- 25 Ağustos 2019
- 91
- 49
- 3
- 36
Valla yaptim gercekten dogruymus o yok kiz ozaman iliski nolcak parmak incecik kisa zarar gelmez bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yaptim gercekten dogruymus o yok kiz ozaman iliski nolcak parmak incecik kisa zarar gelmez bence![]()
Kizzzz kendini kontrool etme oyle amanin kalakaldm... bebegi rahatsiz edecen![]()
Insallah ya cok guzel olur kan verdinmi senah nejla ah sende hamiş kalsan tam şenlik olurdu düşünsene o dıor hamıle çıktım bu dıor hamıle çıktım ama benm ayagım Ugurludur ben evlenmeden önce bir sürü kuzenım bekar vardi ben evlendim hepsı teker teker gitti 5 kız 4 erkek evlendi ben evlendikten hemn snra inşallah hamılelıgınde ole olsa u hergun biri dese hamıleyım ne gzl olurdu her ugurum var ija bılmem artık
![]()
yok vermeyide düşünmüyorumInsallah ya cok guzel olur kan verdinmi sen
Dua et dua yeni hamiş boş durma ozaman... kubra kalbim cikacak ne diosn dua ediorm olmayaym diye. Korka korka wcye gidiom. Beklicez gorcez mevlam ne eyler neeylerse guzel eylerah nejla ah sende hamiş kalsan tam şenlik olurdu düşünsene o dıor hamıle çıktım bu dıor hamıle çıktım ama benm ayagım Ugurludur ben evlenmeden önce bir sürü kuzenım bekar vardi ben evlendim hepsı teker teker gitti 5 kız 4 erkek evlendi ben evlendikten hemn snra inşallah hamılelıgınde ole olsa u hergun biri dese hamıleyım ne gzl olurdu her ugurum var ija bılmem artık
![]()
inanki sabhtan beri sürekli edıorm duayla olur en guzel şeyler rabbim snada nasıp etsın o merakı yuregınden sokup atsın snda saglık salih bir evlat versin inşallahDua et dua yeni hamiş boş durma ozaman... kubra kalbim cikacak ne diosn dua ediorm olmayaym diye. Korka korka wcye gidiom. Beklicez gorcez mevlam ne eyler neeylerse guzel eyler![]()
Insallah canim bekleyip gorecez haber ederim bende negatif yada POZİTİF diyeinanki sabhtan beri sürekli edıorm duayla olur en guzel şeyler rabbim snada nasıp etsın o merakı yuregınden sokup atsın snda saglık salih bir evlat versin inşallah![]()
pozitif duyacZ inşallah sendede ovulasyon yokmu evde yaptırInsallah canim bekleyip gorecez haber ederim bende negatif yada POZİTİF diye![]()
Ben adetim gecince kanda baktrcam cnm son 4 gun var adetepozitif duyacZ inşallah sendede ovulasyon yokmu evde yaptır
ben belki bir ay sonra kanda baktıcam igne ye alerjım varr vurulunca bayılıor kusuyor gozumn onu kararıyorBen adetim gecince kanda baktrcam cnm son 4 gun var adete
Nie kiz hastaneye gidince yaparlar amayok vermeyide düşünmüyorum![]()
gitsem yaparlar kalsın 10 gun snrayaNie kiz hastaneye gidince yaparlar ama
bundada ısrar etmesinz artıkNie kiz hastaneye gidince yaparlar ama
Yok kiz hersey cift cizgiyi gorene kadardıbundada ısrar etmesinz artık
Aynen rahatladık hep beraberYok kiz hersey cift cizgiyi gorene kadardı![]()
Evet canım çok sukur darisi olmayanlarin basina insallahAynen rahatladık hep beraber
Yok kiz hersey cift cizgiyi gorene kadardı![]()
kız delimsin yoksa aklın mi gitmişBugun öğlen 2 buçukta yaptim bu testi adet gunumde de boyleydi deliricem gebelik testi yapiorum cikmio 4gundur gecikmem var deliricem
Canim gebelik testi yapiom cikmiooo
kız delimsin yoksa aklın mi gitmişçift çizgi hamiş sin sende gözun aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah
Canim gebelik testi yapiom cikmiooo
eee canım o attgn senın dglmmi pozitif tiCanim gebelik testi yapiom cikmiooo