• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık hamileyim ama...

Merhabalar benimde sorularım olcam bende ilk gebeligimi kurtaj oldu 6 haftamda kalbi durdu aldılar ve şuan hamisim 4.5 günlük hastneye gitim doktor kesemi görmedi ve kan testi yaptılar BETA hcg testim 1795.84 sizce normalmi nolur yardimci olurmusunuz çok korkuyorum

slm kızlar sizlere danışacagım birkaç sey var.özellikle tecrübelerinizden fardalanmak istedim.ben bugun 5+1 haftalık hamileyim ama cuma günü yani iki gün önce ultrasonda kesem görünmedi,sonrasında burdaki topiclerde okuyorumda herkesin aşırı derecede mide bulantısı kusması var,kimisi yemek yiyemiyor kimisi yemek yapmak için mutfaga giremiyor.gel gelelim bana.bende bu belirtilerin hiç biri yok.bulantım kusmam hiiç yok.bikaç gün öncesine dek kasık agrım oluyodu artık oda yok.tek bi belirti var.gögüslerim aşırı hassaslaştı ve büyüdü dokunamıyorum bile....sizce bütün bunlar normalmi benim gibi gebelik geçiren varmı? (hcg degerim yüksek bu arada)
Canım hcglwrim normal artıyor mu ben iki düşğk yaşadım şuanda çok şükür hamileyşm 3 ayım bitti ara ara bulantı oluyor ama hiç kusmadım bulantım da 8-9 haftada vardı her hamilelik bir değil hiç kusmadan da atlatabilirsin ben daha yeni yeni karnım çokmış hissediyorum çünkü sadece ben fark ediyorum onun dışında bir belirtim yok gönlünü ferah tut

Merhabalar benimde sorularım olcam bende ilk gebeligimi kurtaj oldu 6 haftamda kalbi durdu aldılar ve şuan hamisim 4.5 günlük hastneye gitim doktor kesemi görmedi ve kan testi yaptılar BETA hcg testim 1795.84 sizce normalmi nolur yardimci olurmusunuz çok korkuyorum
Canım ben 1500lerdeydi gittim gözükmedi sonra benim 3000 civarında gördüm karından ultrasonla ama cihazdan cihaza fark vaR ama genelde 5000lerde görülüyor için rahat olsun ama vajinal ultrason ile daha erken görülebiliyor

Çok teskurer bende çok korkuyorum birde doktor bana diş gebelikte olbilir diyince ağladım çok korktum sonra kendi kendimi rahatlatmaya çalıştım hani dedim 4.5 günlük karından yapan utrasonla beli olmaması normalmidir acba diye sizce düşükmu 5.0

Canım hcglwrim normal artıyor mu ben iki düşğk yaşadım şuanda çok şükür hamileyşm 3 ayım bitti ara ara bulantı oluyor ama hiç kusmadım bulantım da 8-9 haftada vardı her hamilelik bir değil hiç kusmadan da atlatabilirsin ben daha yeni yeni karnım çokmış hissediyorum çünkü sadece ben fark ediyorum onun dışında bir belirtim yok gönlünü ferah tut
Iki gün sonra gel dedi bana işte bekliyorum

Cnm konu açılalı 10 sene olmuş ..doğmuş 10 yaşına bile gelmiştir o 😃😃😃

Benimde ogle hcg yuksek pozitif benimde kese gözüktü çoçuk gözükmedi boş gebelik olabilir dedi kafama takıldı doktora da gitmedim bida okadar takıyomki kafama

Benimde ogle hcg yuksek pozitif benimde kese gözüktü çoçuk gözükmedi boş gebelik olabilir dedi kafama takıldı doktora da gitmedim bida okadar takıyomki kafama
Nasıl birdaha gitmediniz kaç haftalikken gittiniz en son

