Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yonune tabi mehmet akif duraginda in tam karsindaaYgs sinavimin nerde olacagi belli oldu. Bahcelievler Kemal Hasoglu Anadolu lisesi diyor. Bu okulu hic bilmiyorum.
Yaninda saginda solunda ne vardir? Fatihten gidecegim.
Allah razi olsun cok tesekkur ederimMehmet akif tramvay durağının karşısında tramvayla gidebilirsin
Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun.Bagcilar kabatas tramvayi, m akif duraginda.
Nerden geleceksin daha detay lazim mi?
Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun.Ayy ben biliyorum bagcilar kabatas tramvaya bin bagcilar
yonune tabi mehmet akif duraginda in tam karsindaa
Of... Yani bilemedim. Konudan boyle bir olatin cikmasi of ki of...Konuyla hiç alakası yok ama ayrilmasaydik evlenip Bahçelievler'de oturacaktik. Ayrıldık. Ben başkasıyla evlenip çocuk yaptim. Bahcelievler'e de hiç gitmedim. Aglamiyorum ne alakası var. Hayır yani Bahçelievler de güzel değildir zaten. Oldu ben gideyim.
Of... Yani bilemedim. Konudan boyle bir olatin cikmasi of ki of...
Cok uzgunum.
Size kotu seyleri hatirlatmak istemezdim.
Bende bahcesehiri bilmem. Bencede guzel bir yer degil. Uzulmeyin.
Muhahaha ben de çok eskiden ergence aşıkken benzer bir hikayeden ankaradaki bahçelievlere aylaaar boyunca uğramamıştım. Amma malmışımKonuyla hiç alakası yok ama ayrilmasaydik evlenip Bahçelievler'de oturacaktik. Ayrıldık. Ben başkasıyla evlenip çocuk yaptim. Bahcelievler'e de hiç gitmedim. Aglamiyorum ne alakası var. Hayır yani Bahçelievler de güzel değildir zaten. Oldu ben gideyim.
Evet evet. Cok karistiriyorum bunu soylerkenBahcesehir degil canım bahcelievler aman karıştırma![]()
Evet evet. Cok karistiriyorum bunu soylerken
Tekrar tesekkur ederim. Bu arada duragin karsisinda mi hemen? Cok mesafe yok degil mi?
Allah razi olsun tekrar.evet duraktan inince sola baktığında hemen görüyorsun zaten tam karşısında tramvayın. Zaten ön caddeye bakıyor ara sokakta değil başarılar![]()
Istanbul cağ açip cağ kapayan bir sehir. Sehirler ustu sehir. Istanbulu sevin.İstanbul'u sevmediğim için ilçelerini de sevmiyorum.. Konuyu görünce haykırayım dedim![]()