Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun canımkızlar kalbım duracak inanın hala inanamiorum çifç çizgi çıktı şimdi ben hamile miyim allahım çok şükür çok şükür
amin canım benimHayırlı uğurlu olsun canım❤
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
❤
![]()
Baktinmi sonucauyumadım ki![]()
keşke dün yapsaydım ıkıncı çizgiyi beklemeıordum açıkcası bende kist var büyümüş içimde patlamış o yuzdn sırtım agrıor midem bulanıyor dıyordumBaktinmi sonuca
gormedın mi foto yuBaktinmi sonuca
yaptmAaaa daha yapmadınız mı siz![]()
Ovudan daha koyu bir t ile sana merhaba demiş hadi hayırlı olsun sağlıcakla büyüsünkızlar kalbım duracak inanın hala inanamiorum çifç çizgi çıktı şimdi ben hamile miyim allahım çok şükür çok şükür
evet hcg da da t dha koyu çıktı allah razı olsun canım benim allah hepımıze saglıklı salih evlatlar nasıp etsın inslhOvudan daha koyu bir t ile sana merhaba demiş hadi hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün![]()
rabbim isteyen herkese nasıp etsın inşallah saglıkla saatle inşallah tüm anne olmak isteyen herkese rabbim bu çift çizgi yi gostersinHayırlı olsun cnm bizler içinde dua et![]()
![]()
allah razı olsun canım benim darısı başınıza ben hiç beklemzken oldu çok şükür rabbimeHayırlı olsun cnm bizler içinde dua et![]()
![]()
Eee noldu bakalimuyumadım ki![]()
Cok sevindim canim insallah saglikli bi gebelik gecirirsinkızlar kalbım duracak inanın hala inanamiorum çifç çizgi çıktı şimdi ben hamile miyim allahım çok şükür çok şükür
Eee noldu bakalim
allah razı olsun canım benimCok sevindim canim insallah saglikli bi gebelik gecirirsin
evet ya hiç beklemiyordum midem bulandgi halde sırtım çok agrıdıgı halde karnım agrıdıgı halde bide adetim geçıktıgı halde hala beklemıordum o kdr ki umudumu kesmiştim ama herşeyden umut kesilirde allahtan kesilmezmiş koskoca 1 yıl bekledimTebrik ederim
Boşuna kendinizi üzdünüz o kadar biz size dedik :)
Sağlıkla büyütün bebeğinizi