• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bana akıl verin adetim 4 gün gecikti ovulasyon testi pozitif çıktı

kızlar kalbım duracak inanın hala inanamiorum çifç çizgi çıktı şimdi ben hamile miyim allahım çok şükür çok şükür

Eklentiler

• 1567571593581546361805134484977.webp
    1567571593581546361805134484977.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 170
kızlar kalbım duracak inanın hala inanamiorum çifç çizgi çıktı şimdi ben hamile miyim allahım çok şükür çok şükür
Hayırlı uğurlu olsun canım 🤲❤️😊 Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️😊

Hayırlı uğurlu olsun canım 🤲😊 Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲😊
amin canım benim ❣️allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah tarif edilemıyecek kadar güzel bir duygu allah hepımızden razı olsun Allah sizede hayırlı evlatlar versin inşallah

Tebrik ederim :anneadayı:
Boşuna kendinizi üzdünüz o kadar biz size dedik :)
Sağlıkla büyütün bebeğinizi

Takip ettim her mesajı heyecanla okudum vallahi 😂😂 ama sonunda çok sevindimmm allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin hayırlı olsun canım 😍

Tebrik ederim :anneadayı:
Boşuna kendinizi üzdünüz o kadar biz size dedik :)
Sağlıkla büyütün bebeğinizi
evet ya hiç beklemiyordum midem bulandgi halde sırtım çok agrıdıgı halde karnım agrıdıgı halde bide adetim geçıktıgı halde hala beklemıordum o kdr ki umudumu kesmiştim ama herşeyden umut kesilirde allahtan kesilmezmiş koskoca 1 yıl bekledim

Back
X