• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil. Sizce geç yumurtlama, geç döllenme ola bilir mi?

Bussraa1234

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
402
75
18
25
Arkadaşlar merhaba. Benim sol yumurtalığım doğuştan çalışmıyor. Sağ yumurtalığım zayıf çalışıyordu 3yıl önce Dr bana 3 aylık ilaç yazdı ve bu ilaçlardan sonra düzene girdi. Adetim 28-33 gün aralıklı. Bildiğim kadarıyla adetlerim düzenli. 4 aylık evliyim.
Son adet tarihim 02 mart. 15-16 martta 2-3 günlük yumurtlama akıntısı gibi birşey geldi. Değerlendirdik. 30-31 mart 1-2-3 nisanda şeffaf, su gibi, yapışkan akıntım oldu. Bunun yumurtlama dönemi olduğunu düşünerek değerlendirdim. 04 martta adet olmalıydım. Adete yakın bacak karın sırt ve göğüs ağrım olurdu. Ama yalnızca bacak, sırt ve karın ağrısı hafif ara sıra oldu. 08 nisanda idrar testi 3 saat sonra silik çizgi çıktı. 10 nisanda kan testi 0.100. hastanedeki resepsion bana ( bende idrar testi pozitif kan testi negatif çıktı. 1 hafta sonra kan testi pozitif çıktı dedi. 1 hafta sonra sen de gene kan testi ver dedi) 11-12 nisanda idrar testinde saatler sonra yine silik çizgiyi görür gibi oldum. 13 nisanda yine idrar testi negatif. Ara ara karın ve sırt ağrım gelib gider gibi oldu. Ne adet, ne de hamilelik belirtileri var. Telefonda Dr. Bana Adet düzensizliği olmuş hamilelik olamaz gel bakalım dedi. Yarın Dr gidicem. Sizce geç yumurtlama ve geç döllenme ola bilir mi? Böyle birşey yaşayan oldu mu?

Kızlar merhaba ben adetime 5 gün kala yani dün kan testi verdim 0.100 çıktı ama göğüslerim şişti aşırı uyku hali biraz da kasıklaırım da ağrı var sizce erken mi yaptırdım kam testini pozitif çıkarmı beklesem hiç başına gelen var mı

Back