- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
-
- Konu Sahibi belkideoyle26
Aslında çok mantıklı.bir arkadaşım vardı şey demişti;
sevgilini çıplak gördüğünde / hayal ettiğinde ondan iğrenmiyorsan onu seviyorsundur.
ahaha, ne kadar doğru bir tezdir bilemem ama.
giyinik haline tahammül etmekte zorlandığın adamın çıplak halini de sevmezsin gibi geldi bana.
evliliğin o yönlerini bir tart derim. sonuçta geceler de gündüzler kadar süre tutuyor hayatta.
buraya su seyleride ekle seninde gözünün önüne cıkar fark edersinYa ne kdr samimi bi mesaj olmş tesekkr ederm. umarm mutluluğunz ömür boyu devam eder. bnm içinde hayrlı olan neyse o olsun. bu kararszlk çok kötü birtek onu biliyorum..
Evlilikle sevgililik bir degil ki eger ayni evde yasamiyorsan. Simdi adamin sana batan hareketleri evlenince maksimum düzeye cikacak. Evlenip de adamin dislerinin pisliginden sikayet edecegine hic evlenme. Simdi begenmedigin spor ayakkabiyi her gordugunde cinnet gecirme. Saci konusunda haksizsin ama adamin zevki o kisa sac demek ki,karisma hakkin yok esi bile olsan.
Telefonunu ver ben arayip soyleyeyimeşi bile olsan demeyelim.
benim herifin bıyıkları bir gece kesicem, eğer kavga edersek konu açarım, eğer böyle üstteki gibi cevap verirsen puçaklarım, ona göre beybisi.
Telefonunu ver ben arayip soyleyeyim
Kimsin derse bir dost der kapatirim
Ya tamam yakismiyor o biyiklar haklisin da napalim
çok da iyi biri diye evlenmek olmaz kineden böyle dedinizama cokta iyi biridir napıcam of yaaa
tabikide var olmasa durumuyum onla. Bn ona gecenin bi körü poğaçalar yaptm sabahn 7snde piknikler yaptk ellrmden öptü bu ellerlemi yaptn diyee:) aslnda temzzdir bn birkere bile ter kokarken görmedm. ama imkanı varken niye dişlerini temzltetmiyor niye daha güxel giyinmiyor. yada niye bana tutkulu mesjlar atmyr özlediğini sevdiğini derinden hissedeyim... eksikler var yoksa bn onu seviyorum. bn aklı 5 karş havada bi kız değilm sevmesem evet demem o teklfe. yada iş ciddiye binincemi inceledim çok bilmiyorum. dilerim bu karmaşadan en hayrlı şeklde çıkarımburaya su seyleride ekle seninde gözünün önüne cıkar fark edersin
begendiğin yönleri begenmediğin yönleri
yaz aldıgın ellektrik varmı .onunla yaptıgın mutlu oldugun bir günü anlat biraz kritik yapalım kızzz
Yatağa girince gözlerini kapatır "iyi biri, iyi biri" diye kendini teselli edersin artık o zaman. Adam çirkindir değildir, bakımlıdır değildir bilmem ama her topal eşeğin bir kör alıcısı varmış. Sen bu eşeğin alıcısı değilsin. Topal olduğunu görmüşsün. Artık onunla olmayı için kaldırmaz.neden böyle dedinizama cokta iyi biridir napıcam of yaaa