- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
- Konu Sahibi Bademlikek
B Betusskuruu inşallah bi nebze içini rahatlatır bu konu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canimm rabbim kimsenin korktuğunu kimseye yaşatmasın inşallah rabbim bize ve isteyen tüm herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin evet bu süreç beni çok yıprattı çok ağladım üzüldüm ama Rabbim ol diyince oluyormuş demekki gerçekten ben bütün umutlarimi kaybetmiştim ve muayene boyunca doktor dış gebelik diycek diye nefesimi tutup bekledim hatta o bakarken kese yok dimi hocam dedim hayır bak burda kesen dedi öyle bir sevindimki inanamadim gercektenmi diye bağırdım doktorda defalarca gösterdi annelik çok hassas bir konuymus bu son 1 haftada yaşayarak öğrendim umarım tüm bebek bekleyenler sorunsuz bir şekilde bebeklerini kucaklarına alir bebek isteyenlerinde bir an önce göbüsleri melekleriyle dolar aminnBak gördün mü canım. Rabbimden umut kesilmez hiçbir zaman. 5haftalıkken zaten kese görülür 6-7 haftada bebek ve kalp atışı duyulur. Ben de kalp atışını bekleyenlerdenim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Çok şükür kuzum bu gece rahat bir uyku uyuyabilicem şükürler olsun rabbim hepinizden razı olsunB Betusskuruu inşallah bi nebze içini rahatlatır bu konu
Pardon kuzum bana dedin sandımB Betusskuruu inşallah bi nebze içini rahatlatır bu konu
Ben de aynı senin gibi. Kese yok diycek diye ödüm kopuyordu. Sonra nokta kadar keseyi görünce sevincimden delirecek gibiydim. Bide kalp atışını duysak inşallah bu sefer kesin fıttırırım sağ salim kucağımıza alalım inşallah sağlıkla ilerlesin tüm bebek bekleyenlerin gebelikleri. Rabbim hasretle bekleyenleri de müjdelesin inşallah bu zor zamanlarda umut olsuncanimm rabbim kimsenin korktuğunu kimseye yaşatmasın inşallah rabbim bize ve isteyen tüm herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin evet bu süreç beni çok yıprattı çok ağladım üzüldüm ama Rabbim ol diyince oluyormuş demekki gerçekten ben bütün umutlarimi kaybetmiştim ve muayene boyunca doktor dış gebelik diycek diye nefesimi tutup bekledim hatta o bakarken kese yok dimi hocam dedim hayır bak burda kesen dedi öyle bir sevindimki inanamadim gercektenmi diye bağırdım doktorda defalarca gösterdi annelik çok hassas bir konuymus bu son 1 haftada yaşayarak öğrendim umarım tüm bebek bekleyenler sorunsuz bir şekilde bebeklerini kucaklarına alir bebek isteyenlerinde bir an önce göbüsleri melekleriyle dolar aminn ❤
Kuzum senle aynı durumdaydı kız. Yaşadıkların ona umut olsun diyerekten etiketledimPardon kuzum bana dedin sandım
Aminn kuzum amin inşallah vallahi aynisinin tipkisiyim inanki şimdide bu iki hafta nasıl gecicek diye düşünüyorum zor bu işler rabbim yardımcımız olsun inşallah hakkımızda hayirlisi neyse o olsun birbirimiz haberdar edelim gelişmelerden inşallah güzel haberlerle geliriz dualarimdasin kuzumBen de aynı senin gibi. Kese yok diycek diye ödüm kopuyordu. Sonra nokta kadar keseyi görünce sevincimden delirecek gibiydim. Bide kalp atışını duysak inşallah bu sefer kesin fıttırırım sağ salim kucağımıza alalım inşallah sağlıkla ilerlesin tüm bebek bekleyenlerin gebelikleri. Rabbim hasretle bekleyenleri de müjdelesin inşallah bu zor zamanlarda umut olsun
