• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bana akıl verin adetim 4 gün gecikti ovulasyon testi pozitif çıktı

Kbr 123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
124
75
48
28
merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır evlıyım çocuk istıyorum test yapmaktan sürekli gebelık le ilgili her siteyi takıp etmekten canıma tak etti bu ay saldım hiçbir şey araştırmadım kafama takmadım ama bu ay adetim 5 gun geçti bnde evde ovulasyon testi vardı yaptım 1 dkada kop koyu ıkı çizgi çıktı bellim dayanılmıyacak şekilde ağrıyor karnım agrıyor ara ara midem bulanıyor şimdi adet olacam derken yok olamadım gebelık testi almak istiyorum gene tek çizgiyle karşılaştırım dıyede korkuyorum

merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır evlıyım çocuk istıyorum test yapmaktan sürekli gebelık le ilgili her siteyi takıp etmekten canıma tak etti bu ay saldım hiçbir şey araştırmadım kafama takmadım ama bu ay adetim 5 gun geçti bnde evde ovulasyon testi vardı yaptım 1 dkada kop koyu ıkı çizgi çıktı bellim dayanılmıyacak şekilde ağrıyor karnım agrıyor ara ara midem bulanıyor şimdi adet olacam derken yok olamadım gebelık testi almak istiyorum gene tek çizgiyle karşılaştırım dıyede korkuyorum
Yumirtlama donemi disinda ovulasyon testlerinin gebeliktete pozitif gosterdigini duydum. 5 gunde gecikmis bnce hemen bi test almalisin daha da umutlanirsin yoksa

Eklentiler

• 15675071388939014648595439076886.webp
    15675071388939014648595439076886.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 264
Seni cok iyi anliyorum canim ayni sureclerden gectim. Ama gunun de gecmis eger gebelik yoksa doktora gorunmen gerekecek bian once ogrenmelisin bence
haklısın test yapmalıyım gerçekleri er yada geç ögrenecem ama tek çizgi çıkarsa baya yıkılırım o kesın

Seni cok iyi anliyorum canim ayni sureclerden gectim. Ama gunun de gecmis eger gebelik yoksa doktora gorunmen gerekecek bian once ogrenmelisin bence
haklısın er ya da geç gerçeği öğrenecem ama tek çizgi çıkarsa baya yıkılırım o nu bılıorm kesın

Gununuz baya gecmis varsa çıkar zaten bikac gün daha beklemeniz için bi sebep yok bence
Inş gebelik vardir😍

Back
X