• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bana akıl verin adetim 4 gün gecikti ovulasyon testi pozitif çıktı

merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır evlıyım çocuk istıyorum test yapmaktan sürekli gebelık le ilgili her siteyi takıp etmekten canıma tak etti bu ay saldım hiçbir şey araştırmadım kafama takmadım ama bu ay adetim 5 gun geçti bnde evde ovulasyon testi vardı yaptım 1 dkada kop koyu ıkı çizgi çıktı bellim dayanılmıyacak şekilde ağrıyor karnım agrıyor ara ara midem bulanıyor şimdi adet olacam derken yok olamadım gebelık testi almak istiyorum gene tek çizgiyle karşılaştırım dıyede korkuyorum
Bendede ayni belirtiler vardi dun ogrendim hamileymisim

Ben hic bi testimi idrar bekleterek yapaamadim 😂 adete 2 gun kala bile cikmisti bence bekleme yap

Insallah canim tez vakitte kucagimiza alalim bebislerimizi insallah (AMİNNNN).. yapsana testi yaaaaaa
emın olmak için sabah yapacam dıyordum bir kaç gün dha geçsin emin olayım dıye bnde kis te var ama ovulasyon ve de szi yorumlarınz bni baya etkiledi

Her sekilde zaten oğreniceksiniz negatifi veya pozitifi bence hemen yapın

Bence boşuna sabahi bekliyorsunuz ben hiç sabah yapmadım adetten 8 gün önce öğlen ogrenmistim tabi dusukler
sonuçlandı ama demem o ki beklemeye gerek yok 🙆

emın olmak için sabah yapacam dıyordum bir kaç gün dha geçsin emin olayım dıye bnde kis te var ama ovulasyon ve de szi yorumlarınz bni baya etkiledi
Yeni okudum acikcasi cok heycanlandim bence hemen yap

Kubra cok umutlu olma cok da umutsuz olma ...nasil yapariz onu bende bilmiyorumda... yaw kelin ilaci olsa basina surer misali 🤣🤣 hayirlisi olsun canim. Akintim oluyo korkarak wcye gidiorum adetim mi geldi acaba diye allahim cok kotu bisey ya ... cok iyi anliyorum seni canm. Olmazsa uzulme obur ay devam bizde anne olucaz insallah

kızlar inanki hiç cesaretim yok
Yarın olacak mı canım cesaretin hazır hissettiginde yap ama benim fikrim daha fazla kararsız kalma sonuçlandır bu olayı olumlu veya olumsuz Rabbim en iyisini bilir 5 gün geçmiş bence var 😊

ol
Kubra cok umutlu olma cok da umutsuz olma ...nasil yapariz onu bende bilmiyorumda... yaw kelin ilaci olsa basina surer misali 🤣🤣 hayirlisi olsun canim. Akintim oluyo korkarak wcye gidiorum adetim mi geldi acaba diye allahim cok kotu bisey ya ... cok iyi anliyorum seni canm. Olmazsa uzulme obur ay devam bizde anne olucaz insallah
evet bende tuaf duygular içindeyim olacam dıorm yok olacam dıorm yok bende dedim kesin kist tendir ama ovulasyon bekledgmde dha koyu çıktı ve bir dkada çıktı

işte bende korkuyorum onu demeye çalışıyorum bu sefer sılık çıksa içim içimi yer 😁zaten karnım davul şişmiş goren 4 aylık sanack 🤣🤣🤣
Aslinda benim elimde test olsaydi hemen yapardim ben test alinca iceri girer girmez tuvalete kosuyodum kan vermeye korkuyorum

Back
X