Canım çok sevindim korktuğun şey olmamasına hayırla sağlıkla doğurursun inşallah Benim gibi gebe kalmak isteyenlere de dua et olur mu sen Allahın nazlı kulusun şimdiÇok şükür kuzum bu gece rahat bir uyku uyuyabilicem şükürler olsun rabbim hepinizden razı olsun ❤
Allah razı olsun canım inşallah güzel haberler veririz birbirimize. Rabbim korusun tüm minikleriiAminn kuzum amin inşallah vallahi aynisinin tipkisiyim inanki şimdide bu iki hafta nasıl gecicek diye düşünüyorum zor bu işler rabbim yardımcımız olsun inşallah hakkımızda hayirlisi neyse o olsun birbirimiz haberdar edelim gelişmelerden inşallah güzel haberlerle geliriz dualarimdasin kuzum ❤
İnşallah sonuçtan haberdar edersin canım. Bence normale dönecektir. Dış gebeliği eledim zaten dış gebelikte değer çok çok fazla çıkıyor. Ama düşük mü sağlıklı gebelik mi onu inşallah öğrenirsin. Güzel haberlerle dönJudy_K @Karayazar1515 evet bende aynı durumdayım ama benim 3041 di beta 2 gün sonra tekrsr ölcüldü 4064 olmustu. Ve bende hala kese gözükmedi. Dıs gebelik ya da düşük olacak dedi. Pazartesi tekrsr gidicem yine vajinal ultrason dan bakılacak ve kan vericem duruma göre hareket edilecek. Ama ağrım da yok kanamam da rabbim hayırlısını nasip eder insallah.. teşekkür ederim bu arada
İnşallah sonuçtan haberdar edersin canım. Bence normale dönecektir. Dış gebeliği eledim zaten dış gebelikte değer çok çok fazla çıkıyor. Ama düşük mü sağlıklı gebelik mi onu inşallah öğrenirsin. Güzel haberlerle dön
Arkadaşla benim son adet tarihim 12 Mart 5 Nisan'da gebelik testi yaptırdım sonuç 186.7 çıktı 10 Nisan'da tekrar yaptırdım bu defa 213.61 çıktı doktor biraz yavaş ilerliyor dedi ben duramadim bugünde bir test yaptırdım ve sonuç 464.8 bu sizce çokmu düşük değerlerim neden bu kadar yavaş ilerliyor nolur bana bişey diyin gece gece bütün morlaim alt üst oldu
İnan saatlerdir kendimi yedim hala uyumadım bir düşüğüm daha olmuştu mesajın bana ne kadar iyi geldi bilemezsin okurken gözyaşlarım süzüldü iyiki senin gibi insanlar var ne kadar teşekkür etsem az bu saatte yüreğime merhem olduğun için Rabbim senden razı olsun
Canım ne yaptın bir gelişme var mi gebeliğin insallah iyi gidiyordur merak ettimİnan saatlerdir kendimi yedim hala uyumadım bir düşüğüm daha olmuştu mesajın bana ne kadar iyi geldi bilemezsin okurken gözyaşlarım süzüldü iyiki senin gibi insanlar var ne kadar teşekkür etsem az bu saatte yüreğime merhem olduğun için Rabbim senden razı olsun
Yok yok istersen oku burda herkes öyle diyor. Dış gebelikte değer o kadar yüksek çıkıyor ki ikiz gebelik üçüz gebelikler gibi 2-3kat daha fazla. Az yükselen kimyasal gebelik. Hatta düşüşe geçerse kimyasal gebeliktir. İnşallah olmaz öyle bişey canımYaaa emin misin dış gebelik için değer az yükselirse diyorlar. Sende simdi cok yükselir diyosun ay kafam bir milyon olduğu zaten okumaktan :))) tabiki pazartesi haber vereceğimm
Yok yok istersen oku burda herkes öyle diyor. Dış gebelikte değer o kadar yüksek çıkıyor ki ikiz gebelik üçüz gebelikler gibi 2-3kat daha fazla. Az yükselen kimyasal gebelik. Hatta düşüşe geçerse kimyasal gebeliktir. İnşallah olmaz öyle bişey canım
