Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

Ben 3 aydir ekmek.pilav.kizartma.tatli.seker.cikolata.
makarna.bal. yemiyorum..kan tahlillerim doktor temiz diyor ama zayiflayamiyorum

Ayy mukemmelsiniz gercekten gozlerime inanamadim
evlenirken kac yasindaydiniz merak ettim. Demek cidden kilo insani yaslandiran biseymis. Su an 18 yasinda gbi duruyosunuz

ay benimde 15 kilo fazlam var insallah veririm.

Ayy mukemmelsiniz gercekten gozlerime inanamadim
evlenirken kac yasindaydiniz merak ettim. Demek cidden kilo insani yaslandiran biseymis. Su an 18 yasinda gbi duruyosunuz

ay benimde 15 kilo fazlam var insallah veririm.
Isteyince yapamayacagin sey yok hep bu piskolojide ol. Boyle düşün cnm pes etme..

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper bir değişimBirsey sormak istiyorum.Bende dogumdan sonra 29 kilo verdim.Ama göbegim düz olmadı hala .Siz spor olarak sadece yürüyüş bandında mı yürüdünüz?

nasıl başardın ben son 2 yıldır 85 den 75 e yeni indim ama 90 gibi duruyorum

Sarı. Halım 113.8 kilo... Yeni 67.5
ne güzel ya eşiniz ne diyor peki :)eminim o da saglıklı olmanıza seviniyordur benim boyum 1.58 kilom tahminen söylüyorm 2 ay önce 75 di ama kilo almadım 75 eşim zayıfladın diyor ama etrafım dan bi kaç kiş 90 95 varsın diyor 42 bedene sıgdım geçen gün

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper bir değişimBirsey sormak istiyorum.Bende dogumdan sonra 29 kilo verdim.Ama göbegim düz olmadı hala .Siz spor olarak sadece yürüyüş bandında mı yürüdünüz?

Canım Profil resindeki Sonia Tlev mi ? Bu resmi onun instagram hesabında gördüğümü anımsadım da birden :)
Acaba o kiloları vermende onun programının yardımı oldu mu ? Ben de bi ara satın alsam mı diye düşünmüştüm de o yüzden soruyorum

O kimdir kimmiş oValla resim hoşuma gitti motive olmak için yükledim sadece .Duu şimdi meraklandırdın beni bir araştırayım hatunu

O kimdir kimmiş oValla resim hoşuma gitti motive olmak için yükledim sadece .Duu şimdi meraklandırdın beni bir araştırayım hatunu

Kendisi çok taş bir hatun olmakla birlikte kendi hazırladığı diyet ve spor programlarını e kitap şeklinde satıyor. Denemek için bedava 1 haftalık programı indirebiliyorsun. Ama ben satın almadım. İnstagram hesabın varsa arayıp sayfasına bakmanı tavsiye ederim canım

Bende bakem bakalim merak ettim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…