Arkadaslar Annemin şifa bulmasi icin Ya Şafi cc Esmasina ve Duaya ihtiyacim var...

Canımıniçi 5bin aldım okuma olursa yine okurum geç girdim kusura bakma çok çok geçmiş olsun
MssPARE canim bitmis ama yine de 1.000 safi 100 tane de yunus duasi okuyorum. Rabbim şifa versin.
bende yeni gördüm canım çok geçmiş olsun anneciğine Allah şifalar versin. bende hz. yunus duasını okuyım 100 tane
Geç gördüm kusura bakmayın rabbim şifa versin inşallah, tekrar okuma olursa ben de katılırım

Ya sizler cansınız ❤❤❤ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin duasını kabul etsin ne gibi duanız varsa mevlam kabul etsin

Iyiki varsınız ❤⚘

Parecim dün girmemiştim yeni gördüm. Ya Şafi ismiyle şifa versin inşallah Rabbim. Birazdan okumaya başlarım eğer ikinci tur dönerse haber ver sayı bildireyim. MssPARE
Tez zamanda sağlıkla taburcu olsun Fatma teyzemiz

Güzel ablacım çok çok geçmiş olsun annecigine Allahim kalıcı acil şifalar versin bir an önce toparlar inşallah üzme canını. Ben de yetişemedim yeni görüyorum ama Sayısız okuyacağım MssPARE

Allah kalıcı şifa versin sayısız ya şafi ve yunus duasını okuyorum

Allah razı olsun ⚘ güzel.kalbinize gönlünüze sağlık Rabbim sizinde gönlünüzden geçeni tez vakitte versin

Hayırlı kalıcı şifalar dilerim.
Rabbim elden ayaktan düşürmesin kimseyi, anneciğini de
Acil hayırlı şifa bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…