İnşallah görürsün keseyi canım :)Ya beni bi ümitlendirdin şimdi :) insallah öyledirrrr
Oyy canım benim Allah'ım gönlünde ne varsa tez vakitle en hayırlı yoldan nasip etsin inşallah dilerim sende bir an önce hamileler kervanına katılırsın istemek sabırla beklemek nasıl bir şeydir iyi bilirim kuzum inanki bende çok bekledim 3 yıl çabaladım uğraştım bir kez hamile kaldım 6 haftalıkken düştü benim raahmim y seklindeymis doğuştan kaynaklanan biseymis hamilelikte ya erken doğum yada düşük riski oluyomus şu an hamile olduğum halde bişey oldu olucak kalbim ağzımda bı keyifle oturup tadını çıkaramadım ama inşallah öyle bir şey olmazda sağlıkla dunyaya getirmek nasip olurCanım çok sevindim korktuğun şey olmamasına hayırla sağlıkla doğurursun inşallah Benim gibi gebe kalmak isteyenlere de dua et olur mu sen Allahın nazlı kulusun şimdi
Rabbimden hayırlısı kuzum benimde hiç ümidim yoktu ki daha halada korkuyorum keseyi gördük ama kalp atışlarını duysam dahada rahatliycam inşallah bı sorun çıkmazsa haftaya yine kontrolüm var sende kendini çok sıkma benim gibi rahat ol kuzum biliyorum zor ama bazen yapicak başka hiç bir şeyimiz olmuyor gelen herşey Rabbimden biz tevekkül etmek düşüyorJudy_K @Karayazar1515 evet bende aynı durumdayım ama benim 3041 di beta 2 gün sonra tekrsr ölcüldü 4064 olmustu. Ve bende hala kese gözükmedi. Dıs gebelik ya da düşük olacak dedi. Pazartesi tekrsr gidicem yine vajinal ultrason dan bakılacak ve kan vericem duruma göre hareket edilecek. Ama ağrım da yok kanamam da rabbim hayırlısını nasip eder insallah.. teşekkür ederim bu arada
Yaa Allah razı olsun bu dualar benim için öyle değerli ki Sen doktorun dediğini hiç düşünme ben gayet güzel bi gebelik yaşiycam evladımı güzelce kucağıma alıcam inşallah de hep olumlu düşünOyy canım benim Allah'ım gönlünde ne varsa tez vakitle en hayırlı yoldan nasip etsin inşallah dilerim sende bir an önce hamileler kervanına katılırsın istemek sabırla beklemek nasıl bir şeydir iyi bilirim kuzum inanki bende çok bekledim 3 yıl çabaladım uğraştım bir kez hamile kaldım 6 haftalıkken düştü benim raahmim y seklindeymis doğuştan kaynaklanan biseymis hamilelikte ya erken doğum yada düşük riski oluyomus şu an hamile olduğum halde bişey oldu olucak kalbim ağzımda bı keyifle oturup tadını çıkaramadım ama inşallah öyle bir şey olmazda sağlıkla dunyaya getirmek nasip olur
Valla canım bı gelişme yok sadece 2 gundur açık kahverengi sanki benzetmek gibi olmasın ama sütlü kahveye benzer bir akıntım var çok değil ama peceteye silince geliyor bide bazen böyle kremsi bı akintimiz olur ya onun gibi yogun açık kahve yani mukuslu bı şekilde azcik geliyo ama kanama yada lekelenme gibide değil bilmiyorum vallahi herşeyden korkar oldum ilk dusugumde çamur gibi bı akintim olmuştu siyah ve kahveye yakın sonradan normal pembeye dönmüştü ama bu nedir şimdi anlayamadim vallahi evde kurmaktan kafayı yiycem kontrolümde haftaya malum durumlardanda sürekli dışarı çıkmak istemiyorumCanım ne yaptın bir gelişme var mi gebeliğin insallah iyi gidiyordur merak ettim