Canım çok bi bilgim yok maalesef ama seni görünce dua etmek istedim umarım sağlıklı bir gebeliğin olur ve evladını sağlıkla kucağına alırsın. evlat hasretin biter inşaAllahkimyasal gebelik ne zaman yaşasam ertesi aylarda gebe kaldım ben de. o yüzden bence dikkat et kendine şimdiden folik asite başla. kan değerlerine baktır eğer vitamin eksikliği varsa takviye almaya bak Allah gönlüne göre versin can
folik asit eczaneden alabilirsin bir zararı yok o da takviye hatta çocuk planı yapanlar 1 ay önceden başlamış olsun deniyor. gebelikte de 3-4 ay kullanılıyor. sen bilirsin tabii ama şimdiden alsaydın iyiydi hem gebeliği kolaylaştırıyor hem bebeğe de faydası oluyor. duphaston gebelik oluşursa embriyonun rahme tutunmasına yardımcı oluyormuş o yüzden kutu bitene kadar kullanman iyi olurAllah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Devletteki doktor herhangi birşey vermedi. Duphaston kullanıyordum onu unuttum sormayı zaten kullanayım mi kullanmiyim mi diye. Rabbim kucaklarimizi sağlıklı hayırlı evlatlar la doldursun insallah
Merhaba sizin yazınızı okuyunca umutlandım bende geçen hafta kimyasal gebelik geçirdim beta 23 çıktı düşük bir oranmış, adetim 5 gün gecikti normalde asla gecikmezdi folik asit kullanmıştım başka da takviye kullanmadım. Neden öyle oldu anlamadımCanım çok bi bilgim yok maalesef ama seni görünce dua etmek istedim umarım sağlıklı bir gebeliğin olur ve evladını sağlıkla kucağına alırsın. evlat hasretin biter inşaAllahkimyasal gebelik ne zaman yaşasam ertesi aylarda gebe kaldım ben de. o yüzden bence dikkat et kendine şimdiden folik asite başla. kan değerlerine baktır eğer vitamin eksikliği varsa takviye almaya bak Allah gönlüne göre versin canım
Geç döllenme olmuş olabilir mi. Tekrar kan testi yapın ben de öğrendiğimde 17 ile öğrenmiştim.Merhaba sizin yazınızı okuyunca umutlandım bende geçen hafta kimyasal gebelik geçirdim beta 23 çıktı düşük bir oranmış, adetim 5 gün gecikti normalde asla gecikmezdi folik asit kullanmıştım başka da takviye kullanmadım. Neden öyle oldu anlamadım
Regl üzerinden 5 gün geçti hemen regl oldum maalesef kan verdiğimde 11e düşmüştü kimyasal gebelik dendi bu ay yine aynısı olmaz inşallah çok üzülmüştümGeç döllenme olmuş olabilir mi. Tekrar kan testi yapın ben de öğrendiğimde 17 ile öğrenmiştim.
Merhaba özel değilse neden olmadı 7 yıl boyunca acaba?Bende kimyasaldan sonra korunmadim geçen ay kimyasaldi. Doktorum korunma inşallah saglikli bir gebelik olur dedi. Reglden sonra zaten inan iki defa birliktelik oldu ilk hafta o da. Hiç umudum yoktu aklımda da yoktu yani. Ama tekrar hamilelik oldu. Once dış gebelik dedi ama çok şükür 5. Haftada kese görüldü. Haftaya inşallah kalp atışını duyarız. Sende içini ferah tut. Sana ve tüm arkadaşlara önerim olur. Çekilmiş çörekotu ve bal karışımı sabah akşam kullanin. Ben etkisi olduğuna inanıyorum. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalim
Aşılama ve tüp bebek hariç Herşeyi denedik olmadı. Sorun da yok diyordu doktorlar. Eşim de yanaşmıyordu aşılama tüp bebek tarzı şeylere. Şimdi bana diyor ki ben diyordum olacak sabırlı ol diyeMerhaba özel değilse neden olmadı 7 yıl boyunca acaba?
İlk gebeliğiniz kimyasal mıydıRabbim ol der ve olur, bnımde kimyasaldan sonraki ay adet görmeden hamiş kalmıştım.
Evtİlk gebeliğiniz kimyasal mıydı
Benimde ilk gebeliğim kimyasal oldu hamilelik düşündükten kaç ay sonra kimyasal yaşadınız acaba?
İlk gebelik değil, 13 yasında oğlum var.İlk gebeliğiniz kimyasal mıydı