Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ikinci ilki 350cc ydiBence gayet güzel olur. Ben de yaptırmayı düşünüyorum, boyum 1.63 kilom 50 olmasına rağmen bende o cclerde düşünüyorum. Siz hangi doktorda olacaksınız?
Belli değil ama olucam allahın izni ileBenim ikinci ilki 350cc ydi
bende 350 var ama dekoltesi yok alt lobu büyük hafif hatta şaşırtıcı ilk ameliyatımda doktorun hemşiresi bile çok kucuk olmuş demişti500cc çok büyük değil mi ya ben de 280 cc var aşırı şaşırıyorum bu boyutlara
Bence gayet güzel olur. Ben de yaptırmayı düşünüyorum, boyum 1.63 kilom 50 olmasına rağmen bende o cclerde düşünüyorum. Siz hangi doktorda olacaksınız? Daha belli değil canım olucam ama
Omuzlarınız çok mu geniş acaba yuvarlak mı proteziniz?Belli değil ama olucam allahın izni ile
bende 350 var ama dekoltesi yok alt lobu büyük hafif hatta şaşırtıcı ilk ameliyatımda doktorun hemşiresi bile çok kucuk olmuş demişti
Geniş ama aşırı değik önceden kas üstü oldum galiba ondan yine kas üstü olacak yuvarlak evet doktor kendisi dedi 500 yapalım umarım ağır olmaz yaOmuzlarınız çok mu geniş acaba yuvarlak mı proteziniz?
350 olmuştum bence vucuduma göre kücük durdı demekki yapılı olduğum için minyon olsam 350 gayet büyükmüşOmuzlarınız çok mu geniş acaba yuvarlak mı proteziniz?
Sporla ağrı geçiyor mu bende 350cc vardı hiç ağrı yapmamıştıGayet güzel beden, yaptır çok güzel durur.. Bende 440cc var ama ağır oluyor bazen. Sırt ağrısı yaptığını hissediyorum. Sporla, yüzmeyle sırt kaslarımın ağrısından kurtuldum. Dr. İlk 1 yıl olabilir demişti.
Birde fitness ağrıyı alıyor muSporla ağrı geçiyor mu bende 350cc vardı hiç ağrı yapmamıştı
Geçiyor. Çünkü sırt kaslarınız da güçleniyor.Sporla ağrı geçiyor mu bende 350cc vardı hiç ağrı yapmamıştı
Bende 350cc kücük duruyor dolgulu kullanıyorum slikonlarıma rağmen dolgulu çok yakısıyor mesalaBiraz daha kilo alırsan iyi olur ama diğer türlü kaba durabilir ölçülerini bilmiyorum gerçi ama boy ve kilo olarak benziyoruz 1.83 e 71 kiloyum 350cc yaptırdım ama buna rağmen kilom yüzünden dolgulu sütyenle büyütünce kaba duruyor. En az bi 70 kilo olursan daha uyumlu olur 500cc.
Fitness yapıyorjm o zaman üç aya yükleneyim kendimeGeçiyor. Çünkü sırt kaslarınız da güçleniyor.
İmplantları değitireceksiniz iyileşin ondan sonra devam edersiniz.yüzmek benim tüm sırt ağrımı geçiriyor.Fitness yapıyorjm o zaman üç aya yükleneyim kendime
uzun boya omuz ve göğüs kafesi de genişse çok yakışıyor bence.BOY 180 kg 65 500cc protez nasıl sizce doktorum 500 önerdi öncesinde 350cc yaptırmıstım 8 yıl oldu şimdi değişimle 500 cc düşünüyorum doktorun asistanı yapılısınız 500 çok iyi olur dedi siz ne düşünüyorsunuzz bu konu hakkında
Bende Aralık 19 u 405 CC oldum ama hala goguslerimde ağrı var bastırınca hafif yumuşama var normal mi acabaGeniş ama aşırı değik önceden kas üstü oldum galiba ondan yine kas üstü olacak yuvarlak evet doktor kendisi dedi 500 yapalım umarım ağır olmaz ya
Çünkü mesala destekli takıyorum cok hos duruyoruzun boya omuz ve göğüs kafesi de genişse çok yakışıyor bence.