How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Arkadaşlar acil bakın lutfen

Şimdi kardeşim atti bu fotoğrafı.
Kendisi yurtdışında bu hafta vize haftasi oldugu için doktora gidememiş.
Abla çok kasiniyorum,böyle morarmalarim var deyip fotoğrafı atınca aklım çıktı..
Morarmalarda acıma yokmuş.
Göbeği,kolları,bacakları her yeri kasinip böyle morarmış.
Bu ne ola ki :KK43:
Konu ile ilgili bir fikrim yok ama bende kardeşi uzakta olan bir ablayım. Abla yüreği işte kıyamadım size. Geçmiş olsun.

Bilemedim ki ağlıyorum salak salak şimdi oturup
Benimde anlamda olmuştu kan değerinden olabilir demilerdi ama sonra gittik doktora çok şükür bişey çıkmadı sadece strese bağlı olabilir dedi ve de kasimdiginda sert kasiyosan cilt altında kan birekmesi olmuş ondan morarmış dedi .Sizde ihmal etmeden gidin derim bir an önce .İnşallah kötü birşey yoktur

Bende oluyordu.bazen iğne batması gibi bişey oluyordu çoğu zaman kaşıntı oluyordu.doktora gitmiştim kan değerlerim normaldi.bir tanıdık kanın çok cıvık kanama yapıyor deri altında demişti.şimdi yok geçti kendiliğinden.ama şunu fark ettim benim uni zamanlariydi çok fazla çay,kahve,kola içiyordum limon yiyordum.bunlardan biri sebepti.korkmayın umarım kardeşinizde de kötü bişey yoktur en kisa zamanda bir doktora görünsün

Şimdi kardeşim atti bu fotoğrafı.
Kendisi yurtdışında bu hafta vize haftasi oldugu için doktora gidememiş.
Abla çok kasiniyorum,böyle morarmalarim var deyip fotoğrafı atınca aklım çıktı..
Morarmalarda acıma yokmuş.
Göbeği,kolları,bacakları her yeri kasinip böyle morarmış.
Bu ne ola ki :KK43:
B12 eksikliği olabilir oda bacaklarda morarma yapıyor

Back