ARKADAŞLAR ACİL CEVAP VERİR MİSİNİZ 500Cc

Senin kas üstü mü acaba bide
Evet kas üstü(kas zarı altı ama o da kas üstünün bir çeşidi) bu arada sağlık için değişicem demişsinizya silikonların yenilenmesi gerektiğini mi söylüyor doktorunuz? Şuan yeni nesiller bi sorun olmazsa ömür boyu deniyor da çünkü.

Evet kas üstü(kas zarı altı ama o da kas üstünün bir çeşidi) bu arada sağlık için değişicem demişsinizya silikonların yenilenmesi gerektiğini mi söylüyor doktorunuz? Şuan yeni nesiller bi sorun olmazsa ömür boyu deniyor da çünkü.
Ömür boyu aslında ama yurtdışında 10 yıl diyorlar yenilemek sağlıklı

Gayet güzel beden, yaptır çok güzel durur.. Bende 440cc var ama ağır oluyor bazen. Sırt ağrısı yaptığını hissediyorum. Sporla, yüzmeyle sırt kaslarımın ağrısından kurtuldum. Dr. İlk 1 yıl olabilir demişti.
Merhaba bende bu sabah ameliyat oldum doktorum 440cc yapmış şu an elleyince aşırı sert gibi sonrasında yumuşayıp meme dokusu gibi oldu mu? Böyle kalırsa diye korkuyorum

BOY 180 kg 65 500cc protez nasıl sizce doktorum 500 önerdi öncesinde 350cc yaptırmıstım 8 yıl oldu şimdi değişimle 500 cc düşünüyorum doktorun asistanı yapılısınız 500 çok iyi olur dedi siz ne düşünüyorsunuzz bu konu hakkında🌞
Bence de çok iyi olur. Ben 410 cc yaptırdım. Zayıf biri değilim. İlk zamanlar gözüme büyük gelmişti 5. haftamdayım ve keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum orta - küçük arası bir meme oldu bu. Dokum olmasına rağmen. Küçülmüyor diyenlere de inanmayın. Yüzde kırkı gitti fotoğraflarla da gösterebilirim. Doktorum 6. Aya kadar biraz daha inip küçüleceğini söyledi. TANRIYA YALVARIYORUM DAHA KÜÇÜLMESİN DİYE. Simdiki aklım olsa 500 cc isterdim. Zayıf biri değilseniz bence büyük ccden gidin

Merhaba bende bu sabah ameliyat oldum doktorum 440cc yapmış şu an elleyince aşırı sert gibi sonrasında yumuşayıp meme dokusu gibi oldu mu? Böyle kalırsa diye korkuyorum
Merhaba 410 var bende de. Hiç merak etmeyin. İlk zamanlar bomba varmıs gibi duruyor. Sert ağrılı ve şiş. Bir aydan sonra iyileşme süreci hızlanıyor gözle görülür şekilde. Ben beşinci haftadayım yumuşamaya başladılar 💖

Merhaba 410 var bende de. Hiç merak etmeyin. İlk zamanlar bomba varmıs gibi duruyor. Sert ağrılı ve şiş. Bir aydan sonra iyileşme süreci hızlanıyor gözle görülür şekilde. Ben beşinci haftadayım yumuşamaya başladılar 💖
Yaa içime su serpildi şu an rahatladım🙈 Yuvarlak mı sizinki damla model mi? Çok merak ediyorum sonucun nasıl olcağını umarım hepimiz çok memnun kalırız♥️

Normal meme dokusu gibi olmuyor. İçinde bir şey var bunu biliyoruz:) zamanla daha iyi olacak. Lütfen sabırlı ol. 6ayı bulacak şekullenmesi, hatta 1 yılda normal hale gelecek.

Yaa içime su serpildi şu an rahatladım🙈 Yuvarlak mı sizinki damla model mi? Çok merak ediyorum sonucun nasıl olcağını umarım hepimiz çok memnun kalırız♥️
Benimki yuvarlak. Top top görüntü çok hoşuma gidiyor. İlk zamanlarda ben ne yaptım kendime bile demiştim. Füze gibi göründü gözüme. Ama su an o kadar hosuma gidiyor ki özgüvenim tavan yaptı resmen. Yaptıran herkesin icine sinsin insallah 💖

X