ARKADAŞLAR ACİL YARDIM NİŞANLIYIM KAFAM ÇOK KARIŞIK ...

Adam pisse,kokuyorsa dış görünüş evet önemli.
Bunların dışında o ayakkabıyı giyme dediğiniz halde giyiyorsa,traşını şöyle daha çok seviyorum dediğiniz halde umursamıyorsa adam sizi kaale almıyor bence.
Hani duygularınız karşılıklı bence.
Her ikiniz de birbirinizi sadece iyi insan diye seviyorsunuz bence.

Canım bak eğer sevmiyosan hiç uzatma.
Ama seviyosan sadece bakımsız diyesene tüm bunlar onu değiştir.
Bu zor birşey değil.

ama kim 4 4 lük kii diyorum sonrada kendime peki 100 de 100 beğendiğini bulabilen varmı
Amaç 100 de 100 beğendiğini bulmak değil ki, beğenmediğin yönlerine katlanabilmek. Sanmıyorum kimsenin kocası 4 4lük değildir, herkesin kusurları vardır bizimde. Ama gerçekten seviyorsan görmezsin, sana rahatsız edici gelmez.
Evlilikte birbirinin öyle hallerine şahit oluyorsunki, bunun hastalığı, hamileliği vs. her türlü hali var. Kocam terli terli işten geldiğinde daha banyoya girmeden ben ona sarılabiliyorum mesela, başkası olsa yanına yaklaşamam bu şekilde düşünün.
Siz daha nişan aşamasında kendinizi itiyorsanız ortada ciddi problem, sevgi eksikliği vardır.

Bak canım benim eşim kendine bakmaz. Ona ben bakıyorum, giyeceği şeyleri ben alıyorum. Karşıdan hoppidi hoppidi göbeğiyle gelirken içimin yağları eriyor. Sarılıp öpüyorum tatlı tospiğim gelmiş diye. Senn gibi olsam 2 ayda boşanırdım. İyilikle olmaz, yatakta için almaz, aynı evde tiksinirsin. İyi insan olabilir ama sen kadın o erkek. Onı beğenmen, arzulaman gerekli.

Evlenme sakin. Adama yazik..sevgi iliski dis görünüs degildir ki. Ne olursa olsun opmek istersin. Ben mesela bazen makyajimi silmeyi unuturum gece akar saclarimda uzun oldugundan genelde toplayip yatarim ama sabaha kadar darmadagin olur. Sabah gorden dersin ki bunu allah carpmis heralde ama yinede sevdigim oper sarilir bana. Daha hic demedi iyy bu ne hal opmek istemiyorum seni diye. Sevgi boyle bir seydir. Adamin ayakkabilari cirkin saci kisa diye adamdan tiksiniyorsan sakin evlenme. Bunun yasliligi var hastaligi var. Var da var..

Bence sen beğenmediğin biriyle mutlu olamazsın. Yanında fıstık gibi bakımlı, giydiğini yakıştıran, konuşmasi sohbeti güzel, gülüşü güzel kocası olan arkadaslarini gördüğünde hergun kendi kendini yersin. Çift arkadaşlarınla buluşmak istemezsin. Eşinle bir yere gitmek istemezsin. Beğenmediğin insanla mutlu olamazsın.

Ayrıca dişlerindeki siyah lekeleri bile önemsemeyen bir insan bırak bakımlı olmayı en basit kişisel temizliğine bile önem vermiyor demektir gerisini dusunemiyorum

aynı senin durumunda olduğum bir nişanlım vardı
ayrıldım oh valla iyiki ayrılmışım
bu adamla ömür geçmez ya bunda hayat enerjisi yok zaten
kendi hayatını kendi kendine mahvetme
ay birde aynı apartman he..
hayatını cehenneme çevirirsin..
koşarak uzaklaş
sakın kendini ateşe atma

Evlilikle sevgililik bir degil ki eger ayni evde yasamiyorsan. Simdi adamin sana batan hareketleri evlenince maksimum düzeye cikacak. Evlenip de adamin dislerinin pisliginden sikayet edecegine hic evlenme. Simdi begenmedigin spor ayakkabiyi her gordugunde cinnet gecirme. Saci konusunda haksizsin ama adamin zevki o kisa sac demek ki,karisma hakkin yok esi bile olsan.

Arkana bakmadan kaç canım evlilik hu başka birşey değil dönüşü olmaz kendini avutma evlilik stresi filan diye evlilikte ask sevgi ten uyumu çok onemli.

Hayatını mahvedeceksin. Lütfen ayrıl. Bu adamla aynı yatağa giremezsin. Ömrün pişmanlıkla geçer. Zor biliyorum aileleri düşünüyorsun. Ama hiç önemli değil. Hayat çok uzun. Unutulur gider.

siz nısanlınızı sevmıyorsunuz o nedenle herseyıne kulp takıyorsunuz yoksa ne kıyafetı ne lekelı dısı sızı bu kadar rahatsız etmez, ayrıca aıle apartmanında yasayacak mısınız ve aılesıne duskun demıssınız bu zaten baslı basına bır sorun sureklı gel gıt ısteyecekler, evınıze karısacaklar, bır durum olsa nısanlınız sızı savunmayacak haklı bıle olsanız...
hem zaten evlılık fıkrınede sıcak bakmıyormussunuz bence bu ısı sonlandırmak en ıyısı, ben mantık evlılıgıne ınanmam ask yoksa gerısı hep gozunuze batar , sadece aşkla da olmuyor belkı ama en azından aldatma sıddet hakaret vb buyuk sorunlar yoksa aşk varsa herseye bır cozum bulunabılıyor..

