- 7 Aralık 2019
- 2.469
- 2.391
- Konu Sahibi Bademlikek
sagliksiz gebelik gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan ki ne desem kalbime dinlemiyo namazda bile gözlerim dolup dolup tasiyo rabbim diyorum eğer içimde bir can bana tutunmussa benim kalbimde ona tutkundur bunu en iyi sen bilirisn onu hayirlsiyla bana nasip et o küçük carpintilari duymadan feraha eremiycem anlaşılan kuzum sende hiç takma kafana ben hep taktım taktım olmafi geçen ay yine ovulasyon takibi yaparken (her ay yapiyodum) pik noktayı yakaladım her ay yakaladigim gibi bezgin bı halde eşime dedimki bugun pik deneyelim ama hiç umudum yoktu cunki her ay aynı şeyi yapmaktan bikmistim artık heyecan yada bekleyiş içinde değildim fazla takılma stres olmayınca daha kolay oluyoYaa Allah razı olsun bu dualar benim için öyle değerli ki ☺ Sen doktorun dediğini hiç düşünme ben gayet güzel bi gebelik yaşiycam evladımı güzelce kucağıma alıcam inşallah de hep olumlu düşün ☺
Benimkimisagliksiz gebelik gibi
evet malesef beenimde AZ artti kurtaj dedi sehr hastanesi memoriale gittim onlarda AZ dedi ama kurtaj baskisi yapmadilar dustu. dis gebelik falan degildi keseyi gordum ama deger en AZ %60 artmali demistiBenimkimi
Biraz araştırdım bebeğin kesesinin buyumsendnede kaynaklı olabilrimis bide kanama pembeye yada kirmizi değilse kahverengi akıntılar normalmiş şimdi siz böyle diyince endişelendim progestan kullanıyorum ama doktorası gitsem panik oldum şu ansagliksiz gebelik gibi
Benim doktorumda değerle çok takılma dedi ben hafta içi gebelik testi yaptırmıştım kızdı gerek yok dedi kendini strese sokmaktan başka bı ise yaramaz kese göründü değerlere takılma dedievet malesef beenimde AZ artti kurtaj dedi sehr hastanesi memoriale gittim onlarda AZ dedi ama kurtaj baskisi yapmadilar dustu. dis gebelik falan degildi keseyi gordum ama deger en AZ %60 artmali demisti
panik yapma her gebelik ayni degilki belirtiler bile farkli oyle dusun kimi kusarak kimi hic hissetmeden onun gibi. Ben ilk gebelikti vermediler progestan falan belki ondan olduBiraz araştırdım bebeğin kesesinin buyumsendnede kaynaklı olabilrimis bide kanama pembeye yada kirmizi değilse kahverengi akıntılar normalmiş şimdi siz böyle diyince endişelendim progestan kullanıyorum ama doktorası gitsem panik oldum şu an
akisina birakmali biraz herbiri ayri konusuyo bilemiyoruzki. kese gozukmesi en onemlisi ne guzel iste ins sikintisiz dogar bebisinBenim doktorumda değerle çok takılma dedi ben hafta içi gebelik testi yaptırmıştım kızdı gerek yok dedi kendini strese sokmaktan başka bı ise yaramaz kese göründü değerlere takılma dedi
panik yapma her gebelik ayni degilki belirtiler bile farkli oyle dusun kimi kusarak kimi hic hissetmeden onun gibi. Ben ilk gebelikti vermediler progestan falan belki ondan oldu
[/QUOTEsizinde böyle akıntılar oldumu peki düşük süreciniz nasıl başladı benim ilk dusugum çamur gibi pütürlü alıntılarla başladı
İnşallah eizinde kesmeniz görünmüştü degilmi kese gözükse bile değerler onemlimi ben şu an baya korktumakisina birakmali biraz herbiri ayri konusuyo bilemiyoruzki. kese gozukmesi en onemlisi ne guzel iste ins sikintisiz dogar bebisin
gozuktu gozUktu korkma gozukmeyknce dis gebelik ten korkuyolar zatenİnşallah eizinde kesmeniz görünmüştü degilmi kese gözükse bile değerler onemlimi ben şu an baya korktum
Rabbimden hayırlısı kuzum benimde hiç ümidim yoktu ki daha halada korkuyorum keseyi gördük ama kalp atışlarını duysam dahada rahatliycam inşallah bı sorun çıkmazsa haftaya yine kontrolüm var sende kendini çok sıkma benim gibi rahat ol kuzum biliyorum zor ama bazen yapicak başka hiç bir şeyimiz olmuyor gelen herşey Rabbimden biz tevekkül etmek düşüyor
Aminn kuzum nasıl sevindim bilemezsin bazen acele etmemek gerekiyo demekki her doktorda güvenmemek lazım benim kahverengi akıntım 3 gun sürdü 3. Gün çoğalınca hastaneye gittim kendi doktorum yoktu başka bı doktor muayene etti baktı kesrin duruyo yolk saç keseside oluşmuş biraz daha zorlasam kalp atışlarını da duyarız dedi bana bı iğne yaptı coraspirin yazdı progetani üçe çıkarttı ve vajinadan almam gerektiğini söyledi pazartesi tekrar kontrole çağırdı şükürler olsun ki 2 gundurde akıntım kesildi heycanla pazartesiye bekliyorum inşallah ikimizde yavrularımızin kalp atışlarıni duyabilriizCanım ben pazartesi de gittim kese göremedi amamdsğerm 9570 olmustu dış gebelik kesinlesti dedi. Ordan cıktımmbaska yere gittim keseyi gördüler. Henüz bebiş yok ama bebiş icin erkenndedi. 1 hafta sonra tekrar gidicem insallah görürüm insallah kalp atısını duyarım. Rabbim hepimize sağ sağlim kucagımıza almayı, olmayanlara da sahip olmayı nasip etsin
Kuzum Rabbim razı olsun inşallah bende buradaki herkese çok çok dua ediyorum cunki hepimizin buna çok ihtiyacı var yer gök dua üzerine kurulu rabbim bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine bizlere merhamet kapılarını açsın kimin gönlünde ne duası varsa tez vakitte hayırla kabul olunmuş dualrdan eylesin inşallahÇok dua ettim sana bugün Rabbim insallah bebeğini sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin moralini bozma beslenmene dikkat et eminim buraya müjdeli haberini bırakacaksın insallah
Aminn kuzum nasıl sevindim bilemezsin bazen acele etmemek gerekiyo demekki her doktorda güvenmemek lazım benim kahverengi akıntım 3 gun sürdü 3. Gün çoğalınca hastaneye gittim kendi doktorum yoktu başka bı doktor muayene etti baktı kesrin duruyo yolk saç keseside oluşmuş biraz daha zorlasam kalp atışlarını da duyarız dedi bana bı iğne yaptı coraspirin yazdı progetani üçe çıkarttı ve vajinadan almam gerektiğini söyledi pazartesi tekrar kontrole çağırdı şükürler olsun ki 2 gundurde akıntım kesildi heycanla pazartesiye bekliyorum inşallah ikimizde yavrularımızin kalp atışlarıni duyabilriiz ❤