Arkadaşlar acil çay-kahve makinası önerilerinizi bekliyorum.

gulizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
312
4
96
Diğer
merhaba arkadaşlar!!
kıng duo çay ve kahve setini aldım.ama seramik demliği denedim.akıtıyo ve çok ağır geldi bana..suyuda ısıtıcı çok mu geç ısıtıyo ne?tam 7 dkkafamçokkarıştı.

başka bu seti kullanan memnun olan yada olmayan varmı acaba merak ettim???memnun olduğunuz marka ve model önerirsenis ya cam demliğiyle yada başka markayla değiştirmeyi düşünüyorum hanımlar..

Son düzenleme:
niye kimse cvp yazmıyoo yaa:gitme:
hanımlar acill yarın değiştirmem lazım..

Ben Türk kahvesi makinesi olarak King kullanıyorum. Alalı 4 yıl falan oldu ve çok memnunum.
Çay makinemin markası ise Felix ve hiç tavsiye etmem. Arzum'un yan ürünü diye aldım ama bir su kaynatırken bile gürültüsünden durulmuyor yanında. Ayrıca çok fazla buhar çıkarıyor, fayanslarım sırılsıklam oluyor.

anuşka hanım sizin felixin çelik olan modelimi acaba??
inox olan modelinde hep gürültüsünden ve kaynadığında kendi kendine kapanmamsasından bahsedilmiş..kafamçokkarıştı
bende çelik almaya karar verdim gibi gibi de..sizinkide çelik olan modeliyse eliyim hemenbilmiyorumkismile

kıng ın dijital hassas ısı ayarlı altı çelik, üstü cam olan modelini aldım hanımlar..çayın sıcaklığından sesinin çok çok fazla olmamasından memnunum.onun dışında ağzından akıtmıyor ama alttaki kaynayan sudan dolayı demlik altı buhar oluyo bununda hepsinde olması doğal..a.s

lakin kaynama süresi çok fazla gibi geldi bana.. max. doluyken yaklaşık 6,5 dk.sürüyor.sizin ısıtıcılar kç dk.da kaynatıyor paylaşabilirmisiniz??

Son düzenleme:
Back
X