çok iyi biri olması evlenince mutlu olacağınız anlamına gelmez.
zira mutlu olabilseydin şimdi de olmalıydın.
niaşnlını sevmiyorsun bence.
yani bir eş olarak sevip evlilik yürütebileceğini sanmıyorum bu hislerle.
şimdi gözüne bir batan huyu varsa o zaman 100 olacak.
nasıl tahammül edeceksin?
sihirli değnekle hayatlarımız değişmiyor ki evlenince.
bilakis herşey daha da zorlaşıyor.
iyi düşün tart.
kendini de onu da mutsuz bir evliliğe mahkum etme

Söz aşamasına gelmeden ben de geçtim birinde o yoldan. İyi biri olması tek başına yeterli olmuyor ne yazıkki. Sevdiğim ama iyi biri olmayan eski sevgilimde öpmeye doyamazdim. Ama diğeri elimi tutsa kaçacak yer arardım. Öpüşmek istemediğin kişiyle olmamalı sonuçta her gün beraber uyuyacaksin için almıyor belli, bence ayrıl. Yoksa evlenmek için evleneceksin

şimdi beni iyi dinle konu sahibi
ben uzun süre birisi ile konustum evlilik düşünüyordm
adamın giydiği bana batıyordu bir türlü olmadı
dediğin gibi bir spor ayakkabı giyerdi klasık pantolon spor ayakkabı
düşün kimse bizi görmesin isterdim.bir türlü yanıma yakıstıramıyordu kimse benim hem cok olgun yaslıydı biraz
hani yanına yakısmamıs derdi herkes kalbibi sevmiştim ama bu etkilerde beni ondan sogutuyordu elbet iyi biri diyip kendimi avuttum hep velhasıl olmadı biz ayrıldık.
sonra ben esimle tanıstırıldım ortak akarabalar vasıtasıyla
eşim geldi kıpkısa saclar o dönem sans saclarını sıfıra vurdurmus suratı keskin kas yapısı sinirli gibi duruyor
giyim tarzı hiççç benim tarzım degil bende cok bakımlı fiziği düzgün biriyim cok güzel bir bayan degilim ama bir ısıgım var begenir herkes
allahım dedim nasıl olucak bu iş
yas geldi evlilik cagına gececek
bir kez daha görüşmeyi kabul ettim silip atma dedim kendi kendime bir sans daha verdim tanıstıran akrabalar ortak tanıdıdkların hatrı var severim
neyse tanıdıkların evinde bir kez daha bulustuk
bu geldi biraz zaman gecmişti saclar uzamıs kotlar giyilmiş gözüme cok yakısıklı gözüktü içim kaynadı
neyse numaralarımızı aldık sonra kendimiz görüşmeye basladık
kısa bir süre sonra nişan evlilik oldu 10. yıla girecegz
ben tipe cok önem vermem ama elektrik uyum önemli olan o olmalı yoksa cokkk zor gelir ilşki yapamazsın
sana diyecegim su ondan elektirk alıyorsan bu iş olur huy güzelliğde önemli unutma tart aklından düşün herseyi hesapla yola öyle devam et

Direk ayrıl, çok gençsin meler çıkar karşına...
O acabaları dinlemedim boşandım, asla acaba varsa devam etme
Evlenince hiç bir şey iyiye gitmiyor haberin olsun şu an en yüksek duyguları yaşanan gerekirken şu an böyleysen ileride daha vahim olacak durum
İki evlilik yapmış abla tavsiyesi

Ya ne kdr samimi bi mesaj olmş tesekkr ederm. umarm mutluluğunz ömür boyu devam eder. bnm içinde hayrlı olan neyse o olsun. bu kararszlk çok kötü birtek onu biliyorum..

ama kim 4 4 lük kii diyorum sonrada kendime peki 100 de 100 beğendiğini bulabilen varmı
100de 100 olmasa bile bı 95-98 var. Zaten çoğu kişi böyle evlenir. İnsan kocasını her haliyle sever. Burdan çoğu kişiye abes gelebilir belki ama ben kocamın ter kokusunu bile severim. Terli terli dolaşan biri değil o ayrı. Ama siz adamı önce dış görünüşüyle begenmemissiniz değiştirmek istiyorsunuz. Bunlar kadınlara söylense ne kadar zorunuza gider. Çirkin ayakkabı deyip durmussunuz. Siz daha bunlara takiyorsunuz. İlerde kimbilir daha nelere takacaksiniz zaten aranızda tutku yok. Daha çok mantık evliliği yapıyorsunuz sanki. Ki bence cokda mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…