bir desteğimiz yok korkuyorum da bi yandan bilgi akıl ve fikirlerinizi bekliyorum danışacak kimsem de yok aklıma burası geldi

Canım önce piyasa araştırması yap sadece bizlerin vereceği fikirle olmaz bu iş. Ama yine de birkaç öneri ve tavsiyede bulunmak isterim, İç giyim için mahalle arası sokak başı vs tercih etmemeni öneririrm bayan sayısının yoğun olduğu öğlenn saatlerinde ve iş çıkışı saatlerinde bayanların yoğun kullandığı bir yer arayışında bulunmanı tavsiye ederim. Birde sektör olarak yalnızca iç giyim düşünme üniversitedeyken bir konu hazırlığı yapmıştım 2000 dönemi krizinden etkilenmeyen tek sektör kozmetik ürünleri sektörüymüş örneğin. Bu tür her detayı inceleyerek böyle bir borcun içine girmeni tavsiye ediyorum. Allah yardımcın olsun şimdiden hayırlı olsun diyorum ve hayırlı bol müşteriler diliyorum :)

amin teşekkür ederim
nasıl araştırıcam oturduğum yerdeki çamaşırcılara sorsam karlarını nekadara kurmam gerektiğini falan aklıma bunlar geliyor kimse yok başka danışacağım kalabalık olan yerlerde açmayı düşünüyorum bende evet ama bilgi desteğine de ihtiyacım var onun için burayı açtım çünkü gerçekten kimsem yok soracak ilgilendiğin için teşekkürler

Back