- 6 Kasım 2016
- 43
- 4
- 32
-
- Konu Sahibi minikmantar
başlarda çok aşık sonraları da yoğun çalışma potansiyelinden görüşmelerimiz kısıtlı idi her gün görüşsek bile 1 yada 2 saatlik zaman geçirebiliyorduk. mesleği açısından 19 saata yakın çalışmak zorunda kaldığı bir dönemde geçirdikSize olan ilgisi nasildi cok aşık rolumu yapip hissettirdimi yani yoksa agirdan mi gidiyordu oylesine
sanırım oldudenedim ama ayrıltılı düzenleme seçeneğine tıklayıp cevapla diye çıkıyor anlamadım ben
şuan düzelttim aslındaOkurken bence aynı hissettim
peki ders vermek için ne yaptınızDugumlenir inşallah. Bende benzer bi olay yasamistim biraz farkla. Surunsun
hayır ilişkimiz süresinde sürekli beni değiştirmeye kendini mükemmel gören bir adam figürü vardı. ve o kadar da dürüstlükten dem vurmasına rağmen bu hatası yanına kar kalmamalı o kızda bennde aldatıldık ve bunu dile getirmek istiyorum. kendisi ile de grüşmeyeceğim herşeyden bihaber kızla iletişim kurmak istiyorum. senden haberim yoktu inan bana diyeders, intikam adına ne derseniz deyin, size daha çok zarar verecektir. Yol verin gitsin, gerçek yüzünü gördüğünüz için de etrafta iki üç çikolata dağıtın ki sadakanız olsun
ve burnundan zerre olsun kıl aldırmıyor idibir an sanki eski erkek arkdşmı okudum
yanına kar mı kalmalı alışmış kudurmuştan beterdir derler bunu her zaman devam ettirecek zaten.Bi video izlemiştim. Aldatan kızdı ama orda. Aldatılan iki erkek de oyun yapmış aklınca. Şahsen hiç hoşuma gitmemişti. İntikam sadece ona değil size de zarar verir
hayır o dönem hayatına birini almaya çalışıyor muş ve ben reddettim alternatif olarak kızı ayarlamışlar sonra tesadüfen karşılaşmamız oldu dışarıda iletişim kurmak zorundada kalınca bunu avantaja çevirerek yaklaşmaya çalıştı ve flört etmeye öyle başladık biz. benimle flört ebaşladıığında hayatında biri varmış zatenAnladiklarim dogru mu? 7 8 aylik iliskiniz vardi, aldatilginizi ogrendiniz.Diger kizda ayni yerde calistiginiz arkadasinizin ayarladigi biri.Ama sizden haberi bile yok.9 aydir birlikte olduklarini soylemis yani sizi ayarlamaya calisirken diger kizla iliskeri vardi?oyle mi?
hayır o dönem hayatına birini almaya çalışıyor muş ve ben reddettim alternatif olarak kızı ayarlamışlar sonra tesadüfen karşılaşmamız oldu dışarıda iletişim kurmak zorundada kalınca bunu avantaja çevirerek yaklaşmaya çalıştı ve flört etmeye öyle başladık biz. benimle flört ebaşladıığında hayatında biri varmış zaten
ona nasıl bir ders verdin peki bu çok ukala biri ve aşağılık yani. duyduklarımdan sonra kanım akmazdı inan ve şuan nefret bile edemiyorum tek istediğim şey hatasının bedelini yıllarca her kaşılaşmamızda gözünün önüne getirsin. Ve bay mükemmel olmaktansa ezilsin istiyorum.Igrenc insan ya.Bende aldatildim ama oyle 1 kisiyle falan degil sen yine iyisin.1.5 yillikti benim iliskim o zaman.telefonunu hep saklardi bi gun seytan durtunce kurcaladim ogrendim bir cok kizla igrenc muhabbetlerini gorunce.tabi birde 2 ay once falan baslamis bi iliskisi varmis biz 1.5 yillikkken soguk davranip kendi ayrilinca hemen iliski yapti yakin bi arkadasi soylemisti dayanamayip daha once basladigini bu iliskinin. sen nasil anlamadin dersen kiz kendi memleketindenmis yani anca telefonda falan yakalarsam gorebilcegim bir sey. her neyse cok guzel bi intikam aldim almasina ama o benden daha guzel bisey aldi ahimi aldiyillardir mutlu olamadiginin haberlerini aliyorum ilk zamanlar ofkem cok buyuktu oldurmeyi bile dusundum inan ama zamanla sogudum ona karsi nefretimi bile cok gordum Allah a havale ettim o ne yapacagini iyi bilir.
işte tüm mesele de bu kızın haberi yok. direk çocukla konuşsam tedbir alacaktır. bana takıntılı diye iftira da atar. kızla direk konuşsam çocuga soracaktır. kızla samimiyetim yok sadece arada 1 erkek 1 tane de kız var tanıdığım . bu olay da haklı olduğumuz aşikar ve senelerce yüz yüze bakacağız da zaten bu konuda her defasında gözünün önünden gitmesin içi yansın istiyorum. öyle acılar da yaşattı ki o geçen süre zarfında bana kafayı yemek üzereydim ben.Bende aldatildim dunyanin sonu degil. Intikamdan falan anlamaz bu yuzsuz kopekler anca kendinizi yorarsiniz birakin takilsin kafasina gore. Siz de kiz da tekmeyi vurun yalniz kalsin ezik
hiç sanmıyorum. telefon saklamaları da vardı işi ile ilgili gizli mesajlar geldiğini düşünerek saygı duyuyordum. ki telefon kurcalamayı sevmem aynı şeyi bana yapmayınca aynı hakkı da kendimde bulamıyordum malesef bikaçkez baktım ama temizdi silmiştir muhtemelen. ve doğru ve sağlam bir kaynaktan aldım bu haberi. ayrıca arkadaşları ile bekar evi tutma hikayelerine kadar öğrenmiş oldumSiz eminmisiniz peki böyle bisi oldgna gunahini almayalim birde belki uydurmadir
hatice değil şuan netice önemli benim için 2 gündür içim içimi yiyor anlayacağın yanına bırakmayacağım ve fikir istiyorum sizdenHmm demek zor kızı elde etti erkek arkadaşın. Keşke zoru oynamaya devam etseymişsin