ARKADAŞLAR ACİL CEVAP VERİR MİSİNİZ 500Cc

melcannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
76
-51
BOY 180 kg 65 500cc protez nasıl sizce doktorum 500 önerdi öncesinde 350cc yaptırmıstım 8 yıl oldu şimdi değişimle 500 cc düşünüyorum doktorun asistanı yapılısınız 500 çok iyi olur dedi siz ne düşünüyorsunuzz bu konu hakkında🌞

Bence gayet güzel olur. Ben de yaptırmayı düşünüyorum, boyum 1.63 kilom 50 olmasına rağmen bende o cclerde düşünüyorum. Siz hangi doktorda olacaksınız?

Gayet güzel beden, yaptır çok güzel durur.. Bende 440cc var ama ağır oluyor bazen. Sırt ağrısı yaptığını hissediyorum. Sporla, yüzmeyle sırt kaslarımın ağrısından kurtuldum. Dr. İlk 1 yıl olabilir demişti.

Gayet güzel beden, yaptır çok güzel durur.. Bende 440cc var ama ağır oluyor bazen. Sırt ağrısı yaptığını hissediyorum. Sporla, yüzmeyle sırt kaslarımın ağrısından kurtuldum. Dr. İlk 1 yıl olabilir demişti.
Sporla ağrı geçiyor mu bende 350cc vardı hiç ağrı yapmamıştı

Biraz daha kilo alırsan iyi olur ama diğer türlü kaba durabilir ölçülerini bilmiyorum gerçi ama boy ve kilo olarak benziyoruz 1.83 e 71 kiloyum 350cc yaptırdım ama buna rağmen kilom yüzünden dolgulu sütyenle büyütünce kaba duruyor. En az bi 70 kilo olursan daha uyumlu olur 500cc.

Biraz daha kilo alırsan iyi olur ama diğer türlü kaba durabilir ölçülerini bilmiyorum gerçi ama boy ve kilo olarak benziyoruz 1.83 e 71 kiloyum 350cc yaptırdım ama buna rağmen kilom yüzünden dolgulu sütyenle büyütünce kaba duruyor. En az bi 70 kilo olursan daha uyumlu olur 500cc.
Bende 350cc kücük duruyor dolgulu kullanıyorum slikonlarıma rağmen dolgulu çok yakısıyor mesala

BOY 180 kg 65 500cc protez nasıl sizce doktorum 500 önerdi öncesinde 350cc yaptırmıstım 8 yıl oldu şimdi değişimle 500 cc düşünüyorum doktorun asistanı yapılısınız 500 çok iyi olur dedi siz ne düşünüyorsunuzz bu konu hakkında🌞
uzun boya omuz ve göğüs kafesi de genişse çok yakışıyor bence.

Geniş ama aşırı değik önceden kas üstü oldum galiba ondan yine kas üstü olacak yuvarlak evet doktor kendisi dedi 500 yapalım umarım ağır olmaz ya
Bende Aralık 19 u 405 CC oldum ama hala goguslerimde ağrı var bastırınca hafif yumuşama var normal mi acaba

X