ARKADAŞLAR ACİL YARDIM NİŞANLIYIM KAFAM ÇOK KARIŞIK ...

Ya ben aile apartmanina hic deginmedim cok gereksiz cunku digerlerinin yaninda. Evlenince hayati biter bu kizin M magicat demis zaten ayni yataga giremez iskence olur. Kiz resmen sosyal baski ile goturmus iliskiyi. Umarim bugun cozer bu isi yoksa :ruh:
Bencede baskı altında... Ailem ne der çevrem ne der diye düşünüyr herhalde.. ayrıca insanın giyim kuşamına bişey demem zevki yoktur düzeltilir de insanın ağız bakımı bana göre önemli...

ama kim 4 4 lük kii diyorum sonrada kendime peki 100 de 100 beğendiğini bulabilen varmı :KK43:

ben sevgiye inanirim.
Sevdiysen zaten o adamin disinden de tiksinmezsin, giydigi ayakkabidan da.
Daha evlenmeden tiksinmeye baslamissin. Dusunsene surekli o adamla ayni evin icinde olacaksin????!
Ee sonraa hadi bosanalim.
Sonuc iki mutsuz birey. Hii tabi bide hamile kalmazsan!

Bir an once bu isten dön.

%51 mantik
%49 sevgi
olsun evliliginde.

Senin sevgi oranin %0.001 be bacim.

Bak sana istatistikleri cikardim:işsiz:

ya arkadaslar ben rahatsz olduğum şeyleri yazdm uzatmamak için sadece. tabikide iyi yönleride var ama olmasa onca zaman neden devam edeyim bn sadece bu şeyler ilerde göxüme batarmı diye yazdm ama çok kötü tepkiler veriyorsunuz..
Kötü mu? Sen bir de evlenince gör. :olamaz:Yemin ederim ben darlandim burada. Kabus.

İyi bir insan diye evlenilecek gözüyle bakıyorsun ama evlenmek için iyi insan olması yeterli değil. Cinsel çekim de, hoş sohbet olması da, bakımlı temiz olması da çok önemli. Şimdiden dokunmak istemediğin biriyle evlenince aynı yatağa nasıl gireceksin? Şimdi gözüne batan şeyler evlenince gözünü tırmalar.
Evlenince aynı binada oturacağız ailesiyle diyorsun. Birgün annesi Birgün babası hasta oluyorsa, evlenince hergun bunun kavgası olacak. Eşin annem babam hasta yemeğe çağır, yanlarında oturalım diye diye ömrünü yiyecek

100/100 mükemmel olmasa bile evlenirken insan heyecan duyar...gözüne batmaz böyle seyler,genelde bir kaç ay/yıl yaşadıktan sonra farkına varılır, o surede aşkın gözü kördür :)
Ama sizin hiç böyle bir başlangıcınız olmayacak. Eksi kredi ile başlıyorsunuz evliliğe.
Evlendikten sonra daha nelerin göreceksiniz iyice soğuyacaksınız. Sarılmak öpmek istemediğiniz adamın koynuna nasıl gireceksiniz?

ya arkadaslar ben rahatsz olduğum şeyleri yazdm uzatmamak için sadece. tabikide iyi yönleride var ama olmasa onca zaman neden devam edeyim bn sadece bu şeyler ilerde göxüme batarmı diye yazdm ama çok kötü tepkiler veriyorsunuz..

Evlilikten ne bekliyorsun?
Bir kere nasıl bir koca olur diye hiç düşündün mü?
Çocuklarıma nasıl bir baba olacak diye düşündün mü?
Aynı apartmanda onlarla oturunca bi de devamlı hastalarmış diyorsun neler yaşayacaksın acaba?
Gerçekten bak iyice oturup düşündün mü?

Şimdi nişanlı iken gözüne batan, içine sinmeyen şeyler evlilikte kartopu gibi büyüyor, evliliği mahvediyor.. Gerçekten sevsen böyle şeyler düşünmezdin.. Çok kötü tepkiler verilmemiş sana burada.. Tecrübeli hanımlar senin gözünü açmaya çalışıyorlar..

NOLUR BANA SEVMEDİĞİM BİRİYMİŞTE ONU OYALAMIŞIM GİBİ DVRANMAYIN. ŞUAN BİLE AĞLIYORUM ONU ÜZMEK BNM EN SON İSTEYECEĞİM ŞEY.. O ÇOK İYİ BİRİ COK MERHAMETLİ BNM EN BÜYÜK KORKUM ZATEN EVLENİNCE MUTSUZ OLUP ONUDA MUTSUZ ETMEK :KK43: BUNA HAKKIM YOK . PEKİ YA YAŞADIĞIM GEÇİCİ BİR ŞEYSE EVLİLİK STRESİ FALANSA. ONSUZDA MUTSUZ OLURSAM. VE COK GURURLUDUR BİR KERE BÖYLE BİRŞEY SÖYLESEM ASLA GERİ DÖÜNÜŞÜ OLMAZ..

neden böyle dediniz :KK43: ama cokta iyi biridir napıcam of yaaa
İyi insanla evlenilmez ki... iyi insan iyi insandır. Arkadaş olunur falan. Kötü insanlara da aşık olunabilir. Ben sigara içmem, eşim içmeye başlarsa boşanırım.

Adamı yeri geliyor öpmek istemiyorum diyorsun. Bu dişleri kötü olan adamı akşam evde otururken seni öpmek isterse dişlerini fırçalamaya mı göndereceksin?

