- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Su içme mi? Neden peki?Aksamlari yemek yeme ekmegi hayatindan sil. Ve yarim saat koş. Fazla su icme şakır şakır gidiyo kilolar : )
Bilmiyorum ya ben suyun kilo aldirdigini dusunuyorum yada bana yariyoSu içme mi? Neden peki?
Hareket de lazim canim. Sadece yememekle olmuyoBen 3 aydir ekmek.pilav.kizartma.tatli.seker.cikolata.
makarna.bal. yemiyorum..kan tahlillerim doktor temiz diyor ama zayiflayamiyorum
Isteyince yapamayacagin sey yok hep bu piskolojide ol. Boyle düşün cnm pes etme..Ayy mukemmelsiniz gercekten gozlerime inanamadim
evlenirken kac yasindaydiniz merak ettim. Demek cidden kilo insani yaslandiran biseymis. Su an 18 yasinda gbi duruyosunuz
ay benimde 15 kilo fazlam var insallah veririm.
nasıl başardın ben son 2 yıldır 85 den 75 e yeni indim ama 90 gibi duruyorumArkadaşlar Biliyosunuzki ben buraya konu açtıgımda 21 martda diyete başlamıştım.. Ve dedimki Eger basarırsam size fotolarımı paylaşıcam e işte Bugün Büyük gün..! Ve 18 Kiloya bye byee..
İŞTEE: 113 KİLOOLU HALİM
94 kiloymuş sun ama 60 gibi duruyorsun ne güzel
ne güzel ya eşiniz ne diyor peki :)eminim o da saglıklı olmanıza seviniyordur benim boyum 1.58 kilom tahminen söylüyorm 2 ay önce 75 di ama kilo almadım 75 eşim zayıfladın diyor ama etrafım dan bi kaç kiş 90 95 varsın diyor 42 bedene sıgdım geçen günSarı. Halım 113.8 kilo... Yeni 67.5
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper bir değişimBirsey sormak istiyorum.Bende dogumdan sonra 29 kilo verdim.Ama göbegim düz olmadı hala .Siz spor olarak sadece yürüyüş bandında mı yürüdünüz?
O kimdir kimmiş oCanım Profil resindeki Sonia Tlev mi ? Bu resmi onun instagram hesabında gördüğümü anımsadım da birden :)
Acaba o kiloları vermende onun programının yardımı oldu mu ? Ben de bi ara satın alsam mı diye düşünmüştüm de o yüzden soruyorum
O kimdir kimmiş oValla resim hoşuma gitti motive olmak için yükledim sadece .Duu şimdi meraklandırdın beni bir araştırayım hatunu
Muzigi actim oynadim kosu bandi disinda : ) ;baska bisey yapmadkm canimvayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper bir değişimBirsey sormak istiyorum.Bende dogumdan sonra 29 kilo verdim.Ama göbegim düz olmadı hala .Siz spor olarak sadece yürüyüş bandında mı yürüdünüz?
Sende isteyince basarirsin emin ol canim. Bunu bana da diyolardi sinir oluyodum istiyom ama basaramiyom diyodum ama bak gercekten istedim ve basardim azim ve hirs insana hersey yaptırıyornasıl başardın ben son 2 yıldır 85 den 75 e yeni indim ama 90 gibi duruyorum
Bende bakem bakalim merak ettim : )Kendisi çok taş bir hatun olmakla birlikte kendi hazırladığı diyet ve spor programlarını e kitap şeklinde satıyor. Denemek için bedava 1 haftalık programı indirebiliyorsun. Ama ben satın almadım. İnstagram hesabın varsa arayıp sayfasına bakmanı tavsiye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?