- 14 Ekim 2009
- 270
- 1
- 38
- Konu Sahibi ikiminikprenses
bende 5+2 hamileyim bugün keseyi gördüm minicik canım benim inş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı gelişirler de bian önce kucağımıza alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 6 +1 hamileyim ama halen kalp atısını goremedik
insallah canım bekliyoruz dualarla ne olur sizlerde dualarınızı eksik etmeyin
birgün bende buraya hamile olduğumu yazacakmıyım acabamafoldumben hepiniz bebeği hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.darısıda benim ve tüm isteyenlerin başına olsun.sadece içimden geldi ve yazmak istedimopuyorumnanaktan
Uzulme benim.arkadasimda hamile idinomunda dogru durust bulantisi olmuyordu.slm kızlar sizlere danışacagım birkaç sey var.özellikle tecrübelerinizden fardalanmak istedim.ben bugun 5+1 haftalık hamileyim ama cuma günü yani iki gün önce ultrasonda kesem görünmedi,sonrasında burdaki topiclerde okuyorumda herkesin aşırı derecede mide bulantısı kusması var,kimisi yemek yiyemiyor kimisi yemek yapmak için mutfaga giremiyor.gel gelelim bana.bende bu belirtilerin hiç biri yok.bulantım kusmam hiiç yok.bikaç gün öncesine dek kasık agrım oluyodu artık oda yok.tek bi belirti var.gögüslerim aşırı hassaslaştı ve büyüdü dokunamıyorum bile....sizce bütün bunlar normalmi benim gibi gebelik geçiren varmı? (hcg degerim yüksek bu arada)
Gorunmez kese.2000 den once doktorlar bile bakma geregi duymaz keseye.onemli olan iki gune bir duzenli artmasi kan degerlerinn.onu takip eder doktor.benimde 4 haftalikken degerim 410du.Kızlar Merhaba ben 4+5 günlük hamileyim Bu arada benim adetime 1 gün kala değer 674 tu erken döllenme sanirim çünkü değerlere bakınca yüksek gibi geldi bana şimdi sizce görünür mu kese doktora gideceğiz de
Anladım canım bide birsey soracagim bende gebeliğimin başından beri beyaz bi akinti var ama iki gündür daha yoğun kıvamlı bu normal miGorunmez kese.2000 den once doktorlar bile bakma geregi duymaz keseye.onemli olan iki gune bir duzenli artmasi kan degerlerinn.onu takip eder doktor.benimde 4 haftalikken degerim 410du.
Normal canim bundan sonra surekli o akinti olacak alisabilirsin :)mantar olmamaya dikkat et.bundan snra hergun farkli biseu oluyo vucutta surekli farkli biyerin agrir farkliliklar olur illaki.cok takilma kanama sanci olmadigi surece.Anladım canım bide birsey soracagim bende gebeliğimin başından beri beyaz bi akinti var ama iki gündür daha yoğun kıvamlı bu normal mi
Canim biz keseyi gördük bende erken dollenme olmuş kan değerim 5790 di kese göründukten sonra kalp atışı ne zaman duyuluyorNormal canim bundan sonra surekli o akinti olacak alisabilirsin :)mantar olmamaya dikkat et.bundan snra hergun farkli biseu oluyo vucutta surekli farkli biyerin agrir farkliliklar olur illaki.cok takilma kanama sanci olmadigi surece.
Hadi gozun aydin Canim 10.haftaya kadr uzayabiliyor kalp atisi ama 7.haftada duyarsin erken dollenmede olmus degerlerin baya yuksek masallah.duyamazsanda sknti olmaz ben 9.haftada gitmistim kalp atisi duymaya.Canim biz keseyi gördük bende erken dollenme olmuş kan değerim 5790 di kese göründukten sonra kalp atışı ne zaman duyuluyor