NOLUR BANA SEVMEDİĞİM BİRİYMİŞTE ONU OYALAMIŞIM GİBİ DVRANMAYIN. ŞUAN BİLE AĞLIYORUM ONU ÜZMEK BNM EN SON İSTEYECEĞİM ŞEY.. O ÇOK İYİ BİRİ COK MERHAMETLİ BNM EN BÜYÜK KORKUM ZATEN EVLENİNCE MUTSUZ OLUP ONUDA MUTSUZ ETMEK :KK43: BUNA HAKKIM YOK . PEKİ YA YAŞADIĞIM GEÇİCİ BİR ŞEYSE EVLİLİK STRESİ FALANSA. ONSUZDA MUTSUZ OLURSAM. VE COK GURURLUDUR BİR KERE BÖYLE BİRŞEY SÖYLESEM ASLA GERİ DÖÜNÜŞÜ OLMAZ..

Zaten sevmiyorsun ve oyalıyorsun şu an

Bence kabul etmek istemiyorsun

Kendini suçlu hissedeceğin için.

Ama böyle devam edersen ileride daha çok suçlu hissedeceksin.

Valla eşimi jilet gbı gıyındıgınde de begenıyorum, atölyede tozun pisliğin içinde gordugumde de begenıyorum.
Gözlerının ıcının gulusunu sevıyorum. Nısanlıykende bu hallerını gordum.

Ama ondan once bır ılıskım oldu, adamı herkes begenıyodu ust duzey yonetıcıydı ama ben adamın dıslerını begenmıyodum tırnaklarının seklını begenmıyodum ki ben cok dıkkatsız bır ınsanımdır bunlar bana cok ıtıcı gelıyodu kıyafetıne de takmıstım ayyy . cok zor oldu ama ayrılmıstım benı cok ugrastırdıydı hatta benı işimden bile kovdurmustu o kadar kındar cıkmıstı sımdı esımle cok mutluyum ınsan sevmeyınce oyle oluyo kendını zorlama guzelım.

Ben biraz farklı düşünüyorum .
Mesela bende nisanliydim.
Nisanlimin, temizliği yada kıyafetleri ile ilgilenen kimsesi yoktu.
Ben onu toparlamistim.
Kendi beğendiğim şekilde, kıyafetlerini yenilemistik.
Ayakkabılarını da..
Onun da hoşuna gitmişti.
Saçını başını bile bana soruyordu.
Bende ondan zaman zaman akıl alıyordum.
Çiftler birbirinin aynasıdır derler ..
Sende uygun bir dille anlat yada birlikte alışverişe gidin ama unutma hiç kimse her gün süslü puslu olamaz..
Bunun için soguman da pek sevgi olduğunu göstermiyor.

Ben kendi isteklerime göre eşimi yönlendiremem. O da beni kendi istedigi sekle ceviremez.
Ben benim esim de esim.
Onu öyle kabul edersen seversin.
Sen kabul etmemissin ki bunun sebebi onu sevmiyor olman bence.
Sevdigin adamin ozellikleri bu kadar gozune batmaz canim üzgünüm.

belki zamanla alışırım, gözüme batan şeyler önemini yitirir bazı özellikler daha önemli falan diye düşündün galiba:KK64:bak canım aynı yollardan bizde geçtik, bunlar ilerde daha da batar gözüne birde erkekler genelde evlendikten sonra yada çocuk olup kendilerini garantiye aldıklarını sanınca daha da bi salıyolar kendini... hiç bir şey için geç değil, yol yakınken dön, 1 gün değil 5 gün değil evlilik bu ve hayat düz bir yol değil, kendine yazık etme tüm samimiyetimle söylüyorum inan:KK14:

Sen nisanlindan tiksincek duruma gelmissin bu hic hos birsey degil. Inan evlendiginde cok daha farkli yönlerini göreceksin ve ozaman hersey katlanip dahada gözüne batacak.
Icinin almadigi biriyle iyi diye evlenme. Evlilik birgünlük degil bikac Saat görüsüp konusmayada benzemez...
Sen böyle cok zor mutlu olursun ve mutsuzlugun evliliginizi er yada gec bitis noktasina getirecektir.

Konuyu anlatış ve yazış tarzın çocuk gibi
Ben senin sağlıklı düşünebildiğini sanmıyorum
Sevmiyorsun bu kesin. Aileler akrabalar duydu diye ayrılmayı da düşünemiyosun
Şimdiden içinin almadığı bi adamla nasıl aynı yatağa gireceksin ki
Ay bide annesigille aynı apartmanda oturcakmışsın
Çok aşık olsan bile oturmak yanlışken sevmediğin bi adam ve ailesine nasıl tahammül edeceksin
Daha çok gençsin içinin almadığı biriyle hayatını karartma.

Bazı degistiremiyecegin şeyler vardır.sen bunları istemiyorsun.nisanlini bakimli gormeyi istemek en doğal şey.bunu açıkça konuşman lazım.kiracağım üzülecek diye çekinme yoksa ilerde o ve sen uzulursun.mesela ben 2.dogumumu yaptim oldukça kilo aldım.boşver esim bişey demiyor deyip devam etsem bu ilk önce ozguvenime yaptığım haksızlık olur.hala çok sismanim ama bunun için çaba veriyorum.nisanlinda gayet yapabilir.ayrıca söylediğin kilo gibi zor verilmiyor.üstelik 2 bebekle .bekar adam fircalasın disini agzinin mikrobuyla opneye kalkmasin .igrendim

X