- 18 Mayıs 2017
- 12
- 7
- 33
- Konu Sahibi belkideoyle26
ama kim 4 4 lük kii diyorum sonrada kendime peki 100 de 100 beğendiğini bulabilen varmıSana su kadarini soyleyeyim:
begenmedigin huylari olan adamla EVLENME!
evlilik kolay degiiiil!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama kim 4 4 lük kii diyorum sonrada kendime peki 100 de 100 beğendiğini bulabilen varmıSana su kadarini soyleyeyim:
begenmedigin huylari olan adamla EVLENME!
evlilik kolay degiiiil!!!
Bencede baskı altında... Ailem ne der çevrem ne der diye düşünüyr herhalde.. ayrıca insanın giyim kuşamına bişey demem zevki yoktur düzeltilir de insanın ağız bakımı bana göre önemli...
ama kim 4 4 lük kii diyorum sonrada kendime peki 100 de 100 beğendiğini bulabilen varmı
Kötü mu? Sen bir de evlenince gör. Yemin ederim ben darlandim burada. Kabus.ya arkadaslar ben rahatsz olduğum şeyleri yazdm uzatmamak için sadece. tabikide iyi yönleride var ama olmasa onca zaman neden devam edeyim bn sadece bu şeyler ilerde göxüme batarmı diye yazdm ama çok kötü tepkiler veriyorsunuz..
Ya var tabi ki. Gerci olay aradigini bulmak degil. Aşk, cekim ve uyum. Kendine resmen psikolojik telkin vererek goturmussun olayi. Kendini cok kuvvetli yonlendirebilme kabiliyetin var ama sana zarar vermek uzere.ama kim 4 4 lük kii diyorum sonrada kendime peki 100 de 100 beğendiğini bulabilen varmı
ya arkadaslar ben rahatsz olduğum şeyleri yazdm uzatmamak için sadece. tabikide iyi yönleride var ama olmasa onca zaman neden devam edeyim bn sadece bu şeyler ilerde göxüme batarmı diye yazdm ama çok kötü tepkiler veriyorsunuz..
İyi insanla evlenilmez ki... iyi insan iyi insandır. Arkadaş olunur falan. Kötü insanlara da aşık olunabilir. Ben sigara içmem, eşim içmeye başlarsa boşanırım.neden böyle dediniz ama cokta iyi biridir napıcam of yaaa
NOLUR BANA SEVMEDİĞİM BİRİYMİŞTE ONU OYALAMIŞIM GİBİ DVRANMAYIN. ŞUAN BİLE AĞLIYORUM ONU ÜZMEK BNM EN SON İSTEYECEĞİM ŞEY.. O ÇOK İYİ BİRİ COK MERHAMETLİ BNM EN BÜYÜK KORKUM ZATEN EVLENİNCE MUTSUZ OLUP ONUDA MUTSUZ ETMEK BUNA HAKKIM YOK . PEKİ YA YAŞADIĞIM GEÇİCİ BİR ŞEYSE EVLİLİK STRESİ FALANSA. ONSUZDA MUTSUZ OLURSAM. VE COK GURURLUDUR BİR KERE BÖYLE BİRŞEY SÖYLESEM ASLA GERİ DÖÜNÜŞÜ OLMAZ..