5 haftalık hamileyim ama...

Tabiki öyle inşallah gözükür gözükmese de hayırlısı gözüksede hayırlısı olsun inşallah allahım yinede inşallah gözükür demek istiyorum sürekli lavobaya gidiyom bulantı degilde işte bilmiyorum yinede bazı bilgiler okuyom acaba gerçekten dedigi dogrumu doktor dedigi bazende ne bilim eşimde oyle birazdaha büyüsün dior nie acele ediyon dior ben oyle düşünüyorum ne bilim
Hayirlisi canım senin için dua edicem pozitif ol Rabbim yardimci olsun :)

Hayirlisi canım senin için dua edicem pozitif ol Rabbim yardimci olsun :)
Amin inşallah saoll çok teşekkür ederim güzel acıklayıcı aydınlatıcı oldugunuz için Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin isteyenlere isteyip de olmayanlara versin herkesin gönlüne göre versin herseyi evladında herşey de hep iyi insanlar karşılaştırsın evlatlarımızı kötülükten pis insanlar dan nefis den kötü insanlar dan korusun şerlerden belalardan

Amin inşallah saoll çok teşekkür ederim güzel acıklayıcı aydınlatıcı oldugunuz için Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin isteyenlere isteyip de olmayanlara versin herkesin gönlüne göre versin herseyi evladında herşey de hep iyi insanlar karşılaştırsın evlatlarımızı kötülükten pis insanlar dan nefis den kötü insanlar dan korusun şerlerden belalardan
Amin amin inşallah

6. haftada gozukmeyenler olabiliyor tekrar gidin bence aksatmayin ümitsiz olmayın dua edin .
Ben hamileyken keseye bile 6. Haftada anca görmüştüm tabi kan pıhtılaşmasi rahatsizligimdan dolayi düşük yaptım ama demek o ki geç gozukebiliyor
Karnımda sanki bişey atıyor gibi hissediyom ama hissedemem demi gögsüm daralıyor sırtım agrıyor arada kasık idrar çıkıyor

slm kızlar sizlere danışacagım birkaç sey var.özellikle tecrübelerinizden fardalanmak istedim.ben bugun 5+1 haftalık hamileyim ama cuma günü yani iki gün önce ultrasonda kesem görünmedi,sonrasında burdaki topiclerde okuyorumda herkesin aşırı derecede mide bulantısı kusması var,kimisi yemek yiyemiyor kimisi yemek yapmak için mutfaga giremiyor.gel gelelim bana.bende bu belirtilerin hiç biri yok.bulantım kusmam hiiç yok.bikaç gün öncesine dek kasık agrım oluyodu artık oda yok.tek bi belirti var.gögüslerim aşırı hassaslaştı ve büyüdü dokunamıyorum bile....sizce bütün bunlar normalmi benim gibi gebelik geçiren varmı? (hcg degerim yüksek bu arada)
Benimde kese görünüyordu bebek görünmüyordu bana doktor obur ay gel bakıyım dedi belki boş gebelik de olabilir dedi bugün gittim şükür 2aylık var kac gun kafama taktım

slm kızlar sizlere danışacagım birkaç sey var.özellikle tecrübelerinizden fardalanmak istedim.ben bugun 5+1 haftalık hamileyim ama cuma günü yani iki gün önce ultrasonda kesem görünmedi,sonrasında burdaki topiclerde okuyorumda herkesin aşırı derecede mide bulantısı kusması var,kimisi yemek yiyemiyor kimisi yemek yapmak için mutfaga giremiyor.gel gelelim bana.bende bu belirtilerin hiç biri yok.bulantım kusmam hiiç yok.bikaç gün öncesine dek kasık agrım oluyodu artık oda yok.tek bi belirti var.gögüslerim aşırı hassaslaştı ve büyüdü dokunamıyorum bile....sizce bütün bunlar normalmi benim gibi gebelik geçiren varmı? (hcg degerim yüksek bu arada)
Canım daha çook erken. Benim 9. haftamda aşırı mide bulantılarım kusmalarım, göğüs ağrılarım başladı. Bu bünyeden bünyeye değişiyor. Bir arkadaşım 9 ay hiç bulantı kusma görmedi mesela.

X