5 haftalık hamileyim ama...

bende 5+2 hamileyim bugün keseyi gördüm minicik canım benim inş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı gelişirler de bian önce kucağımıza alırız

selam bayanlar bende ikinci bebişime hamileyim: hiç bir şekilde şikayetim yokk tek sıkıntım var o da sigara içmemek için zor duruyorum belki tiksinirim dedim ama olmadı aksine resmen aşeriyorum o lanet şeye ya sormayın hallerimii bebeşim için değer napalım

insallah canım bekliyoruz dualarla ne olur sizlerde dualarınızı eksik etmeyin

yolk kesesı gorundumu canım eger yolk kesesı varsa bebek de mutlaka vardır bu onun bır kanıtı ben kurtaj sonrası hamıle kaldım kurtajdakı bebegım 11 hf ve kalbı carpmıyordu tekrar kalınca hemen dr a gıttım kalbını duyayım dıye ılk kontrolde sadece kese goruldı 11 mm ıkıncı kontrolde kese 11.2 mm hıc gelısmemıs 10 gun oldu bu bebekde yasamaz dedı bana ben de dr a yolkkesesı varmı dedım evet var dedı ve gosterdı ama hep soyluyorum ıyı bır dr a gıtmek lazım benı alttan muayene eder etmez kanama basladı ve ben dort gun sonra baska dra gıttım bebek dustu emın olayım dıyekı bebek canlı kalbı atıyor ve sadece hf tası dusuk yanı 8 olması ggerekırken 6 hf talık bunun ıcın dra gıdersen yolk kesesını sor ve kendını en guvendıgın ellere emanet et sevgıler

birgün bende buraya hamile olduğumu yazacakmıyım acabamafoldumben hepiniz bebeği hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.darısıda benim ve tüm isteyenlerin başına olsun.sadece içimden geldi ve yazmak istedimopuyorumnanaktan

birgün bende buraya hamile olduğumu yazacakmıyım acabamafoldumben hepiniz bebeği hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.darısıda benim ve tüm isteyenlerin başına olsun.sadece içimden geldi ve yazmak istedimopuyorumnanaktan

canım benım ınsallah bız hamıle olanlar dualarımızın en kabul oldugu zamanlarda sız kalamayanlar ıcın de dua edecegız ıcımı acıttı duyguların sende cok dua et ve sakın duanı eksık etme yanı benım yengem artık uzun yıllar hamıle kalamayınca keske olsada dusse dıye dua ettı ve onsa tup bebekle hamıle kalamayan kadın kendılıgınden hamıle kaldı ve bebek dustu . senın neden bebegın olmuyor cok buyuk bır sorun yoksa olur ınsallah uzulme dıcem ama bunun acısını sen bılırsın sadece umıdını kaybetme dıyebılıyorum sevgıler

7+1 haftalık hamileyim fakat hecen hafta gittigimde bebegimin kalp atışları az duyulduğunu söyledi radyolog.bebeğin 2 aylık ı doldurmadığı için normal olduğunu ve 10 gün beklememiz gerektiğini söyledi.Doktor ise bebeğin 2 aydan fazla olduğunu ve hemen bu işi sonlandırmamız gerektiğini söyledi.Artık kaç aylık hamile olduğumdan da emin değilim.Bebeğin kap atışları en son kaç haftalığa kadar duyulması gerekir?Bilgisi olan varsa yazsın?Tşk.

merhaba ben de kadınlar kulübüne yeni üye oldum bende 5 haftalık hamileyim kacıncı haftada kalp atışlarını öğrenebilirim

Merhaba ben 4+5 gunluk hamileyim 3 gundur az az kahverengi akintilarim var ve terör bolgesinde oturdugumdan dolayi hastaneye gidemiyorum eşimde uzmançavus yollar biraz tehlikeli beni memleketime yollamayi dusunuyo kendi arabamiz var yol 15 saat suruyo sizce ne yapmaliyim gitsem akintim cogalmi ve bebek zarar gorurmu daha 2inci aya yeni girdim cunku.

slm kızlar sizlere danışacagım birkaç sey var.özellikle tecrübelerinizden fardalanmak istedim.ben bugun 5+1 haftalık hamileyim ama cuma günü yani iki gün önce ultrasonda kesem görünmedi,sonrasında burdaki topiclerde okuyorumda herkesin aşırı derecede mide bulantısı kusması var,kimisi yemek yiyemiyor kimisi yemek yapmak için mutfaga giremiyor.gel gelelim bana.bende bu belirtilerin hiç biri yok.bulantım kusmam hiiç yok.bikaç gün öncesine dek kasık agrım oluyodu artık oda yok.tek bi belirti var.gögüslerim aşırı hassaslaştı ve büyüdü dokunamıyorum bile....sizce bütün bunlar normalmi benim gibi gebelik geçiren varmı? (hcg degerim yüksek bu arada)
Uzulme benim.arkadasimda hamile idinomunda dogru durust bulantisi olmuyordu.
Bu herkesde olacak diye birsey yok

Kızlar Merhaba ben 4+5 günlük hamileyim Bu arada benim adetime 1 gün kala değer 674 tu erken döllenme sanirim çünkü değerlere bakınca yüksek gibi geldi bana şimdi sizce görünür mu kese doktora gideceğiz de

Kızlar Merhaba ben 4+5 günlük hamileyim Bu arada benim adetime 1 gün kala değer 674 tu erken döllenme sanirim çünkü değerlere bakınca yüksek gibi geldi bana şimdi sizce görünür mu kese doktora gideceğiz de
Gorunmez kese.2000 den once doktorlar bile bakma geregi duymaz keseye.onemli olan iki gune bir duzenli artmasi kan degerlerinn.onu takip eder doktor.benimde 4 haftalikken degerim 410du.

Gorunmez kese.2000 den once doktorlar bile bakma geregi duymaz keseye.onemli olan iki gune bir duzenli artmasi kan degerlerinn.onu takip eder doktor.benimde 4 haftalikken degerim 410du.
Anladım canım bide birsey soracagim bende gebeliğimin başından beri beyaz bi akinti var ama iki gündür daha yoğun kıvamlı bu normal mi

Anladım canım bide birsey soracagim bende gebeliğimin başından beri beyaz bi akinti var ama iki gündür daha yoğun kıvamlı bu normal mi
Normal canim bundan sonra surekli o akinti olacak alisabilirsin :)mantar olmamaya dikkat et.bundan snra hergun farkli biseu oluyo vucutta surekli farkli biyerin agrir farkliliklar olur illaki.cok takilma kanama sanci olmadigi surece.

Normal canim bundan sonra surekli o akinti olacak alisabilirsin :)mantar olmamaya dikkat et.bundan snra hergun farkli biseu oluyo vucutta surekli farkli biyerin agrir farkliliklar olur illaki.cok takilma kanama sanci olmadigi surece.
Canim biz keseyi gördük bende erken dollenme olmuş kan değerim 5790 di kese göründukten sonra kalp atışı ne zaman duyuluyor

Canim biz keseyi gördük bende erken dollenme olmuş kan değerim 5790 di kese göründukten sonra kalp atışı ne zaman duyuluyor
Hadi gozun aydin Canim 10.haftaya kadr uzayabiliyor kalp atisi ama 7.haftada duyarsin erken dollenmede olmus degerlerin baya yuksek masallah.duyamazsanda sknti olmaz ben 9.haftada gitmistim kalp atisi duymaya.

X