şimdi beni iyi dinle konu sahibi
ben uzun süre birisi ile konustum evlilik düşünüyordm
adamın giydiği bana batıyordu bir türlü olmadı
dediğin gibi bir spor ayakkabı giyerdi klasık pantolon spor ayakkabı
düşün kimse bizi görmesin isterdim.bir türlü yanıma yakıstıramıyordu kimse benim hem cok olgun yaslıydı biraz
hani yanına yakısmamıs derdi herkes kalbibi sevmiştim ama bu etkilerde beni ondan sogutuyordu elbet iyi biri diyip kendimi avuttum hep velhasıl olmadı biz ayrıldık.
sonra ben esimle tanıstırıldım ortak akarabalar vasıtasıyla
eşim geldi kıpkısa saclar o dönem sans saclarını sıfıra vurdurmus suratı keskin kas yapısı sinirli gibi duruyor
giyim tarzı hiççç benim tarzım degil bende cok bakımlı fiziği düzgün biriyim cok güzel bir bayan degilim ama bir ısıgım var begenir herkes
allahım dedim nasıl olucak bu iş
yas geldi evlilik cagına gececek
bir kez daha görüşmeyi kabul ettim silip atma dedim kendi kendime bir sans daha verdim tanıstıran akrabalar ortak tanıdıdkların hatrı var severim
neyse tanıdıkların evinde bir kez daha bulustuk
bu geldi biraz zaman gecmişti saclar uzamıs kotlar giyilmiş gözüme cok yakısıklı gözüktü içim kaynadı
neyse numaralarımızı aldık sonra kendimiz görüşmeye basladık
kısa bir süre sonra nişan evlilik oldu 10. yıla girecegz
ben tipe cok önem vermem ama elektrik uyum önemli olan o olmalı yoksa cokkk zor gelir ilşki yapamazsın
sana diyecegim su ondan elektirk alıyorsan bu iş olur huy güzelliğde önemli unutma tart aklından düşün herseyi hesapla yola öyle devam et