De

Sali günü gittim onda 6haftalık dedi kese var çoçuk gözükmüyor dedi yinede ümitle meyin gibisine haftaya gelin bakalım boş gebelik olur dedi okadar üzülüyorum
6. haftada gozukmeyenler olabiliyor tekrar gidin bence aksatmayin ümitsiz olmayın dua edin .
Ben hamileyken keseye bile 6. Haftada anca görmüştüm tabi kan pıhtılaşmasi rahatsizligimdan dolayi düşük yaptım ama demek o ki geç gozukebiliyor

6. haftada gozukmeyenler olabiliyor tekrar gidin bence aksatmayin ümitsiz olmayın dua edin .
Ben hamileyken keseye bile 6. Haftada anca görmüştüm tabi kan pıhtılaşmasi rahatsizligimdan dolayi düşük yaptım ama demek o ki geç gozukebiliyor
Ayy gercekten mi beni aydınlatıgınız için teşekkür ederim inşallah ümidim boşa çıkmaz sizede gecmiş olsun Allahım hayırlısı olsun inşallah 😊

De

Sali günü gittim onda 6haftalık dedi kese var çoçuk gözükmüyor dedi yinede ümitle meyin gibisine haftaya gelin bakalım boş gebelik olur dedi okadar üzülüyorum
bende 6 haftalık hamileyim doktora gittiğimde kese var dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı .Öyle boş gebelik falan demedi yani . Üzülmeyin doktorlar bazen en kötüsünü söylüyo.

Ayy gercekten mi beni aydınlatıgınız için teşekkür ederim inşallah ümidim boşa çıkmaz sizede gecmiş olsun Allahım hayırlısı olsun inşallah 😊
Amin inşallah
Oldu ki boş gebelik sakin kendinizi yipratmayin acinizi yaşayın üzülün ama dış dünyaya kapatmayin benim çok psikolojim bozulmustu daha hala evden dışarı çıkmam kolay kolay kendimi asosyal yaptım bilmeden Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Amin inşallah
Oldu ki boş gebelik sakin kendinizi yipratmayin acinizi yaşayın üzülün ama dış dünyaya kapatmayin benim çok psikolojim bozulmustu daha hala evden dışarı çıkmam kolay kolay kendimi asosyal yaptım bilmeden Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Saol inşallah bilmiyorum ben ilk defa böyle doktor dedi ilkinde oyle dememişti ne bilim yinede üzülüyorum herkes dedim ümitlendim gibi şimdi eger yoksa nasıl ne diecem

Saol inşallah bilmiyorum ben ilk defa böyle doktor dedi ilkinde oyle dememişti ne bilim yinede üzülüyorum herkes dedim ümitlendim gibi şimdi eger yoksa nasıl ne diecem
Başkalarını düşünme
Allah ne derse o imtihan zor iş hem ümitli ol hemde herseye hazırlıklı ol ama büyük ihtimalle haftaya gözükür bebis :)

Başkalarını düşünme
Allah ne derse o imtihan zor iş hem ümitli ol hemde herseye hazırlıklı ol ama büyük ihtimalle haftaya gözükür bebis :)
Tabiki öyle inşallah gözükür gözükmese de hayırlısı gözüksede hayırlısı olsun inşallah allahım yinede inşallah gözükür demek istiyorum sürekli lavobaya gidiyom bulantı degilde işte bilmiyorum yinede bazı bilgiler okuyom acaba gerçekten dedigi dogrumu doktor dedigi bazende ne bilim eşimde oyle birazdaha büyüsün dior nie acele ediyon dior ben oyle düşünüyorum ne bilim

Oyu bir hastaneye mi gittiniz bazı dr.larin cihazları kollardan kalma hiç bisey görmüyorlar, ben 2 hafta önce bir dr.da cinsiyetini öğrendim, dün yakınında bir dr.a rahatsızlanıp gittim çocuğun kafasını elini kolunu ayırt edemedim yani cihazda çok önemli tabi inşallah hayırlısı olur güzel haberler alırsınız 🙏

Back