Arkadaşlar 2 hafta önce meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum 275 cc yuvarlak mentor marka takıldı

Bana benim göğüslerim de sarkık geliyor yani görüntü olarak da hiç beğenmedim
Diklestirme yapmadi mi dr unuz? Benim de emzirme sonrasi sarkiklik vardi. İz birakmadan iceriden diklestirdi ve suan sarkma vs yok gogus uclarim karsiya bakiyor. Sadece protez sarkmis gogsu toparlamaz. Buyuk ama sarkik goguslere sahip olursunuz. Gogus uclari asagida kalir.

Diklestirme yapmadi mi dr unuz? Benim de emzirme sonrasi sarkiklik vardi. İz birakmadan iceriden diklestirdi ve suan sarkma vs yok gogus uclarim karsiya bakiyor. Sadece protez sarkmis gogsu toparlamaz. Buyuk ama sarkik goguslere sahip olursunuz. Gogus uclari asagida kalir.
Yaptı

Biri büyük biri küçük gibi duruyor sordum dedi ödemden dolayı sizde de olmuşmuydu

X