How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Arkadaşlar acil bakın lutfen

Aynı şey benim de başıma geldi. Bacaklarım aynen morarmıştı böyle ertesi gün hemen cildiyeye gidip test yaptırmıştım. Çok kaşıdığım ve cildim çok kuru olduğu için basit kaşımanın bile bu hale getirebileceğini söylemişti doktor. Excipial lipo diye bir nemlendirici var, ilaç değil yanlış anlaşılma olmasın ilaç ismi zaten vermem :) eğer kuruluk problemi varsa ben her duştan sonra tüm vücuduma sürüyorum ve bir daha böyle bir problem yaşamadım. İnşallah kötü birşeyi yoktur geçmiş olsun :)

Çok teşekkür ederim .
Inşallah yoktur ihtimali bile kendimi kaybetmeme yetti .
Yarını zor bekliyorum

Canım korkutmak istemem ama Allah korusun kanserin bir belirtisi diye okumuştum burda haber vardı bir tane :(

Huzursuz etmemesi için adını yazmıyorum ama ciddi bir rahatsızlığın da belirtisi bu şekilde oluyor bildiğim kadarıyla.

Ama büyük ihtimalle basit bir durumdur. Yüreğinizi ferah tutun, acilen de doktora gitmesini tembihleyin.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Nette şöyle birşey buldum;

Vitamin Eksikliğinin yaşanması durumu

Normal şartlar altında bedene faydalı olan ve alınması gereken vitaminin daha az miktarda alınması durumunda vücutta kaşıntı ve morlukların oluşması söz konusudur. Özellikle de C vitaminin eksikliği neticesinde kılcal damarlarda ve doku yapılarda zayıflıklar meydana getirmektedir. Bu durumda morlukların oluşması söz konusudur. Morlukların oluşmasıyla birlikte de vitamin eksikliğinin oluşmasından ötürü kaşıntılar oluşmaktadır.

Kan değerlerine baktırsın mutlaka. Acil şifalar diliyorum...

Geçmiş olsun.
En kısa sürede kan sayımı yaptrırsa iyi olur, kanın pıhtılaşmasını sağlayan trombosit düzeylerinde sorun olabilir.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Nette şöyle birşey buldum;

Vitamin Eksikliğinin yaşanması durumu

Normal şartlar altında bedene faydalı olan ve alınması gereken vitaminin daha az miktarda alınması durumunda vücutta kaşıntı ve morlukların oluşması söz konusudur. Özellikle de C vitaminin eksikliği neticesinde kılcal damarlarda ve doku yapılarda zayıflıklar meydana getirmektedir. Bu durumda morlukların oluşması söz konusudur. Morlukların oluşmasıyla birlikte de vitamin eksikliğinin oluşmasından ötürü kaşıntılar oluşmaktadır.

Kan değerlerine baktırsın mutlaka. Acil şifalar diliyorum...

Şu an tek istediğim gerçekten alerjik veya vitamin yetersizliğinin olması..
Aksini düşünmek istemiyorum

Huzursuz etmemesi için adını yazmıyorum ama ciddi bir rahatsızlığın da belirtisi bu şekilde oluyor bildiğim kadarıyla.

Ama büyük ihtimalle basit bir durumdur. Yüreğinizi ferah tutun, acilen de doktora gitmesini tembihleyin.

Yarın sabah gidecek,yeni geçti ağlamam,şu olay bi bitsin bir fakir bulup sevindiricem ..

Witch yazıldı mı bilmiyorum ama en erkeninden Hematoloji bölümünde muayene olsun.
Kan değerlerine bakılsın.
Alerji falan değil bu
Çok geçmiş olsun

Gecen yil arkadasimdada vize donemi bu morarmalar oldu kendiliginden gecti arkadasim sebebinin sikinti ve yorgunluga bagli oldugunu soylemisti.

ITP olabilir. Trombosit azlığı ile alakalı. Hemotolojiye gitsin acil. Kötü bir durum değil. İmmun sistemle alakalı cilt altı kanamadan dolayı morluk kızarıklık oluşuyor. Morluklar bel altında mi var sadece? Kısa bir süre kortizon vermek gerekebilir. Düzelen bir durum. Belki de çok daha basit bir durumdur. Allah şifalar versin.

ITP olabilir. Trombosit azlığı ile alakalı. Hemotolojiye gitsin acil. Kötü bir durum değil. İmmun sistemle alakalı cilt altı kanamadan dolayı morluk kızarıklık oluşuyor. Morluklar bel altında mi var sadece? Kısa bir süre kortizon vermek gerekebilir. Düzelen bir durum. Belki de çok daha basit bir durumdur. Allah şifalar versin.

Üst bacak,arka bacak,göbek,kollar ..
Aşırı derece kaşınma ve ardından morarma..
Teşekkür ederim

Demek istemezdim ama maalesef kk da okuduğum bir haberdi :KK43:

Deme bibi ...
Deme gercekten
Witch yazıldı mı bilmiyorum ama en erkeninden Hematoloji bölümünde muayene olsun.
Kan değerlerine bakılsın.
Alerji falan değil bu
Çok geçmiş olsun

Yarın sabah gidecek doktora.
Alerji değil gibi geliyo bana da ama vitamin yetersizliği,demir eksikliği,trombosit düşüklüğü gibi geliyor..
Durduğum yerde duramıyorum zaten .

Bu yaz doğumdan sonra aşırı kaşıntım oldu ve sonrasında morardı hatta cildim aşırı derecede tahriş oldu bazı yerler karşıdan yanık gibi duruyordu hatta doktor ültiker dedi. Kabartılar da var mı cildinde canım büyük ihtimal strese bağlı

Deme bibi ...
Deme gercekten

Yarın sabah gidecek doktora.
Alerji değil gibi geliyo bana da ama vitamin yetersizliği,demir eksikliği,trombosit düşüklüğü gibi geliyor..
Durduğum yerde duramıyorum zaten .
Banlanmışsın haber veremiceksin merak edicem ya :/

Kansızlık da olabilir hemen kötüyü düşünmeyin ama mutlaka gidin doktora
Benimde doğumdan sonra bacaklarım morarırdı kansızlık sınırın altında çıktı ilaçla düzeldi

Back