• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bana akıl verin adetim 4 gün gecikti ovulasyon testi pozitif çıktı

Benim hamile oldugum ay ovu testim adet gunumde boyledi

Ben adetime 3 gün varken test yaparak öğrendim sizin gününüz geçmiş test yapın mutlaka çıkacaktır

inşallah canım ya inşallah sıcaktı çıkamadım eşime ddim getır sabah yapacam
Nasil sabirlisiniz siz oyle... sicak cikamadim diyorsunuz ... ben catlatma ignesi oldum yerimde duramiorm 9gunum 14.gunu kanda baktircam zaman gecmek bilmiyor siz sabah yapicam diyorsunuz hayran kaldim acikcasi😁

Nasil sabirlisiniz siz oyle... sicak cikamadim diyorsunuz ... ben catlatma ignesi oldum yerimde duramiorm 9gunum 14.gunu kanda baktircam zaman gecmek bilmiyor siz sabah yapicam diyorsunuz hayran kaldim acikcasi😁
sormayın çok çok sabırsızım ve şuan test elimde kesin sonucu almak için sabaha bekliyorum dedim ya gene tek çizgi gorup bunalıma gırmekten korkuyorum artık

peki çatlama iğnesi işe yaradı mı inşallah yaramıştır

sormayın çok çok sabırsızım ve şuan test elimde kesin sonucu almak için sabaha bekliyorum dedim ya gene tek çizgi gorup bunalıma gırmekten korkuyorum artık
Bende sabirsizlikla bekliyorum sonucunuzu.haber edin . insallah buay benimde olur 14.gunu kanda baktircammmmmmm gecmiyor zaman durdu resmen...

Umarim yaramistir. Ilk ayim klomen kullandm yumurtakar gelisti 20mm catlatma ignesi verdi kullandm 9gunum bugun cmrtsi yada pazar kan testinde baktrcm
inşallah beraber bu ay hamiş olur allah bze ve isteyen herkese nasıp etsin oo güzel duyguyu annelik duygusunu sağlıkla saatle bze de nasıp etsın inslh

Back
X