- 22 Kasım 2022
- 59
- 19
- 8
- 30
- Konu Sahibi minnoossssssssss
-
Saçmalamayın bu bizlik bir durum değil. Bu etik değil. Ayrı ayrı danışan da olsak, etik değil. Problem olup olmadığına biz karar veremiyoruz. Bu etik kurallara aykırı. Terapost objektif bakamaz çünkü. Ayrıca terapistten de saklamamız ve yalan söylememizde etik olmaz. Bu sizin fikriniz sadece fakat etik olmayan bir durumTerapistinizle arkadaş olmanız etik değil sadece yoksa 2 arkadaşın aynı terapiste gitmesinden bir problem olmaz. Ne alaka etik olmaması baya baya saçmalamışsınız :) siz ayrı danışansınız arkadaşınız ayrı. Sonradan buldumcuk gibi davranmışsınız.
Rahatsız oluyorum. gitmesin istiyorum tanıdık biri, bu gâyet de anlaşılır bir durum ve danışana göre de terapist hareket etmek zorunda. Terapist danışan rahatsız olduğu hâlde buna rağmen danışanının arkadaşını terapiye alıyorsa etik dışıdır buTerapistinizle arkadaş olmanız etik değil sadece yoksa 2 arkadaşın aynı terapiste gitmesinden bir problem olmaz. Ne alaka etik olmaması baya baya saçmalamışsınız :) siz ayrı danışansınız arkadaşınız ayrı. Sonradan buldumcuk gibi davranmışsınız.
Ya hu niye etik olmasın. Sen istemeyebilirsin,rahatsız olabilirsin ama bu etiklikle alakalı bir konu değil. O zaman hasta sadece kendine bakmasını istiyorsa da psikolog sadece tek hastaya mı bakacak 2. Danışan alırsa etik olmayacak mı ?Saçmalamayın bu bizlik bir durum değil. Bu etik değil. Ayrı ayrı danışan da olsak, etik değil. Problem olup olmadığına biz karar veremiyoruz. Bu etik kurallara aykırı. Terapost objektif bakamaz çünkü. Ayrıca terapistten de saklamamız ve yalan söylememizde etik olmaz. Bu sizin fikriniz sadece fakat etik olmayan bir durum
Ya hu değil işte etik. Psikologlar danışanların tanıdıklarına terapi yapamazlar. Ben demiyorum ki yönetmelik diyor. Geliştirin kendinizi, araştırın,sorgulayın,bakın ve öğrenin. Aynı psikologa tanıdıklar gidemez. Ben demiyorum bunu uzmanlar diyor etik değil diyeYa hu niye etik olmasın. Sen istemeyebilirsin,rahatsız olabilirsin ama bu etiklikle alakalı bir konu değil. O zaman hasta sadece kendine bakmasını istiyorsa da psikolog sadece tek hastaya mı bakacak 2. Danışan alırsa etik olmayacak mı ?
Bir şeyi siz istemediniz diye etkliği dedeğişmez
Ya hu değil işte etik. Psikologlar danışanların tanıdıklarına terapi yapamazlar. Ben demiyorum ki yönetmelik diyor. Geliştirin kendinizi, araştırın,sorgulayın,bakın ve öğrenin. Aynı psikologa tanıdıklar gidemez. Ben demiyorum bunu uzmanlar diyor etik değil diye
Terapisttim kendisi söyledi etik olmadığını. Danışanın tanıdıklarına, arkadaşlarına terapi vermiyorum dedi. Etik değil diye de kendisi eklediolur olur araştırayım sorgulayın gelişeyim
1- tanıdık birine terapi yapmak etik değildir
2-“aile içinde” birden fazla kişiye terapi uygulamak etik değildir
3-terapist ile yakın ilişkiler kurmak etik değildir.
Ama siz terapistinize söylersiniz rahatsız olduğunuz durumu o da kendi insiyatifinde danışan olarak almayabilir. Ama işimize gelmeyen her şeyin etikliğini sorgulayamayız.
Haaaaaaa bu kadar da takıyorsunuz ağzınızı tutacaksınız kimseye terapistinizden bahsetmeyin o zaman
Ya hu değil işte etik. Psikologlar danışanların tanıdıklarına terapi yapamazlar. Ben demiyorum ki yönetmelik diyor. Geliştirin kendinizi, araştırın,sorgulayın,bakın ve öğrenin. Aynı psikologa tanıdıklar gidemez. Ben demiyorum bunu uzmanlar diyor etik değil diye
arkadaşım benim kardeşim de psikolog ve biz de diyoruz ki “arkadaş” etik sınıfına girmez. Eş,kardeş,anne,baba 1. Derece akraba evet girer bir arkadaş girmez.Terapisttim kendisi söyledi etik olmadığını. Danışanın tanıdıklarına, arkadaşlarına terapi vermiyorum dedi. Etik değil diye de kendisi ekledi
Hangi yönetmelik bu bize de bir gösterseler keşke. Evet ailede birden fazla kişiye bireysel terapi uygulanması etik değildir ama bu da herhangi bir yönetmelikte geçmezNerden çıkardiniz? Psikoloğa söylemesen bilmez bile kimin kiminle tanıştığını.
Hangi uzman bunu diyor? Bu "uzmanlar" nedense hep sizin gibi insanlara denk geliyor.
Hangi yönetmelik bu bize de bir gösterseler keşke. Evet ailede birden fazla kişiye bireysel terapi uygulanması etik değildir ama bu da herhangi bir yönetmelikte geçmez
Her işin uzmanı var maşallah zaten. Psikolog her gelen kişinin tanışıklık seviyesini nerden bilecekse
TmRahatsız oluyorum. gitmesin istiyorum tanıdık biri, bu gâyet de anlaşılır bir durum ve danışana göre de terapist hareket etmek zorunda. Terapist danışan rahatsız olduğu hâlde buna rağmen danışanının arkadaşını terapiye alıyorsa etik dışıdır bu
İlk mesajda yalan söyleyelim bilmesin diyordu aniden o da etik değil dediye döndüarkadaşım benim kardeşim de psikolog ve biz de diyoruz ki “arkadaş” etik sınıfına girmez. Eş,kardeş,anne,baba 1. Derece akraba evet girer bir arkadaş girmez.
Sorunların arkadaşından kaynaklıysa bı yüzden terapi alıyorsan istisnai bir durum olur o zaman kabul edilmez.
Psikoloğun bireysel olarak uygun görmemiş de olabilir, laf anlatmakla uğraşmak istemiyor da olabilir bilemem. Ayrıca madem kabul etmedi derdin ne de gelip konu açıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?