arkadaşlar bana akıl verin adetim 4 gün gecikti ovulasyon testi pozitif çıktı

Kizzzz kendini kontrool etme oyle amanin kalakaldm... bebegi rahatsiz edecen
ah nejla ah sende hamiş kalsan tam şenlik olurdu düşünsene o dıor hamıle çıktım bu dıor hamıle çıktım ama benm ayagım Ugurludur ben evlenmeden önce bir sürü kuzenım bekar vardi ben evlendim hepsı teker teker gitti 5 kız 4 erkek evlendi ben evlendikten hemn snra inşallah hamılelıgınde ole olsa u hergun biri dese hamıleyım ne gzl olurdu her ugurum var ija bılmem artık

Insallah ya cok guzel olur kan verdinmi sen

Dua et dua yeni hamiş boş durma ozaman... kubra kalbim cikacak ne diosn dua ediorm olmayaym diye. Korka korka wcye gidiom. Beklicez gorcez mevlam ne eyler neeylerse guzel eyler

Dua et dua yeni hamiş boş durma ozaman... kubra kalbim cikacak ne diosn dua ediorm olmayaym diye. Korka korka wcye gidiom. Beklicez gorcez mevlam ne eyler neeylerse guzel eyler
inanki sabhtan beri sürekli edıorm duayla olur en guzel şeyler rabbim snada nasıp etsın o merakı yuregınden sokup atsın snda saglık salih bir evlat versin inşallah

inanki sabhtan beri sürekli edıorm duayla olur en guzel şeyler rabbim snada nasıp etsın o merakı yuregınden sokup atsın snda saglık salih bir evlat versin inşallah
Insallah canim bekleyip gorecez haber ederim bende negatif yada POZİTİF diye

Bugun öğlen 2 buçukta yaptim bu testi adet gunumde de boyleydi deliricem gebelik testi yapiorum cikmio 4gundur gecikmem var deliricem

Eklentiler

• 20190904_180101.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…