• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar acil cevap

• Konu Sahibi Konu Sahibi enise85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

enise85

Ziyaretçi
arkadaşlar bugün yarın benim yumurtalama günlerin. şu testleri duydum eczaneden alınıp yumurtlama takibi yapıyomuşsun onlardan almalımıyım faydası olur mu? bide ilişkşden sonra ne kadar süre yatmam gerekiyo. buarda bizimde 4 senedir bebeğimiz olmuyo yardım ederseniz sevinirim

canım o testlerden bu ay bende deniycem yumurtladığın günü gösteriyormuş..ilişkiden sonra 1 saat kalkmıycan belinin altına yastık koyup yatıcan..inş...bebeğini artık kucağını alırsın bayağı beklemişsin..

evet zeynep uzun bir süredir bebeğimizi bekliyoruz ama bu bekleme süreci çok yıprattı bizi.ama Allah büyük inanıyorum bizede bu duyguyu nasip edicek. o zaman öğlen iş çıkışı alıyım o testlerden. 1 kere yapmak için mi o test bilgin var mı acaba senin

inşallah metnur yaa Allah bana ve benim gibi bebek özlemi çeken herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin

CANIM VALLA BEN BU AY YUMURTLAMA TESTİ KULLANDIM..İNANILMAZ İŞE YARIYOR..11.GÜN YUMURTLUYODUM TEST 13. GÜN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖSTERDİ..VE O GÜN DENEDİK..1 SAAT KADAR BACAKLARIMI DİKTİM..SABAHA KADARDA SIRTÜSTÜ YATTIM VALLA..İNŞALLAH TUTMUŞTUR..BEKLİYORUZ BİZDE...

CANIM TAVSİYE EDERİM KULLAN BUGÜN YUMURTLAMA GÜNÜNSE ALIP TEST YAP POZİRF ÇIKARSA 2436 SAAT İÇİNDE İLİŞKİDE BULUNMAN LAZIM .BİDE AYAKLARINI YÜKSEĞE KALDIRIP 1 SAAT YAT .TUVALETE FALAN GİTME .DUŞUNU DA ERTESİ GÜN AL SU SPERMLERİ ÖLDÜRÜYO ÇÜNKÜ.HADİ KOLAY GELSİN.Şeniz

Back
X