- Konu Sahibi meryem2132
Var gibi duruyor kan verin benceTahmininiz nedir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi duruyor kan verin benceTahmininiz nedir ?
Bende solfect ve freely yalancı pozitif gösterdi inşalllah seninkide öyle değildirBugün de yaptım test softec markasından yine aynı şekilde belirdi hayal meyal. Bilemedim pazartesi kan veririm bakalım ne olacak
Merhaba bu yorumunuzu istinaden yazıyorum. Benim de testimde sadece benim görebildiğim bir çizgi var. Telefonda efekt fslan yapınca gözüktü ancak. Ne zaman çıktığını da bilmiyorum çünkü sabah testi yapıp bakmadan uyumuştum. Sizin de mi böyleydi acaba?Tebrikler hamilesin seninki yine görünüyor benim testimde sadece ben görebilirdim yani o derece silikti bende görmek için kendimi aşırı zorladım hemen aynı gün gittim kan verdim zaten orda çıktı silik de olsa kesin hamilesin
Yaaa bende şimdi bu testen yaptımmmmmmMerhabalar 25 inde regl olmam gerekiyordu olmadım az önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı fotoğrafı yorumlar mısınız lütfen aşırı heyecanlıyım şuan buarada anında çıktı çizgi hemen yani testin markası freely erken gebelik testi
Bende yalancı pozitif gösterdi inşallah sizinki öyle değildirYaaa bende şimdi bu testen yaptımmmmmm
Yaaaa çok üzüldümBende yalancı pozitif gösterdi inşallah sizinki öyle değildir
Kan testi yaptırın inşallah vardırYaaaa çok üzüldüm
Yaptırdım persembe günü 1.20 çıktı ben anlamadım testler bariz ben burdayım dıyordu üstüne birde mide yanması eklendi beklemeekteyim napıcam bilmiyorumKan testi yaptırın inşallah vardır
Aynı şeyi yaşamışız gerçekten çok hayal kırıklığı bu test birdaha asla yapmam bundan hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYaptırdım persembe günü 1.20 çıktı ben anlamadım testler bariz ben burdayım dıyordu üstüne birde mide yanması eklendi beklemeekteyim napıcam bilmiyorum
Selam sonucunuz ne oldu acaba bende softec markada silik çizgi çıkıyor şuan ama yalancı poİtif çıkarıyoe mu bilmediğim için soruyorumBugün de yaptım test softec markasından yine aynı şekilde belirdi hayal meyal. Bilemedim pazartesi kan veririm bakalım ne olacak
merhaba kan testı verdınız mı sonucu merak ettım :)Eki Görüntüle 3516296 çok silik bir çizgi var burada ama reglime 10 gün var. Meme ağrım çok olduğu için yapmak istedim. Ama bende anlamadım sizce
Evet yalancı pızitif çıkarıyor kan verinSelam sonucunuz ne oldu acaba bende softec markada silik çizgi çıkıyor şuan ama yalancı poİtif çıkarıyoe mu bilmediğim için soruyorum
Yaklaşık 5 haftalık hamileyim. Allah herkesin yanında olsun. Ben kimseye söyleyemedim başta. Eşim babasını kaybetti. Onun üzerine öğrendik. Allah işte. Vaktini biliyorSelam sonucunuz ne oldu acaba bende softec markada silik çizgi çıkıyor şuan ama yalancı poİtif çıkarıyoe mu bilmediğim için soruyorum
Sizin son durum nedirSelam sonucunuz ne oldu acaba bende softec markada silik çizgi çıkıyor şuan ama yalancı poİtif çıkarıyoe mu bilmediğim için soruyorum
Kan testi verdim yaklaşık beş haftalık hamileyim. Doktor kontrolünde keseyi gördük. Salı günü tekrar gideceğim inşallahmerhaba kan testı verdınız mı sonucu merak ettım :)
Başınız sağ olsun öncelikle, gerçekten vaktini beklemiş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim maalesef 4 farklı markada pozitif gördüğüm halde negatif çıktı kanda kan verdiğim gün kanamam da oldu belki de kimyasal geçirdim bilemiyorumYaklaşık 5 haftalık hamileyim. Allah herkesin yanında olsun. Ben kimseye söyleyemedim başta. Eşim babasını kaybetti. Onun üzerine öğrendik. Allah işte. Vaktini biliyor
Mekanı cennet olsun inşallah bebişinizde hayırlı olsun inşallah bende bu ay gebeyim adetime 7 gün kala öğrendimYaklaşık 5 haftalık hamileyim. Allah herkesin yanında olsun. Ben kimseye söyleyemedim başta. Eşim babasını kaybetti. Onun üzerine öğrendik. Allah işte. Vaktini biliyor