arkadaslar acil yardimmm!?????

nancyzaki

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
6
0
6
34
Trabzon
herkese selam bu sitede yeniyim arkadaş tavsiyesiyle geldim 1 haftalık evliyim esimle cinsel ilişkiye giremedim nazil kendimi rahatlata bilirim korkularim var yenemiyorum neyapmam lazim bir yol gösterin lütfen adam catlicakyaa acil yardim bekliyorum tekler şimdiden bu arada yasim 22

mrb canım kendini sıktığında korkuların çok daha fazla olur öncelikle rahat ol çok güzel olacağını düşün ve ilişkiye girmeden önce ağrı kesici almanda seni rahatlıcak... Sakın ilk geceyi gözünde büyütme

ilk basta çok teşekürler gülcan abla

bilmiyorum ilk gece eve geldik adetlerimizi yaptik buraya kadar herşey normal dahada acik konuşmak gerekirse birbirimize surtundugumuz oldu nisanli olduğumuz zamanlarda o onnarda herşey biran önce olsun bitsin diyordum ama bundan sebebi korkularim artti bilmiyorum
yatağa yattik bi endişe bikorku sardi belli etmedim durdum odun gibi ama eşim soyununca endişelenmeye. be vorkularimin artmasına sebeb oldu sadece deydirmesiyle basladim alamaya oda korkmayayim diye geri çekildi ama ailelerimizin azi torba deilki buzelim erkek tarafida bizimkilerde birbirini yiyiyor biran önce olsun istiyorum ama korkum hep öne geçiyor. offfffyaaaaa ((

aileleler neden biribirini yiyo ki :26: bu durumu annene mi anlattın yoksa anlatmamışsındır inşallah. sonuçta bu karı koca hayatı kimseye anlatılmaz

iki ölçek pasiflora iç.

Ön sevişmeyi güzel yaptıkça gerisi gelir diye düşünüyorum :)

Korkma kız, yarın öbür gün hamilelik topiklerini okuruz buradan.

bacım birincisi bu aranızdaki olay ikinizin arasında diğerlerini ilgilendirmez ve kimseyede bir şey açıklama yapmak zorunda değilsin. ikincisi o iş öyle yada böyle olucak kaçar yolu yok ama sen endişelerini saplantı haline getirirsen korkulu rüya haline dönüşür ve emin ol o iş olup bittikten sonra ne kadar saçma sapan bir şey yaptığını kendine defalarca söyliceksin......

Öleyada böyle ğzerinden bir sene gecmiş yazımın arkadaşlar sunu söyliyeyim mükemmel bişeymiş herkeze tavsiye ediyorum boşuna 1 sene önce telaş etmişim herkeze cok teşekkğrler yardımlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…