- 6 Şubat 2020
- 417
- 189
- 27
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Daha hi test yapmadim canım cuma günh hayirlısı ile yapcamCanm kaçıncı gününde test yaptıracaksın. Daha önce test yaptın mı. İdrar mı kan mı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha hi test yapmadim canım cuma günh hayirlısı ile yapcamCanm kaçıncı gününde test yaptıracaksın. Daha önce test yaptın mı. İdrar mı kan mı.
Amin canım insallahAynen canım bunlardan hiç sikayetiö yok zaten inşaallah mucizemiz bizle olsunda
Aynen ya tuvalete çok çıkiyorum bende canim insallah bebislerimiz yapiyodur2 gundur tuvalete isliyom bende üşüttum heralde
İnşallah canım ben adet olacağım zamanda oyle oluyordu ama dushapton kullaniyorum daha olmam heralde hayirlisiAynen ya tuvalete çok çıkiyorum bende canim insallah bebislerimiz yapiyodur
İyi sabretmişsin canm test yapmadan. Cuna kaçıncı günün oluyorDaha hi test yapmadim canım cuma günh hayirlısı ile yapcam
Bende çok çıkıyorum ama su da baya içiyorum onun etkisidir diye dusunuyomAynen ya tuvalete çok çıkiyorum bende canim insallah bebislerimiz yapiyodur
Asılamadan sonra verilen ilaç bebek tutarsa düşmesin diye veriliyor canim bildiğim kadarı ile en azindan benim ilacımda böyle yaziyor insallah adet olmazsin anne olursunİlacı biraksammıki acaba ilaçdan dolayı adetim sökülemiyormu acaba
Ben hiç bir şey anlamadım canim bu ilac adet duzenleyici olarakda kullaniliyormus dushapton diye bir ilaç sabah 5de geldi az bir sey birde demin geldi sonra sildim sarı akıntı geldi korkmaya başladımAsılamadan sonra verilen ilaç bebek tutarsa düşmesin diye veriliyor canim bildiğim kadarı ile en azindan benim ilacımda böyle yaziyor insallah adet olmazsin anne olursun
Adetine ne kadar vardı ki ya da aşılamanın kaçıncı günü bugün bi doktoruna söyle istersen kafana göre ilacıda bırakma benceBen hiç bir şey anlamadım canim bu ilac adet duzenleyici olarakda kullaniliyormus dushapton diye bir ilaç sabah 5de geldi az bir sey birde demin geldi sonra sildim sarı akıntı geldi korkmaya başladım
Sabah gelince sordum yerleşme olabilir sitres yapma demişti bir defa daha gelince bir da aramadımAdetine ne kadar vardı ki ya da aşılamanın kaçıncı günü bugün bi doktoruna söyle istersen kafana göre ilacıda bırakma bence
Yani aşılamanın kaçıncı günü olduğunu ve adet tarihini söylesen bi fikir yürütcem ama söylemek istemiyorsun herhaldeSabah gelince sordum yerleşme olabilir sitres yapma demişti bir defa daha gelince bir da aramadım
10.günüm canım pazartesi adet günunYani aşılamanın kaçıncı günü olduğunu ve adet tarihini söylesen bi fikir yürütcem ama söylemek istemiyorsun herhalde
Canim yerlesme kanaması az ve açik renkte olarak 3 gun sürebiliyormuşSabah gelince sordum yerleşme olabilir sitres yapma demişti bir defa daha gelince bir da aramadım
Az sürdügünü biliyorumda bende yerlesmemi adetmi emin olamadımCanim yerlesme kanaması az ve açik renkte olarak 3 gun sürebiliyormuş
İnsallah adet deildir de cektiklerimiz bosa gitmez canimAz sürdügünü biliyorumda bende yerlesmemi adetmi emin olamadım
14.gun bugün test negatif gösterdi içim içimi yedi gidip verdim sabah kan yarın sabah 9 dan sonra bakmaya basliycam sonuç çıktı mı diyeKaçıncı günü gördün canim tek çizgiyi