Arkadaşlar 2.üniversite yazıcam yardımcı olurmusunuz?

siyahinci26

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2017
26
4
Ben sosyoloji mezunuyum ve 2 senedir işsizim örgün okudum açıkçası her yer deneyim istiyor 100 binle girmiştim şimdiki aklım olsa yazmazdım hocalarım yazdırmıştı,düşünenler kendine yazık etmesin.Şimdi 2.üniversite yazıcağım ve çocuk gelişimiyle, iş sağlığı ve güvenliği arasında kararsız kaldım 4 yıllık iş sağlığının nasıl iş imkanı var bilemiyorum ancak formasyonum var çocuk gelişimden ana sınıfı öğretmeni olabilirim tabi ki de çok istediğimden değil ancak iş olanağı olsun istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...

4 yıllık iktisat işletme oku derim açıköğretim.. diğerlerini okuyanlar pek memnun değil

ya da ben olsam ingilizce ales+dil kasar araştırma görevliliği yüksek lisans şeklinde devam ederdim

Merhaba ben de sosyoloji mezunuyum ve çok pişmanım bu bölümü okuduğuma.5 yılımı buna harcayacağını lise ya da önlisans kpss'sine adamakıllı çalışırdım diyorum
Ah kafam:kızgın::kızgın::kızgın:

Merhaba ben de sosyoloji mezunuyum ve çok pişmanım bu bölümü okuduğuma.5 yılımı buna harcayacağını lise ya da önlisans kpss'sine adamakıllı çalışırdım diyorum
Ah kafam:kızgın::kızgın::kızgın:
merhaba baya geç gördüm de sosyolojiden iş bulabildiniz mi ben 3 senedir işsizim belki bana bir tavsiyeniz olur kpss atamamız 90 çalısmaya bile istegim gelmiyor

merhaba baya geç gördüm de sosyolojiden iş bulabildiniz mi ben 3 senedir işsizim belki bana bir tavsiyeniz olur kpss atamamız 90 çalısmaya bile istegim gelmiyor
ben şuan ücretli öğretmenlik yapıyorum.2 sene önce formasyon aldım felsefe grubuna tamamladım belki ataması iyi olur diye ama bizim gibi sosyoloji,felsefe mezunu olup formasyon alan çok.bir de normal felsefe grubu öğretmenliği okuyan da çok var o yüzden yığılma oldu.mezun çok atama az taban puanlar 87-93 civarı

evet sosyal hayatta ben de çok sıkıntısını yaşadım atanamamış öğretmenim diyorum bölüm ne felsefe-sosyoloji diyorum o ne ki diyorlar.gel de anlat

evet sosyal hayatta ben de çok sıkıntısını yaşadım atanamamış öğretmenim diyorum bölüm ne felsefe-sosyoloji diyorum o ne ki diyorlar.gel de anlat
Bende ücretliye 3 senedir basvuruyorum cıkmadı ben okurken almıstım formasyon ama İstanbul'da yasamıyorum kücük yer olduğundan çikmıyor atama konusunda haklısınız puan yüksek zor

artık bölümlerin de bir değeri kalmadı.
geçen sene yine üniversite mi okusam diyordum ama yine de 4 yıl boşa geçecek dedim ücretliye başvurdum o da tesadüfi çıktı.
ben evliyim 30 yaşındayım 3,5 yaşında kızım var evde iyice bunaldım o yüzden iyi geldi bana hem ruhsal açıdan.
daha önce bu forumda çoğu arkadaşa şunu bunu yapabilirsiniz deyip pozitif cevaplar veriyordum artık o da kalmadı bende.
kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali :KK43:((

artık bölümlerin de bir değeri kalmadı.
geçen sene yine üniversite mi okusam diyordum ama yine de 4 yıl boşa geçecek dedim ücretliye başvurdum o da tesadüfi çıktı.
ben evliyim 30 yaşındayım 3,5 yaşında kızım var evde iyice bunaldım o yüzden iyi geldi bana hem ruhsal açıdan.
daha önce bu forumda çoğu arkadaşa şunu bunu yapabilirsiniz deyip pozitif cevaplar veriyordum artık o da kalmadı bende.
kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali :KK43:((
O kadar iyi anlıyorum ki sizi hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor

aynen hayırlısı.siz ne düşünüyorsunuz peki 2.üniv düşünüyor musunuz?
Bir kaç gündür alese çalısmaya basladim insan kaynaklarından yüksek lisans deniyeceğim aslinda çocuk gelişim aciktan 4 senelik açılmış formasyonda var belki atanirız dedim harcı yüksekti yapamadım bir de onunda puanları artiyor şimdilik yüksek lisans bir deniyeyim 26 yaşina gireceğim sanki herşeye de geç kalmış gibi hissediyorum

X