Yumirtlama donemi disinda ovulasyon testlerinin gebeliktete pozitif gosterdigini duydum. 5 gunde gecikmis bnce hemen bi test almalisin daha da umutlanirsin yoksamerhaba arkadaşlar ben 1 yıldır evlıyım çocuk istıyorum test yapmaktan sürekli gebelık le ilgili her siteyi takıp etmekten canıma tak etti bu ay saldım hiçbir şey araştırmadım kafama takmadım ama bu ay adetim 5 gun geçti bnde evde ovulasyon testi vardı yaptım 1 dkada kop koyu ıkı çizgi çıktı bellim dayanılmıyacak şekilde ağrıyor karnım agrıyor ara ara midem bulanıyor şimdi adet olacam derken yok olamadım gebelık testi almak istiyorum gene tek çizgiyle karşılaştırım dıyede korkuyorum
Fotoğraf varsa atar mısınız buraya bakalım
bakınFotoğraf varsa atar mısınız buraya bakalım
Ben yerinde olsam kosarak gebelik testi yapardim
sürekli yapıp tek çizgiyi gorunce artık cesaretim hiç yokBen yerinde olsam kosarak gebelik testi yapardim
tam belli ıkınci çizgi degılmı ben yanlış dgelım net yani :)Ben yerinde olsam kosarak gebelik testi yapardim
Seni cok iyi anliyorum canim ayni sureclerden gectim. Ama gunun de gecmis eger gebelik yoksa doktora gorunmen gerekecek bian once ogrenmelisin bencesürekli yapıp tek çizgiyi gorunce artık cesaretim hiç yok
2. Kez yumurtlayanlar oluyor ama bu adete yakin oluyor adet olmadan tekrar tumurtlayani duymadim canim.tam belli ıkınci çizgi degılmı ben yanlış dgelım net yani :)
haklısın test yapmalıyım gerçekleri er yada geç ögrenecem ama tek çizgi çıkarsa baya yıkılırım o kesınSeni cok iyi anliyorum canim ayni sureclerden gectim. Ama gunun de gecmis eger gebelik yoksa doktora gorunmen gerekecek bian once ogrenmelisin bence
haklısın er ya da geç gerçeği öğrenecem ama tek çizgi çıkarsa baya yıkılırım o nu bılıorm kesınSeni cok iyi anliyorum canim ayni sureclerden gectim. Ama gunun de gecmis eger gebelik yoksa doktora gorunmen gerekecek bian once ogrenmelisin bence
Insallah bu sefer oyle olmaz haber vekliyorum canimhaklısın er ya da geç gerçeği öğrenecem ama tek çizgi çıkarsa baya yıkılırım o nu bılıorm kesın
tamam canım haber verırımInsallah bu sefer oyle olmaz haber vekliyorum canim
ay inşallah canım ha ama içimden bir ses de bir kaç gün dha beklememi soyluor neden bılmıormBence gebesiniz T çizginiz çok koyu çünkü.
Test alın bende merak ettim :)
inşallah canım bna iğne vurunca midem bulanıyor afedersiniz kusuyor bayılıyor idrar testi benm için daha iyiDirek acile gidip beta baktırmalısın bence inş pozitifi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?