- 30 Haziran 2022
- 1.724
- 3.694
- 63
- 29
aminRabbim kalbimizdekini kolaylıkla nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminRabbim kalbimizdekini kolaylıkla nasip etsin
Hafif bir gölge görüyorum ben ama bu şekilde çoknyanıldığım da oldu. Adetime en geçn2 gün var ben de bu sabah yaptım negatif. Bir de sana bir tavsiye erken gebelik testlerine o kadar para verme yanıltıyor çoğunlukla. Çok gariptir ama piyasadaki en ucuz testlerden biri olan bebetime marka bana hiç yalancı pozitif çıkarmadı. Çokca kuruma çizgisi gördüm ama yalancı pozitif hiç vermediTestime bakar mısınız
Anladım canım teşekkür ederim. İnternetten predictor aldım. Daha uygun oluyor diye. 2 gün sonra gelir yaparım artık. Net sonuç belli olur diye düşünüyorum. Bebetime ihtiyaç olunca deneyeceğim mutlakaHafif bir gölge görüyorum ben ama bu şekilde çoknyanıldığım da oldu. Adetime en geçn2 gün var ben de bu sabah yaptım negatif. Bir de sana bir tavsiye erken gebelik testlerine o kadar para verme yanıltıyor çoğunlukla. Çok gariptir ama piyasadaki en ucuz testlerden biri olan bebetime marka bana hiç yalancı pozitif çıkarmadı. Çokca kuruma çizgisi gördüm ama yalancı pozitif hiç vermedi
Hangi marka test yaparsan yap, pozitif görürsün inşallah benim de bugün bat günüm. Hala gelen giden yok bakalım galiba ben de test yapıcam bugün. Çok gariptir dün gece rüyamda pozitif gebelik testleri gördüm bazılarının dış kabı yoktu bazıları kesik yarımdı ama hepsi pozitifti. Eşim de dün gece bir oğlumuz olduğunu görmüş. Aynı gece olması hoş bir tesadüf. Hayırlara çıkar inşallahAnladım canım teşekkür ederim. İnternetten predictor aldım. Daha uygun oluyor diye. 2 gün sonra gelir yaparım artık. Net sonuç belli olur diye düşünüyorum. Bebetime ihtiyaç olunca deneyeceğim mutlaka
Patlat bakalım bir test inşallah gönlünüzdeki gibi olur hayıtlara vesile olsunHangi marka test yaparsan yap, pozitif görürsün inşallah benim de bugün bat günüm. Hala gelen giden yok bakalım galiba ben de test yapıcam bugün. Çok gariptir dün gece rüyamda pozitif gebelik testleri gördüm bazılarının dış kabı yoktu bazıları kesik yarımdı ama hepsi pozitifti. Eşim de dün gece bir oğlumuz olduğunu görmüş. Aynı gece olması hoş bir tesadüf. Hayırlara çıkar inşallah
Patlattım negatifPatlat bakalım bir test inşallah gönlünüzdeki gibi olur hayıtlara vesile olsun
İki ayrı marka yaptım ikisi de negatif gözüm çıkacaktı bakarken ama yok . Adet olmazsam yarın öbür gün de yaparım. Sen de yapınca haber et ☺☺☺Atsaydın keşke belki vardır birşeyler, ama olsun nasip değilmiş demekki bende yarın yapacağım negatif ama olsun
Olsun Önümüzdeki ay müjdeleri alırsın inşallahİki ayrı marka yaptım ikisi de negatif gözüm çıkacaktı bakarken ama yok . Adet olmazsam yarın öbür gün de yaparım. Sen de yapınca haber et ☺☺☺
Zaten adetimin 2. Günü tüp bebek tedavim başlayacak. Hayırlısı bakalımOlsun Önümüzdeki ay müjdeleri alırsın inşallah
İnşallah kolay olur ve olumlu sonuçlar alırsınız canım, streste çok etkiliyor başka şeylere ver kendiniZaten adetimin 2. Günü tüp bebek tedavim başlayacak. Hayırlısı bakalım
İnşallah Rabbim herkesin imtihanını kolay eylesin gönlündekini versinİnşallah kolay olur ve olumlu sonuçlar alırsınız canım, streste çok etkiliyor başka şeylere ver kendini
Hamilelik var mıBenimde öyle olmuştu 5-6 gün önce yaptığım erken gebelik testi silikti kan verdim sonuç negatif adetim geciktiğinde verdiğim kan testi pozitife dönmüştüm umarım sizinde öyle olur güzel haberler alırsınız inşallah