Arkadaslar Annemin şifa bulmasi icin Ya Şafi cc Esmasina ve Duaya ihtiyacim var...

Yeni gördüm pare bitmiş dua.
Allah şifa versin inşallah sağ salim çıksın hastaneden

1.000 tane daha aldım
Kalan 19.000
1000 aldım
Kalan 18.000
RABBİM ya ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin. Hiç bir hasar bırakmadan evine dönsün anneciğin
300 daha okudum kalan 8700
Çok geçmiş olsun canm MssPARE 1000 aldim.kalan 9.000
Çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin . 1000 tane de ben aldım.
Kalan 10.000
2000 okudum.
Kalan 11.000
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
2000 aldım.
Kalan 13.000
2.000 aldım
Kalan 15.000

Rabbim annecigine acil şifalar versin paremmm benim çok geçmiş olsun çiçeğim

2000 aldım.
Kalan 6700
Fatma teyzeye acil şifalar diliyorum
1500 aldım bitti
Rabbim şifasını versin inşallah
500 aldım kalan 1500. Rabbim cümleten rahmetiyle muamele eylesin
2100 aldım
Kalan 2000

Rabbim şifa versin parem MssPARE
2000 daha aldim
Kalan 4.100
500 okudum.Kalan 6100
2000 aldım.
Kalan 6700
Fatma teyzeye acil şifalar diliyorum

Hepinizden tek tek Allah razı olsun....duayla bana yetiştiniz destek oldunuz inşallah annem eski sağlıklı günlerine döner Rabbim okuduğumuz Esma yi kabul eder

Sizlerede Rabbim ne gibi dileğiniz varsa kabul etsin ve yetişsin

Allah razi olsun

Canım benim yeni gördüm çok geçmiş olsun anneciğine rabbim tez vakitte sağlık sıhhat şifa versin dua bitmiş ben de Hz. Yunus duası okuyayım

Canim 300 Ya Safi okudum .
Rabbim inşallah tez vakitte kolaylikla Fatma annemizin sağlığına kavuşmasini nasip eder.
Canım benim yeni gördüm çok geçmiş olsun anneciğine rabbim tez vakitte sağlık sıhhat şifa versin dua bitmiş ben de Hz. Yunus duası okuyayım
2000 aldim.Rabbim annenize şifalar versin.
500 aldım Allah şifa versin
MssPARE kuzum çok geçmiş olsun almak için girdim bitmiş müsait olamadım bugün hiç rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Allah razı olsun hepinizden ⚘❤inşallah dualarımızı Rabbim kabul edicek ve annem çok daha iyi okucak Rabbim sizlerinde zorunu kokay etsin ve gönlünüze göre versin

Canımıniçi 5bin aldım okuma olursa yine okurum geç girdim kusura bakma çok çok geçmiş olsun

Allah razı olsun hepinizden ⚘❤inşallah dualarımızı Rabbim kabul edicek ve annem çok daha iyi okucak Rabbim sizlerinde zorunu kokay etsin ve gönlünüze göre versin
bende yeni gördüm canım çok geçmiş olsun anneciğine Allah şifalar versin. bende hz. yunus duasını okuyım 100 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…