Parecim dün girmemiştim yeni gördüm. Ya Şafi ismiyle şifa versin inşallah Rabbim. Birazdan okumaya başlarım eğer ikinci tur dönerse haber ver sayı bildireyim. MssPARE
Tez zamanda sağlıkla taburcu olsun Fatma teyzemiz
Güzel ablacım çok çok geçmiş olsun annecigine Allahim kalıcı acil şifalar versin bir an önce toparlar inşallah üzme canını. Ben de yetişemedim yeni görüyorum ama Sayısız okuyacağım MssPARE
Güzel ablacım çok çok geçmiş olsun annecigine Allahim kalıcı acil şifalar versin bir an önce toparlar inşallah üzme canını. Ben de yetişemedim yeni görüyorum ama Sayısız okuyacağım MssPARE
Parecim dün girmemiştim yeni gördüm. Ya Şafi ismiyle şifa versin inşallah Rabbim. Birazdan okumaya başlarım eğer ikinci tur dönerse haber ver sayı bildireyim. MssPARE
Tez zamanda sağlıkla taburcu olsun Fatma teyzemiz
Uzun zamandır annemin tedavisi için hastalenere gidip geliyoruz ama Dünden beri hastane de yatıyoruz yürümesinde oturup kalkmasın da sıkıntı vardı uzun zamandır ...cuma günü çok zor yürüdü oturup kalkmakta zorlandı acıl randevu alıp doktora geldik ve doktor hastaneye yatarsak iyi olur dedi tahliller röntgen Mr çekildi
Fizik tedavi ye yönlendirdi...
Tahlillerde böbrek değerleri üre kretain yüksek cıktı
Mr de beyinde küçük bir tıkınma var dedi inceleyeceğiz dedi Yarın için bir şey yapacağız dedi ama anlamadım beynim yandı çok üzgünüm hemde çok ve korkuyorum da ya yürüyemezse diye ya muhtaç olursa diye
Hanımlar bu kez benim annem için dua istiyorum sizden 70 bin YA ŞAFI CC
Bu sıkıntılı durumdan sağlıkla çıkması için sayısız Yunus duası okuyalım birlikte insallah
Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî küntü minez zâlimîn.
Annemin adı...Fatma
RABBİM hastanelerde evlerinde hasta olupta dua isteyen sifa bekleyen herkese şifa yagdirsin yani sıra da benim anneme
Allah razı olsun ... yaptığınız dualar biri bin olsun sevabı cennette yeriniz olsun