arkadaşlar 6 aylık hamileyim çatlak kremi ne kullandınız

arkadaşımda gold oil diye bi yağ var envey mi ne öle ürünler satan bi marka varya alman markası ordan almış 20tl ye çok memnunum hem ağır değil hemde çok bereketli azıcık kullanmak yetiyor dedi çok memnun duyan varmı aranızda

Arkadaşlar bende 33 haftalık hamileyim Lierac diye bi krem kullanıyorum hamileliğimin 12. haftasından beri ve şimdilik hiç çatlağım yok. (Ben her gün değil de her banyodan sonra kullanıyorum.)Gerçi son hafta da olur diyorlar ama bakalım zaman gösterecek :)

ben de lierac ve jeanne piaubert diye markanın çatlak kremlerini kullanıyorum. biri jel formunda, biri krem formunda. birini sabah, birini akşam kullanıyorum. bir de banyodan çıkmadan önce ıslakken bebe yağı sürüyorum. gerçi söylenilene göre bu birazda genetik ve cilt yapısıyla alakalıymış. çatlayacaksak eğer ne yaparsak yapalım kaçış yok yani ama belki daha az hasarla atlatabiliriz. ben elimden gelen herşeyi yapayımda çatlarsamda kader işte napalim diye düşünüyorum. forumda geçen badem yağı tavsiyesi üzerine bütün bunlara bir de badem yağı eklemeyi planlıyorum :)

Ben de balmandol diye bir yağ kullanıyorum, 24. haftama giricem karnımda henüz çatlak yok ama göğüslerim çatladı benneyaptımki. İnşallah az hasrala atlatırız çünkü ben de çatlakların ne yapılırsa yapılsın genetik ve vücut yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum tabiki de tedbiri elden bırakmamalı.

arkadaşlar doğum yapan ve kullandığı ürün sayesinde çatlaksız atlatan varmı?onun önerilerini duymak isterim

bende lierac ve kakao, buğday ve fındık yağını karıştırdım .lierağı hergün diğerlerini banyodan sonra nemli vücuduma kullanıyorum.

her banyodan sonra sadece saf zeytinyağı kullandım..sonuç neredeyse mükkemmelkaydirigubbakcemile3
yalnız ben ilk aylardan itibaren kullanmaya başlamıştımyerimseniben

arkadaşlar 2 .5 ay oldu doğum yapalı hiç bir yerimde çatlak oluşmadı bunun en önemli sebebi çok fazla kilo almamak annemde çatlak olmasına rağmen..... ben ilk aylardan itibaren bonal adında bir krem kullandım her gün sabah ve akşam sürüyordum onun yanında kakao yağı ve badem yağını krıştırıp gün içinde aklıma geldikçe sürüyordum iyice yedirerek çok faydasını gördüm yağlar deriye daha kolay nufus ettiği için .ama kremimide ihmal etmedim ve bol su buda çok önemli benim 20.haftadan itibaren suyum azaldığı için erken doğum riskim vardı o yüzden doktorum bol su içmemei söylemişti günde 5 litre su tükettim ve hamileliğimde toplam 12 kilo ile bitirdim genetik olsaydı benimde çatlardı diye düşünüyourm ama kafanıza takmayın daha önemli problemleriniz olmasın

arkadaslar cok duydum badem yagı kullananları çatlak için ama ben bebe yagı kullanıyorum bebe yagı kullanan memnun olan varmı

X