- 23 Ekim 2024
- 29
- 5
- 26
- Konu Sahibi glglkvkkjb
Sizinle özelden fotoğraf paylaşmak istiyorumDik olması için benim bildiğim fazla deri alinmali zaten sarkik olan memeye kocaman protez taksanda dikleşmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinle özelden fotoğraf paylaşmak istiyorumDik olması için benim bildiğim fazla deri alinmali zaten sarkik olan memeye kocaman protez taksanda dikleşmez
Ama nasıl paylaşılır bilmiyorum yardımcı olabilir misinizSizinle özelden fotoğraf paylaşmak istiyorum
DU ben yazim.Ama nasıl paylaşılır bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Diklestirme yapmadi mi dr unuz? Benim de emzirme sonrasi sarkiklik vardi. İz birakmadan iceriden diklestirdi ve suan sarkma vs yok gogus uclarim karsiya bakiyor. Sadece protez sarkmis gogsu toparlamaz. Buyuk ama sarkik goguslere sahip olursunuz. Gogus uclari asagida kalir.Bana benim göğüslerim de sarkık geliyor yani görüntü olarak da hiç beğenmedim
YaptıDiklestirme yapmadi mi dr unuz? Benim de emzirme sonrasi sarkiklik vardi. İz birakmadan iceriden diklestirdi ve suan sarkma vs yok gogus uclarim karsiya bakiyor. Sadece protez sarkmis gogsu toparlamaz. Buyuk ama sarkik goguslere sahip olursunuz. Gogus uclari asagida kalir.
Bana öyle geliyor belkide
Siz dikleştirme artı
sizinki sadece protez mi , dikleştirme + protez mi
Ben gördüm arkadaşlar gayet kocaman memeleri var boşuna takıyor arkadaş
AnladımProtez
aynen, ben mesela başka doktora gittim, fazla dokuyu alması gerekirdi dediDik olması için benim bildiğim fazla deri alinmali zaten sarkik olan memeye kocaman protez taksanda dikleşmez
benim fiyat şu an geçerli değil, şubat ayı ve çok işlem vardı, fikir vermez şimdi maalesefNe kadara anlaştınız
haydaaa ben de isterim :)
Fotoğraf atma imkanınız varmı bende atarımaynen, ben mesela başka doktora gittim, fazla dokuyu alması gerekirdi dedi
Anladımbenim fiyat şu an geçerli değil, şubat ayı ve çok işlem vardı, fikir vermez şimdi maalesef
Biri büyük biri küçük gibi hissediyorum ve öyle görünüyor aynaya bakınca doktora sordum ödemden dolayı öyle görünüyor dediFotoğraf atma imkanınız varmı bende atarım
Biri büyük biri küçük gibi duruyor sordum dedi ödemden dolayı sizde de olmuşmuyduDiklestirme yapmadi mi dr unuz? Benim de emzirme sonrasi sarkiklik vardi. İz birakmadan iceriden diklestirdi ve suan sarkma vs yok gogus uclarim karsiya bakiyor. Sadece protez sarkmis gogsu toparlamaz. Buyuk ama sarkik goguslere sahip olursunuz. Gogus uclari asagida kalir.
Allah druna sabır versin çok fazla kurcaliyorsun daha yeni olmussun ameliyati heralde şişecek inecek daha çok erken herşey icinBiri büyük biri küçük gibi duruyor sordum dedi ödemden dolayı sizde de olmuşmuydu
Evet ilk ay benim de oyleydi 2 ay doldugunda esitlendilerBiri büyük biri küçük gibi duruyor sordum dedi ödemden dolayı sizde de olmuşmuydu
İnş dediğiniz gibi olurEvet ilk ay benim de oyleydi 2 ay doldugunda esitlendiler