arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ama bende hiçbir belirti yok.lütfen yardım edin!

kızzlaar ilginize çook teşekkür ederim sağolun valla içimi rahatlattınız bu benim ikinci ilki kürtaj oldu 8 haftallıkken kalbi durdu inşallah bunda bişey yaşamam çook korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan.tekrar sağolun kızlar.allah hepinizden razı olsun:anneadayı::anneadayı:
Aynı durum benim de başıma gelmişti, 5 haftalık hamileysen çok iyi beslenmen gerek, çocuk beslenirse 7. hafta bulantıların başlayacak ve zaten birşey yiyemeyeceksin..
Eğer o 2 hafta iyi beslenmezsen çocuğun kalp atışları durur ve 7. hafta bulantı hissetmezsen geçmiş olsun, kalp atışları oluşmamıl demek..

arkadaşlar bugün itibariyle 5 haftalık hamileyim.ama bende ne baş dönmesi ne mide bulantısı,ne yorgunluk uykusuzluk hiçbişey yok,belki kaşınıyosun herhalde diyen olacak aranızda ama , çevremde bi çok insan hamilelikteki belirtiler olmassa sağlıklı bie gebelik olmas diolar. acaba hiç bi belirti olmadan hamilelik geçiren varmı yoksa daha erkenmi lütfen içimi bi rahatlatın.akdi taktirde perşembe gününü edemicem. perşembe gün gel keseyi görelim demişti gecen hafta.:110::110:

merhaba,
çevrenizdeki insanlar ne kadar biliyorlarda sağlıklı bir gebelik olmaz diyebiliyorlar. lütfen itibar etmeyin.
ben şuan 9. haftamdayım bende de hiçbir belirti yok. sadece kullandığım vitaminden dolayı iştahım açıldı. ancak bulantım, ağrım sızım hiç olmadı. canımda hiçbirşey çekmiyor. 3 defa doktoruma gittim, bana söylediği herşeyin yolunda ve çok sağlıklı olduğu.

bende de bariz bir belirti yok. 5+4 oldum. bir gün hafif adet sancıları gibi oluyor birgün olmuyor.. sadece halsizlik ve yorgunluk var göğüslerimde öyle aşırı büyümedi hatta hiç değişmedi nerdeyse.. bende korkuyorum üç kimyasaldan sonra... inşallah sağlıklı bir gebelik olur hepimiz için

Canina kastinmi var ya hu daha ne istiyorsun bulantidan kusmadan kafami kaldiramiyorum

X